Motorower Jaki?
• Strona 1 z 1
Motorower Jaki?
Witam,szukam jakiegos dobrego motoroweru 50cm
Interesuje mnie glownie wyglad scigacza lub crossa.
Najlepszy bylby nieuzywany,cena do 4tys.
Poki co wybralem
Romet Zetka 50
Romet crs 50
Zipp Pro 50
Moze mi ktos powiedziec ktory z wyzej wymienionych bylby najlepszy?
Interesuje mnie glownie wyglad scigacza lub crossa.
Najlepszy bylby nieuzywany,cena do 4tys.
Poki co wybralem
Romet Zetka 50
Romet crs 50
Zipp Pro 50
Moze mi ktos powiedziec ktory z wyzej wymienionych bylby najlepszy?
- Verthh
- Świeżak
Sam sie przymierzalem do kupna jednego z nich, ale sie rozmyslilem na rzecz Peguota xp6. Nie lubie wypowiedzi ze chinczyk to syf ale 4KM w 4suwie to chyba jednak za malo
A jeszcze do tych co wymieniles dorzucilbym Zipp'a Manic RS, fajny wyglad i jak nie kupie peguota to sie biore za niego 

- razor253
- Świeżak
Wiem ze chinczyk to syf ale do 4 tysiecy nie kupie nowej tzrki czy cos ;d
a uzywane to wiem jakie kupic
3 pytania
1 ktory z wyzej wymienionych tam w 1 poscie jest najlepszy?
2 Co to jest w ogole za skuter ten zipp pro? pewnie tez jakis chinczyk ale czy oplaca sie go brac?
3 Poleccie jakis nowy do 4tys
a uzywane to wiem jakie kupic

3 pytania
1 ktory z wyzej wymienionych tam w 1 poscie jest najlepszy?
2 Co to jest w ogole za skuter ten zipp pro? pewnie tez jakis chinczyk ale czy oplaca sie go brac?
3 Poleccie jakis nowy do 4tys

- Verthh
- Świeżak
Tak jak powiedzial Sniper075, nawet za 3000 wyrwiesz cos uzywanego ale porzÄ…dnego.
Ten Zipp pro moze i sie nie rozwali tak szybko jak inne chinczyki, zipp ma tam jakies doswiadczenie i duzo serwisow ale jest za slaby i szybko sie znudzi. Z wygladu jak zipp pro to aprilia rs, moze nawet w tej cenie.
Ten Zipp pro moze i sie nie rozwali tak szybko jak inne chinczyki, zipp ma tam jakies doswiadczenie i duzo serwisow ale jest za slaby i szybko sie znudzi. Z wygladu jak zipp pro to aprilia rs, moze nawet w tej cenie.
- razor253
- Świeżak
razor253 napisał(a):Tak jak powiedzial Sniper075, nawet za 3000 wyrwiesz cos uzywanego ale porządnego.
ten zipp jaki vmax ma?
bo ja mialem kingwaya yamasaki

jesli ten zipp jest podobny w osiagach to mi wystarczy hah chodzi mi tylko czy nie bedzie sie psul co chwile i czy z czesciami nie bedzie problemu bo na przyklad jak kupywalem manetke i linke do kingwaya ze strony kingway.pl to mi przyslali do innego modelu a na moje pytania nie odpowiadali

z uzywanymi to wiem jaki kupic itp
ogolnie mam dwa warianty kupic albo nowy albo naprawde znalesc okazje z uzywanym zeby moc na nim bez problemow jezdzic przynajmniej z rok hah
namotalem troche ale mam nadzieje ze rozumiecie

- Verthh
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości