[Yamaha WR250R] Yamaha WR250R na pierwszy motocykl...
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

[Yamaha WR250R] Yamaha WR250R na pierwszy motocykl...
Dyskusja na temat: Yamaha WR250R na pierwszy motocykl dla kobiety?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha WR250R na pierwszy motocykl dla kobiety?

Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha WR250R na pierwszy motocykl dla kobiety?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widziałem obie pare razy pod Focusem ubiegłej jesieni i całkiem seksi razem wygladały  .
.
Gratuluję wyboru i lewa w górę! <br><hr>tommy
<br><hr>tommy

.
.
Gratuluję wyboru i lewa w górę!
 <br><hr>tommy
<br><hr>tommy- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popieram, enduro jest idealne na pierwsze moto  
Można sie nauczyć jak sobie radzić z wagą i mocą motocykla szczególnie w terenie, co sie przydaje na drogach 
LWG!!<br><hr>Peka

Można sie nauczyć jak sobie radzić z wagą i mocą motocykla szczególnie w terenie, co sie przydaje na drogach

LWG!!<br><hr>Peka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady  .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak to mowia... wielkosc biustu to rzecz gustu. Jak ktos pisze ze jest ladna, to dla niego jest lada i nikt nikomu nie powinien wmawiac co mu sie podoba, a co nie. 
Jak Tobie mario dziewczyna sie nie podoba, to nie znaczy ze innym nie musi.
Ja zajmuje neutralne stanowisko w tej sprawie (jak by co )
 )

Jak Tobie mario dziewczyna sie nie podoba, to nie znaczy ze innym nie musi.
Ja zajmuje neutralne stanowisko w tej sprawie (jak by co
 )
 )- sbchp250
- Świeżak
kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRkąKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>
 <br><hr>Gonzo
<br><hr>Gonzo- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cycków nie maKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>Komentatorzy napisał(a):kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRką<br><hr>Gonzo<br>
 <br><hr>...
<br><hr>...- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co w tym niesamowitego ze dziewka na krosie śmiga? widziałem babki na 250,500, 600, litrach i jedno jest pewne - najbardziej kręcą dziewczyny na skuterach  <br><hr>Pan Klex
<br><hr>Pan Klex

<br><hr>Pan Klex
<br><hr>Pan Klex- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kurcze , mnie teżKomentatorzy napisał(a):co w tym niesamowitego ze dziewka na krosie śmiga? widziałem babki na 250,500, 600, litrach i jedno jest pewne - najbardziej kręcą dziewczyny na skuterach<br><hr>Pan Klex<br>
 <br><hr>squter
<br><hr>squter- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo to jest sportowy model dziewczynyKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>Komentatorzy napisał(a):kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRką<br><hr>Gonzo<br>
Komentatorzy napisał(a):cycków nie ma<br><hr>...<br>
 <br><hr>Ghost
<br><hr>Ghost- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie jest nic niesamowitego. Nie o tym przecież traktował ten artykuł. Miał on za zadanie jedynie pokazać dlaczego enduro może być także dobrym wyborem na pierwszy motocykl m. in. dla kobietyKomentatorzy napisał(a):co w tym niesamowitego ze dziewka na krosie śmiga? widziałem babki na 250,500, 600, litrach i jedno jest pewne - najbardziej kręcą dziewczyny na skuterach<br><hr>Pan Klex<br>
 <br><hr>Żmija
 <br><hr>Żmija- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli chodzi o stylistykę WRki to rzecz gustu natomiast jeżeli chodzi o cenę to trzeba przyznać iż za WRkę zapłacimy całkiem sporo jak za tak "goły" motocykl. <br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):obecne modele Yamahy mają dwa problemy: paskudna stylistyka i ceny z kosmosu<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fajna laska? BUAHAHAHAHAHA laska to na pewno to nie jest a do fajnosci jej daleko, nieprzyjemna cwana arogancka i zarozumiala królowa fejsbuczka ktora pcha sie wszedzie i mysli ze kazdy ja lubi <br><hr>szczeryKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>Komentatorzy napisał(a):kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRką<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj tam na stylistyce się nie jeździ. Tym bardziej że to enduro, które po kilku wyjazdach w teren i tak piękne nie jestKomentatorzy napisał(a):obecne modele Yamahy mają dwa problemy: paskudna stylistyka i ceny z kosmosu<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli chodzi o stylistykę WRki to rzecz gustu natomiast jeżeli chodzi o cenę to trzeba przyznać iż za WRkę zapłacimy całkiem sporo jak za tak "goły" motocykl. <br><hr>Żmija<br>
 Chyba że ktoś potrzebuje motocykla do wyrywania panienek. Wtedy większą wadą WR'ki jest to że pasażerka siedzi praktycznie na błotniku
 Chyba że ktoś potrzebuje motocykla do wyrywania panienek. Wtedy większą wadą WR'ki jest to że pasażerka siedzi praktycznie na błotniku  
A sprzęt całkiem przyjemny, szczególnie jak ktoś lubi terenowe wycieczki a nie kręcenie kółek na torze. <br><hr>Morowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cóż za żenujący poziom wypowiedzi. Pogratulować inteligencji i rozumu. Z leczeniem kompleksów najlepiej udać się do psychologa a nie smarować anonimowo na forum.<br><hr>ArturKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>Komentatorzy napisał(a):kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRką<br><hr>Gonzo<br>
Komentatorzy napisał(a):cycków nie ma<br><hr>...<br>
Komentatorzy napisał(a):Bo to jest sportowy model dziewczyny<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ooo a takie to już najgorsze sąKomentatorzy napisał(a):Wszystko super i fajnie.. Kurde, nie wiem czym sieu podniecacacie..? Motocykl to pierdzipęd a jego kierowczyni wcale nie jest ładna. Zostawcie wreszcie to dupowłastwo i wazeliniarstwo i nie piszcie jej, że seksi ładniutka itd. Ma krzywy ryj, długi nos, dziwne oczy. De gustibus non... ja to rozumiem, ale jakies kanony urody chyba istnieją!? Chyba, ze w mysl zasady .."każda potwora znajdzie...." . To tyle. <br><hr>mario<br>Komentatorzy napisał(a):kompleksy to straszna sprawa. pokaż lepiej swoją dziunię, aby wszyscy mogli zobaczyć czy jest ładniejsza... A moim zdaniem - fajna laska, choć nie ma to wiele wspólnego z temtem, czyli WRką<br><hr>Gonzo<br>
Komentatorzy napisał(a):fajna laska? BUAHAHAHAHAHA laska to na pewno to nie jest a do fajnosci jej daleko, nieprzyjemna cwana arogancka i zarozumiala królowa fejsbuczka ktora pcha sie wszedzie i mysli ze kazdy ja lubi <br><hr>szczery<br>
 pewno kolejna która traktuje moto jak obiekt do pokazania i szpanu jak nowy pierścionek <br><hr>dr kichol
 pewno kolejna która traktuje moto jak obiekt do pokazania i szpanu jak nowy pierścionek <br><hr>dr kichol- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie (pomimo zamontowanych podnóżków dla pasażera) jest to moto jednoosoboweKomentatorzy napisał(a):obecne modele Yamahy mają dwa problemy: paskudna stylistyka i ceny z kosmosu<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli chodzi o stylistykę WRki to rzecz gustu natomiast jeżeli chodzi o cenę to trzeba przyznać iż za WRkę zapłacimy całkiem sporo jak za tak "goły" motocykl. <br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):Oj tam na stylistyce się nie jeździ. Tym bardziej że to enduro, które po kilku wyjazdach w teren i tak piękne nie jestChyba że ktoś potrzebuje motocykla do wyrywania panienek. Wtedy większą wadą WR'ki jest to że pasażerka siedzi praktycznie na błotniku
A sprzęt całkiem przyjemny, szczególnie jak ktoś lubi terenowe wycieczki a nie kręcenie kółek na torze. <br><hr>Morowiec<br>
 Heh tak czy inaczej będzie mi brakowało tej kozy... <br><hr>Żmija
 Heh tak czy inaczej będzie mi brakowało tej kozy... <br><hr>Żmija- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości