Opony do wymiany
• Strona 1 z 1
Opony do wymiany
Witam wszystkich
Mam pytanie odnosnie opon z przodu pozostalo mi okolo 10 % z tylu jakies 55 % i postanowilem zmienic przednia opone i tak sie zastanawiam czy np jest sens kupienia przedniej opony nie do kampletu ?
Aktualnie posiadam michelin pilot sport z przodu i z tylu myslelm nad zmiena na pirelli supercorsa z przodu a ta z tylu by zostala taka jaka jest do zmieny jej na inna.
Czy to ma sens ? Czy lepiej zakupic do kompletu ?
Mam pytanie odnosnie opon z przodu pozostalo mi okolo 10 % z tylu jakies 55 % i postanowilem zmienic przednia opone i tak sie zastanawiam czy np jest sens kupienia przedniej opony nie do kampletu ?
Aktualnie posiadam michelin pilot sport z przodu i z tylu myslelm nad zmiena na pirelli supercorsa z przodu a ta z tylu by zostala taka jaka jest do zmieny jej na inna.
Czy to ma sens ? Czy lepiej zakupic do kompletu ?
Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
Ja mam z przodu inna i z tyłu inna. Latałem tak w górach po winkalch i nic się nie działo złego.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
hihihi widze ze opinie sa podzielone
Mam jeszcze jedno pytanie, moze troche glupie no ale gdzie taka opone moge wymienic tak zeby mi ja wywazyli ? Ogolnie chodzi mi o to czy mozna to zrobic na kazdej stacji wulkanizacyjnej dla samochodow ?

Mam jeszcze jedno pytanie, moze troche glupie no ale gdzie taka opone moge wymienic tak zeby mi ja wywazyli ? Ogolnie chodzi mi o to czy mozna to zrobic na kazdej stacji wulkanizacyjnej dla samochodow ?
Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
Tyko pamiętaj że opony torowe z homologacją drogową (Pirelli Super Corsa) ma inną przyczepność po nagrzaniu niż usportowione ...
Często niektórzy przekonują się o tym przy pierwszej glebie, jak puści opona słabsza.
Przełożyć można tam gdzie mają sprzęt do przekładania opon motocyklowych i doświadczenie oraz wyważarkę do takich kół.
Często niektórzy przekonują się o tym przy pierwszej glebie, jak puści opona słabsza.
Przełożyć można tam gdzie mają sprzęt do przekładania opon motocyklowych i doświadczenie oraz wyważarkę do takich kół.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość