Chce kupić motocykl - problem dużej wagi
• Strona 1 z 1
Chce kupić motocykl - problem dużej wagi
Dzięki za propozycje. Dam znać co wybrałem i jakieś fotki wrzucę jak zdam prawko.
Do zobaczenia na trasie.
Piona
~ Do kasacji.
Do zobaczenia na trasie.
Piona
~ Do kasacji.
Ostatnio edytowano 2/4/2011, 19:12 przez Syntrax, Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
- Syntrax
- Świeżak
jeżeli wcześniej nie jeździłeś na moto to poczekaj aż zdasz egz na kat A wtedy będziesz wiedział czy warto zainwestować w R1 czy a Aprilla 125
mi też się podoba np. V-max ale nie mam 18 lat i jak dojdę do wprawy to zapewne będzie to kolejne moto. takie jest moje zdanie.
mi też się podoba np. V-max ale nie mam 18 lat i jak dojdę do wprawy to zapewne będzie to kolejne moto. takie jest moje zdanie.
..................................
- marcin_z
- Świeżak
Nie kupuj skutera !! ze wzgledu na wage to juz raczej nie aprilia 125 dla takiego wielkiego chlopa to jakas 600 byla by odpowiednia ....130 kilo nie rozpedzisz tak szybko.
A moze jednak jakis chopper ? ^^...tak na serio byl kiedys taki temat na angielskim forum i chlopak twojej wagi pisal ze spoko mu sie siedzialo na cbr600rr wspominali tez i kawasaki ninja 636
A moze jednak jakis chopper ? ^^...tak na serio byl kiedys taki temat na angielskim forum i chlopak twojej wagi pisal ze spoko mu sie siedzialo na cbr600rr wspominali tez i kawasaki ninja 636
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Suzuki Bandit 600 lub Kawasaki ZR7. Duże motocykle i też nie są najgorsze jak na ten pierwszy.
Jest jeszcze Suzuki DL 650 V-Strom, też ogromny motocykl, by się nadał, pomimo, że V'ka.
Niektóre sporty, tym bardziej nowsze są wielkości 125cc...
Jest jeszcze Suzuki DL 650 V-Strom, też ogromny motocykl, by się nadał, pomimo, że V'ka.
Niektóre sporty, tym bardziej nowsze są wielkości 125cc...
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
a myslales nad gsxf 600 , nie jest to typowy sport ma 85 km pozycja w miare wygodna jak na sport tyurystyka mocy nie za duzo ale tez nie zamalo
-
DostojnyKocur! - Świeżak
nie to zebym sie czepial, ale moim skromnym zdaniem moglbys kupic sobie rower i troche po smigac. pare kilogramow zrzucisz, to i jakis kombinezon sie znajdzie. a co do moto to proponowal bym cbr f2 lub f3
- adameczek88
- Świeżak
adameczek88 napisał(a):nie to zebym sie czepial, ale moim skromnym zdaniem moglbys kupic sobie rower i troche po smigac. pare kilogramow zrzucisz, to i jakis kombinezon sie znajdzie. a co do moto to proponowal bym cbr f2 lub f3
Kolega nie prosił o poradę dietetyka. Co do ciuchów to kombinezon tekstylny na pewno sie znajdzie, chyba nawet modeka robi większe rozmiary. Na pierwsze moto moze CBF 500/600 - chyba największa 500tka
- reen84
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość