co kupic przy 198cm wzrostu??????
• Strona 1 z 1
co kupic przy 198cm wzrostu??????
Witam,
mam zamiar kupic motor, bedzie to moja pierwsza maszyna. Najwiekszym problemem bedzie pewnie to ze mam 198cm wzrostu. Na motorze juz kiedys jezdzilem, prawko tez mam, zastanawiam sie tylko wlasnie co wybrac aby bylo na poczatek odpowiednie. Mysle ze wybrac musze tez cos z wieksza pojemnoscia tzn przynajmniej 600 , bo motor od razu tez jest wiekszy. Prosilbym o wszelkie mozliwe rozwiazania
mam zamiar kupic motor, bedzie to moja pierwsza maszyna. Najwiekszym problemem bedzie pewnie to ze mam 198cm wzrostu. Na motorze juz kiedys jezdzilem, prawko tez mam, zastanawiam sie tylko wlasnie co wybrac aby bylo na poczatek odpowiednie. Mysle ze wybrac musze tez cos z wieksza pojemnoscia tzn przynajmniej 600 , bo motor od razu tez jest wiekszy. Prosilbym o wszelkie mozliwe rozwiazania
- basbic9
- Świeżak
hmmm... tak piszesz ze przyjmniej 600, to jaki ty motocykl chciałeś kupic ?? 125. a co do wzrostu to wiadome przy takim możesz jeździc nawet motorynka ale bedzie ci nei wygodnie, honda CBR 900 RR rocznik 2000 nawet lajtowa jest... wiesz musiał byś sobie wszystkie poogladac, przejechac i zobaczyc czy ci pasuej ... wzrost jak dla mnei mała role odgrywa
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
czego sie nie robi dla motocykli...ja nie cmam takiej zasady ze musze miec motor pod swoj wzrost...
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
- -Dżepetto-
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości