Honda CBR 125 2011r.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dkaczmarek7 napisał(a):A nie mogę sobie kupić motorka 125 ccm. wcześniej żeby przy nim poszperać co i jak??
mozesz. postawisz sobie koło łóżka i bedziesz na niego patrzył... moim zdaniem to by było straszną głupotą kupić moto, wiedzac ze nie mozesz nim jezdzic, tylko po to zeby na niego patrzec i chwalic sie kumplom... rownie dobrze mozesz wcale nie kupowac, bo po cholere wydawac kilka tysiecy zeby moto sobie stalo, jak rownie dobrze moze go nie byc wcale... no i w ogole kupować sprzet, z założeniem ze juz bede przy nim grzebał... hmm... no ale Twoja kasa - Twoja decyzja.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
ehh...nie dokładnie mi o to chodziło ale co tam.
Więc popatrze jeszcze na jakiś stronkach, może zobaczę jakiś fajny motorek.
Dzięki za pomoc z wyborem
Więc popatrze jeszcze na jakiś stronkach, może zobaczę jakiś fajny motorek.
Dzięki za pomoc z wyborem
- dkaczmarek7
- Świeżak
Już sie poświęcę i przyjmę że masz chociaż karte motorowerową.
50 wcale nie tak wolna i słaba jak się niektórym wydaje.
Przykładowo MZ 150 na przełożeniach na przyspieszenie vs. Aprilia SX 50.
Do 80km/h lecą równo, a później Aprilia wciąga Etę bez problemu.
Dodać muszę że MZ ETZ 150 ma konkretne "ekem", pierdyknięcie
Więc moze zamiast się męczyć i kombinować ze 125'tkami warto byłoby zainteresować się 50'tkami ?
Aprilia RS 50, Yamaha TZR 50, Rieju NKD 50 (czy jakoÅ› tak), Derbi SENDA 50, Yamaha DT 50, Aprilia SX 50, Rieju RR 50.
Tyle znam i wiem że każdy świeżak przez jakieś 1-2 sezony spokojnie będzie w stanie sie zadowolić mocą jaką one oferują. Chińskie kible objeżdżają jak chcą i kiedy chcą.
Dźwięk powyżej 7k RPM też już nie jest jakiś tragiczny, ale ja osobiście uważam ze jak 2T to tylko Cross/Enduro. Ale na upartego te pseudo ścigacze (RS, TZR, NKD) też można brać
Przemyśl to, bo ze 125tką bez prawka bedziesz jeździł 2km od domu bo będziesz się bał kontroli policji.
50 wcale nie tak wolna i słaba jak się niektórym wydaje.
Przykładowo MZ 150 na przełożeniach na przyspieszenie vs. Aprilia SX 50.
Do 80km/h lecą równo, a później Aprilia wciąga Etę bez problemu.
Dodać muszę że MZ ETZ 150 ma konkretne "ekem", pierdyknięcie

Więc moze zamiast się męczyć i kombinować ze 125'tkami warto byłoby zainteresować się 50'tkami ?
Aprilia RS 50, Yamaha TZR 50, Rieju NKD 50 (czy jakoÅ› tak), Derbi SENDA 50, Yamaha DT 50, Aprilia SX 50, Rieju RR 50.
Tyle znam i wiem że każdy świeżak przez jakieś 1-2 sezony spokojnie będzie w stanie sie zadowolić mocą jaką one oferują. Chińskie kible objeżdżają jak chcą i kiedy chcą.
Dźwięk powyżej 7k RPM też już nie jest jakiś tragiczny, ale ja osobiście uważam ze jak 2T to tylko Cross/Enduro. Ale na upartego te pseudo ścigacze (RS, TZR, NKD) też można brać

Przemyśl to, bo ze 125tką bez prawka bedziesz jeździł 2km od domu bo będziesz się bał kontroli policji.
-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości