Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Inter Motors Outlet - otwarcie już w...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Inter Motors Outlet - otwarcie już w...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Inter Motors Outlet - otwarcie już w...

Postprzez Åšcigacz » 8/4/2011, 16:14

Dyskusja na temat: Inter Motors Outlet - otwarcie już w sobotę!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Inter Motors Outlet - otwarcie już w sobotę!
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 16:14

oj biedny 3fun<br><hr>Broda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 16:56

Komentatorzy napisał(a):oj biedny 3fun<br><hr>Broda<br>
co racja to racja <br><hr>w-wiak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 18:05

spokojnie, bedzie tam jeden wielki smietnik z tym czego nikt nei chciał kupić w sklepach. Nie znajdziesz rozmiaru albo pasujacego modelu.<br><hr>Realista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 20:22

Lumpeks z brudnymi gaciami które zalegały w filiach intermotorsu. Z drugiej strony jesli te gacie będą za grosze to niech sobie sprzedają stare brudne gacie. W końcu na używane gacie jest rynek - jak widać na każdym rogu ulicy..<br><hr>Marco Polo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/4/2011, 08:56

to pojebani hejterzy<br><hr>polak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/4/2011, 15:17

Komentatorzy napisał(a):to pojebani hejterzy<br><hr>polak<br>
masz racjÄ™ kolego<br><hr>marco
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/4/2011, 18:47

Właśnie z tamtąd wróciłem i powiem że szkoda paliwa i straconego czasu żeby tam jechać!!!<br><hr>Czarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/4/2011, 20:47

Komentatorzy napisał(a):Właśnie z tamtąd wróciłem i powiem że szkoda paliwa i straconego czasu żeby tam jechać!!!<br><hr>Czarek<br>
A więcej szczegółów?<br><hr>Pączek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2011, 18:17

Jeżeli sprzedawcy w tej lokalizacji będę reprezentowali taki poziom podejścia do klienta jak ci z Długołęki k/Wrocławia (nie mam pojęcia jak przy tym poziomie indolencji są w stanie wyrabiać plany sprzedażowe) to życzenia sukcesu będą Wam naprawdę potrzebne. Pozdrawiam.<br><hr>Seba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2011, 19:02

Komentatorzy napisał(a):Jeżeli sprzedawcy w tej lokalizacji będę reprezentowali taki poziom podejścia do klienta jak ci z Długołęki k/Wrocławia (nie mam pojęcia jak przy tym poziomie indolencji są w stanie wyrabiać plany sprzedażowe) to życzenia sukcesu będą Wam naprawdę potrzebne. Pozdrawiam.<br><hr>Seba<br>
O sprzedawców w tej lokalizacji nie ma co się niepokoić - są kompetentni i bardzo przyjaźnie nastawieni do klientów. Byłam, widziałam i rozmawiałam. Nie atakujcie ich z założenia, w takich przypadkach wypadałoby najpierw mieć podstawy do osądów. Co do asortymentu to jak wiadomo jest to Outlet wobec czego należy mieć świadomość tego, że nie ma pełnej rozmiarówki wszystkich towarów. Nie jest jednak źle - nie odjechałam z pustymi rękami.<br><hr>Klientka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2011, 19:10

Komentatorzy napisał(a):oj biedny 3fun<br><hr>Broda<br>
kto da rade jak nie 3fun :)
<br><hr>ela
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 10:04

Komentatorzy napisał(a):Właśnie z tamtąd wróciłem i powiem że szkoda paliwa i straconego czasu żeby tam jechać!!!<br><hr>Czarek<br>
To było z góry wiadomo. Koledzy i koleżanki, przecież tam sprzedają stare rzeczy, które zalegały latami w magazynach filii inter motors. To są rzeczy, których nikt nie chciał kupić. Mało tego, w filiach inter motors towar przechowywany jest byle jak. Stare ciuchy są często brudne, uszkodzone i co najlepsze.. UŻYWANE !!! Wierzcie, że tak jest!!! Nie polecam takich zakupów.<br><hr>B@rt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 16:01

Komentatorzy napisał(a):To było z góry wiadomo. Koledzy i koleżanki, przecież tam sprzedają stare rzeczy, które zalegały latami w magazynach filii inter motors. To są rzeczy, których nikt nie chciał kupić. Mało tego, w filiach inter motors towar przechowywany jest byle jak. Stare ciuchy są często brudne, uszkodzone i co najlepsze.. UŻYWANE !!! Wierzcie, że tak jest!!! Nie polecam takich zakupów.<br><hr>B@rt<br>
Szanowny Kolego!
Chyba kolega nie wie co pisze...Skąd takie brzydkie opinie o sprawach o których tak naprawde nie ma się zielonego pojęcia. Ten tekst "używane" jest mocno naciągnięty..bo gdyby tak było miałby kolega towar na wagę i z całą penością nie pod taka marką :) czyż nie? Poza tym widać, że kolega lubi takie ubrania skoro posiada taki asortyment wiedzy na ich temat :) Nie rób chłopaką złej reklamy jak nie wiesz jaka jest prawda.<br><hr>Beata
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 16:06

Komentatorzy napisał(a):spokojnie, bedzie tam jeden wielki smietnik z tym czego nikt nei chciał kupić w sklepach. Nie znajdziesz rozmiaru albo pasujacego modelu.<br><hr>Realista<br>
a skąd od razu takie podejście, że nic nie będzie i nikt tego nie kupi....moze sa to stare kolekcje...ale napewno NIE UŻYWANE I W BARDZO DOBREJ CENIE.....A TO SIE LICZY W DZISIEJSZYCH CZASACH!!!! <br><hr>Beata
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 16:54

Komentatorzy napisał(a):To było z góry wiadomo. Koledzy i koleżanki, przecież tam sprzedają stare rzeczy, które zalegały latami w magazynach filii inter motors. To są rzeczy, których nikt nie chciał kupić. Mało tego, w filiach inter motors towar przechowywany jest byle jak. Stare ciuchy są często brudne, uszkodzone i co najlepsze.. UŻYWANE !!! Wierzcie, że tak jest!!! Nie polecam takich zakupów.<br><hr>B@rt<br>
Komentatorzy napisał(a):Szanowny Kolego!
Chyba kolega nie wie co pisze...Skąd takie brzydkie opinie o sprawach o których tak naprawde nie ma się zielonego pojęcia. Ten tekst "używane" jest mocno naciągnięty..bo gdyby tak było miałby kolega towar na wagę i z całą penością nie pod taka marką :) czyż nie? Poza tym widać, że kolega lubi takie ubrania skoro posiada taki asortyment wiedzy na ich temat :) Nie rób chłopaką złej reklamy jak nie wiesz jaka jest prawda.<br><hr>Beata<br>
Ciekawe jak wyjaśnisz stare i brudne buty w pudełku, kaski bez folii ochronnej na zewnątrz szybki, kurtki z muchą rozpaćkaną, śmierdzące skarpetki albo rozciągnięte galoty termiczne... !? Potrzebujesz więcej przykładów czy po prostu pracujesz w Inter Cars?? <br><hr>B@rt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 17:33

Chyba kolega nie wie co pisze...Skąd takie brzydkie opinie o sprawach o których tak naprawde nie ma się zielonego pojęcia. Ten tekst "używane" jest mocno naciągnięty..bo gdyby tak było miałby kolega towar na wagę i z całą penością nie pod taka marką :) czyż nie? Poza tym widać, że kolega lubi takie ubrania skoro posiada taki asortyment wiedzy na ich temat :) Nie rób chłopaką złej reklamy jak nie wiesz jaka jest prawda.<br><hr>Beata<br>
Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak wyjaśnisz stare i brudne buty w pudełku, kaski bez folii ochronnej na zewnątrz szybki, kurtki z muchą rozpaćkaną, śmierdzące skarpetki albo rozciągnięte galoty termiczne... !? Potrzebujesz więcej przykładów czy po prostu pracujesz w Inter Cars?? <br><hr>B@rt<br>
Bart niestety ma rację. Niektóre filie działają jak wypożyczalnie ciuchów, aby zrobić dobrze kumplowi, albo przewieźć na moto dupeczkę. No ale wiadomo - Intermotors welcome to ;)<br><hr>Welcome
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2011, 18:58

Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak wyjaśnisz stare i brudne buty w pudełku, kaski bez folii ochronnej na zewnątrz szybki, kurtki z muchą rozpaćkaną, śmierdzące skarpetki albo rozciągnięte galoty termiczne... !? Potrzebujesz więcej przykładów czy po prostu pracujesz w Inter Cars?? <br><hr>B@rt<br>
:) to chyba bylismy w dwuch różnych outletach - oni dopiero otworzyli...w sobote...moze czasem sie zdarzy jakis nie wypał...ale poza tym wszytsko gra - daj im miesiac a zobaczysz, ze pewne rzeczy beda wygladac inaczej :)
Pozdrawiam<br><hr>Beata
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/6/2011, 14:53

Nie macie kompletnie racji ci co piszecie że starocie itp... ludzie to jest outlet czyli wiadomo z góry że są starsze modele lub nietypowe rozmiary!! ja właśnie kupiłem tam kurtkę i jestem zadowolony i to bardzo!! dziękuję sprzedawcom za pomoc. a Ci co piszecie że jest tak źle to po co tam pojechaliście jak was stać na najnowsze kolekcje to proszę bardzo do firmowych sklepów zapraszam a nie do outletów , i nie piszcie głupot na forach!!!<br><hr>greg
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/6/2012, 10:28

Kupiłem tam części które wróciliśmy i od 3 tyg nie możemy odzyskać pieniążków ani towaru nie polecam.<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości

na górê