Rex
• Strona 1 z 1
To jest prawie to samo co yamaha axis , mam taką i prawie wszystko identyczne oprócz tego że mam lampe w kierownicy a nie na dole .
Na pewno tam jest minarelli horizontal ale czy tej samej jakości co u mnie to nie wiem.
SÄ… jakieÅ› napisy z lewej strony silnika ?
Z lewej strony jak zajrzysz pod spód silnika możesz mieć napis made in italy
w miejscu mniej wiecej gdzie styka sie boczna pokrywa z karterem ,ja nie mam nic więcej .
Na pewno tam jest minarelli horizontal ale czy tej samej jakości co u mnie to nie wiem.
SÄ… jakieÅ› napisy z lewej strony silnika ?
Z lewej strony jak zajrzysz pod spód silnika możesz mieć napis made in italy

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Kurcze właśnie niewiem bo nie mam takiego zdj . . . Ja ten skuter znalazłem na aukcji za 750zł i i i właśnie myślę czy go kupić heh bo potrzebuje do dojazdu na praktyki . . . A jak sadzicie warto kupić do tego skuta są papiery francuskie , 3000tys z czymś ma przejechane , ma blokady , i co tylko to trzeba było by pomalować heh jest on sprowadzony z francjii co myślicie o kupnie jego ???
- kicus17
- Świeżak
Myśle że warto ale żeby były wszystkie papiery , koszty trochę większe bo trzeba zrobić tłumaczenie papierów ,przegląd ....zawsze rejestrowanie sprowadzonego jest trudniejsze .
Gdzie trzeba malować ?
Zobacz go na żywo a potem sie zastanawiaj obejrzyj sprawdź jak to jeździ czy wszystko działa a potem sie zastanawiaj
Musi mieć dowód wyrejestrowania coś jak dowód rejestracyjny i umowę kupna sprzedaży .
Dobrze żeby miał tabliczke znamionową bo jak nie będzie mozesz mieć problem z przeglądem .
Gdzie trzeba malować ?
Zobacz go na żywo a potem sie zastanawiaj obejrzyj sprawdź jak to jeździ czy wszystko działa a potem sie zastanawiaj

Musi mieć dowód wyrejestrowania coś jak dowód rejestracyjny i umowę kupna sprzedaży .
Dobrze żeby miał tabliczke znamionową bo jak nie będzie mozesz mieć problem z przeglądem .
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości