Jakie enduro ??
• Strona 1 z 1
Jakie enduro ??
A wię tak za 2 lata będe robic kat.A i chciałbym kupic za te 2 lata jakieś enduro lub SM z tego roku czyli to będzie 2 letnie moto i tu nasówa się pytanie jaki kupic?
Pojemnośc to tak w przedziale 400-600ccm3
Zalerzy mi żeby był chłodzony cieczą i żeby fajnie w terenie się spisywał a i przy wypadzie do sklepu też nie nawalił .
Podoba mi się Husqvarna 610SM ale cena mnie odstrasza a za 2 lata pewnie dużo nie stanieje no i ta firma bardziej kojarzy mi się z kosiarkami i piłami spalinowymi.
A no i żeby się mało psuł i nie musiał co chwila remontu robic bo ta maszyna ma byc to spokojnej jazdy i do letkiego terenu a nie na wypady na tor crossowy
Fundusze to nie wiem jakie będe miec ale piszcie wszstko co polecacie morze akurat coś będzie przystępne .
Pojemnośc to tak w przedziale 400-600ccm3
Zalerzy mi żeby był chłodzony cieczą i żeby fajnie w terenie się spisywał a i przy wypadzie do sklepu też nie nawalił .
Podoba mi się Husqvarna 610SM ale cena mnie odstrasza a za 2 lata pewnie dużo nie stanieje no i ta firma bardziej kojarzy mi się z kosiarkami i piłami spalinowymi.
A no i żeby się mało psuł i nie musiał co chwila remontu robic bo ta maszyna ma byc to spokojnej jazdy i do letkiego terenu a nie na wypady na tor crossowy
Fundusze to nie wiem jakie będe miec ale piszcie wszstko co polecacie morze akurat coś będzie przystępne .
-
maciejos - Świeżak
-
SensitivE91 - Świeżak
Dobra bevias za 2 lata też załorze przeda samym kupnem ale np. jak bym miał brac tą Husqvarne ktura mi się podoba to byscie ją odradzali czy polecali jak z ekonomią i z awaryjnością tego sprzęta
-
maciejos - Świeżak
Wszystko o tym sprzęcie znajdziesz tutaj (otwórz link).
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości