spam w wypadkach
• Strona 1 z 1
omerx napisał(a):Niestety znajomy zaliczył dzwona:
http://elka.fm//content/view/48391/430/
Na razie na intensywnej nieprzytomny.
Doswiadczony motocyklista, wiek 31lat.
TrochÄ™ o wypadku: http://elka.fm/content/view/48388/80/ i trochÄ™ tu: http://panorama.media.pl/content/view/373552/
"Ze wstępnych ustaleń wynika, że zarówno suzuki, jak i peugeot 206 jechały w kierunku Lipna. Samochód osobowy skręcał w lewo, kiedy z dużą siłą uderzył w niego motocykl. (DrA) "
Wina kierowcy samochodu że nie popatrzył w lusterko, i kolegi że pewnie na liczniku z półtorej paki było

- NakedFan
- Świeżak
każdemu z nas diabeł na plecaku usiądzie wiecie sami jak jest nie bądzmy fałszywi trzymam kciuki za chłopa żeby sie wylizał i oby nikogo więcej .
Ledwo sezon wystartował a i tak już sporo gnoju wszelakiego się narobiło .
Wystarczy PANY zadbajmy o siebie .
Ledwo sezon wystartował a i tak już sporo gnoju wszelakiego się narobiło .
Wystarczy PANY zadbajmy o siebie .
- czarlee
- Świeżak
pomijajac skrajne przypadki jak pijany,nacpany kierowca,niesprawne pojazd lub brak lejcy to wina zawsze bedzie po stronie nadjezdzajacego z tylu.
wiadomo,szkoda kazdego,ale jak sie zwraca uwaga kierowcom puszek,zeby patrzyli w lusterka to trzeba dac im szanse nas zauwazyc.przede wszystkim rozwaga, na koncu brawura.
wiadomo,szkoda kazdego,ale jak sie zwraca uwaga kierowcom puszek,zeby patrzyli w lusterka to trzeba dac im szanse nas zauwazyc.przede wszystkim rozwaga, na koncu brawura.
- fz6
- Świeżak
fz6 napisał(a):pomijajac skrajne przypadki jak pijany,nacpany kierowca,niesprawne pojazd lub brak lejcy to wina zawsze bedzie po stronie nadjezdzajacego z tylu.
Wina nadjeżdżającego z tyłu?! To nie motoGP że pierwszeństwo ma ten z tyłu! Jak ja jade swoim pasem a komuś zachce się włączyć na mój pas to mam go puszczać?! Pierwsze słysze!
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):u mojego brata policja orzekla wine mojego brata pomimo ze on jechal juz drugim pasem ;/...
opinią policji nie warto się przejmować
nad wyraz często biegli orzekają zupełnie odwrotnie
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości