[Aktualności] Dni otwarte - Centrum Motocyklowe w...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dni otwarte - Centrum Motocyklowe w...
Dyskusja na temat: Dni otwarte - Centrum Motocyklowe w Warszawie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dni otwarte - Centrum Motocyklowe w Warszawie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dni otwarte - Centrum Motocyklowe w Warszawie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Marketing jak zwykle kuleje, w czasie wystawy motocykli na początku marca zapisałem się na stoisku Ducati na jazdy testowe, a teraz nawet pies z kulawą nogą nie zadzwonił z informacją czy jakimś zaproszeniem. I po co robić coś z czego się potem nie wywiązuje?<br><hr>duddits
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
inter motors welcome toKomentatorzy napisał(a):Marketing jak zwykle kuleje, w czasie wystawy motocykli na początku marca zapisałem się na stoisku Ducati na jazdy testowe, a teraz nawet pies z kulawą nogą nie zadzwonił z informacją czy jakimś zaproszeniem. I po co robić coś z czego się potem nie wywiązuje?<br><hr>duddits<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do mnie też nikt nie zadzwonił, dlatego jak tylko dowiedziałem się, że na tych dniach otwartych będą mieli nową Multistradę, to nie czekałem aż się sami odezwą tylko podjechałem tam i się zapisałem na jazdę. I dziś godzinkę pośmigałem tym cudem. Więc nie narzekać tylko ruszyć tyłek, samo nic nie przyjdzie.<br><hr>sawyerekKomentatorzy napisał(a):Marketing jak zwykle kuleje, w czasie wystawy motocykli na początku marca zapisałem się na stoisku Ducati na jazdy testowe, a teraz nawet pies z kulawą nogą nie zadzwonił z informacją czy jakimś zaproszeniem. I po co robić coś z czego się potem nie wywiązuje?<br><hr>duddits<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem, zobaczyłem, pare fotek zrobiłem. Pogoda nie dopisała, ale Raptowny i jedzenie z grila rozgrzewały atmosfere. Co do cen i asortymentu dostępnego podczas imprezy, bardzo słabo. Ogólna ocena 3 na 5.<br><hr>ghost84
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości