gs 500e regulacja gazników
• Strona 1 z 1
gs 500e regulacja gazników
czesc
jak szybko wyregulowac gazniki??
pilnei potrzebuje rady bo za kilka godzin musze jechac i motor potrzebny a nie mam teraz zadnego echaniki pod rekA.
pomocy
jak szybko wyregulowac gazniki??
pilnei potrzebuje rady bo za kilka godzin musze jechac i motor potrzebny a nie mam teraz zadnego echaniki pod rekA.
pomocy
- fandzoilisz
- Bywalec
to nie jest takie chola chola to nie maluch potrzebne sÄ… specialne zegary
jak pić to wódke, jak palić to blanty, jak jeżdzić to 200 km/h
-
slawekbrodziak - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
no... mi jak regulował to widziałem podłancza dwa wężyki od góry do gażników i reguluje a na zegarach widzi wydajność gażników i wtaki właśnie sposób ustawia mieszanke powietrze-paliwo sama regulacja to jest pare minut ale żeby to zrobić musisz zdjąć owiewki, bak i doprowadzić jakoś paliwo do gażników bo moto musi być na chodzie
-
slawekbrodziak - Świeżak
no... mi jak regulował to widziałem podłancza dwa wężyki od góry do gażników i reguluje a na zegarach widzi wydajność gażników i wtaki właśnie sposób ustawia mieszanke powietrze-paliwo sama regulacja to jest pare minut ale żeby to zrobić musisz zdjąć owiewki, bak i doprowadzić jakoś paliwo do gażników bo moto musi być na chodzie... mam jedno pytanie do Ciebie ile Ci pali maszyna?
-
slawekbrodziak - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości