Kawasaki. Nie doceniena marka ?
• Strona 1 z 1
Kawasaki. Nie doceniena marka ?
Witam !
Chce poruszyć temat kawasaki. Wiele razy było tak że jak pytałem o dobre marki motorów to wymieniali ktm yamaha honda suzuki a kawasaki ? jakby nie było. Dlaczego ? Czy naprawdę Kawasaki jest kiepskie czy niedoceniane
Na forum tym też widze jak polecacie to cr yz a kx ?
Chce poruszyć temat kawasaki. Wiele razy było tak że jak pytałem o dobre marki motorów to wymieniali ktm yamaha honda suzuki a kawasaki ? jakby nie było. Dlaczego ? Czy naprawdę Kawasaki jest kiepskie czy niedoceniane
Na forum tym też widze jak polecacie to cr yz a kx ?
Ostatnio edytowano 13/4/2011, 16:30 przez oneal, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- oneal
- Świeżak
nie przepraszaj głupio za błędy tylko użyj opcji edytuj i popraw błedy....
kawasaki to bardzo dobra marka - nowa. starsze maja słaba opinie i z reguły jest to prawda. miałem kilku znajomych i kazdy własciwie narzekał na starego KXa oczywiscie mowa o kx 125 i kx 250 do około 2003 roku. starsze były po prostu nieco wadliwe a jak były wersje nowsze moze lepsze to opinia była tak słaba że mało ludzi to kupowało i potem mało kto poprawnie ten motocykl serwisował. sporo ogłoszen na allegro to uszkodzone kxy. ciezko dorwać cos co jeździ i jest praktycznie bez wkładu. oczywiscie nowsze kxy są juz duzo lepiej wykonane :d i mozna sie o takiego pokusic. ze starszych po prostu hondy głownie zdominowały rynek crossówek.
kawasaki to bardzo dobra marka - nowa. starsze maja słaba opinie i z reguły jest to prawda. miałem kilku znajomych i kazdy własciwie narzekał na starego KXa oczywiscie mowa o kx 125 i kx 250 do około 2003 roku. starsze były po prostu nieco wadliwe a jak były wersje nowsze moze lepsze to opinia była tak słaba że mało ludzi to kupowało i potem mało kto poprawnie ten motocykl serwisował. sporo ogłoszen na allegro to uszkodzone kxy. ciezko dorwać cos co jeździ i jest praktycznie bez wkładu. oczywiscie nowsze kxy są juz duzo lepiej wykonane :d i mozna sie o takiego pokusic. ze starszych po prostu hondy głownie zdominowały rynek crossówek.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
ja posiadam kawasaki kx 250 2t z 2006 roku i nie narzekam, motocykl b.wytrzymały jak się dba:) niedługo będzie na sprzedaż wiec jak wiekszosc moich motocykli zejdzie po 1 dniu:P co do starszych potwierdzam ze lubiły sie sypać i taki stereotyp pozostał. dziś już wszyscy wykazują równy poziom.pozdrawiam
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
KXF to jest 4t. Dotąd byłą mowa o KX w 2T. Są to całkiem inne motory, a Kawa w 4T, jak najbardziej polecana i porównywalna z innymi motocyklami w tej klasie.
Nowy? świeży i nowe wprowadzone zmiany, mogą to być detale bądź większej gamy zmiany techniczne.
Nowy? świeży i nowe wprowadzone zmiany, mogą to być detale bądź większej gamy zmiany techniczne.
-
grunder - Mieszkaniec forum
oneal napisał(a):Czyli nowy kawasaki np.kxf 250 to dobry motor ? ;>
z tego co ja słyszałem to są dobre maszyny, do pierwszej naprawy bo jak zaczną sie pier.. to bieda straszna
ogólnie nic na ich temat nie wiem oprocz gadania ludzi z toru, u mnie w klubie jeździ ok 3-4 nowych kxfow z 10 09r tak więc byc moze cos niedlugo bd wiadome
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości