Kawasaki Ninja warto kupic czy nie ? Kto posiada ? Pomocy !
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kawasaki Ninja warto kupic czy nie ? Kto posiada ? Pomocy !
Witam wszystkich.Jestem zainteresowany kupnem Kawasaki Ninja.Prosze was o pomoc.Dajcie mi jakies wskazowki moze jakis inny motor ? Chodzi mi o dane techniczne o czesci i uzytkowanie ! Pomozcie ! Dziekuje za wszystkie posty.Pozdrawiam
- MurekHH
- Świeżak
Re: Kawasaki Ninja warto kupic czy nie ? Kto posiada ? Pomoc
MurekHH napisał(a):Witam wszystkich.Jestem zainteresowany kupnem Kawasaki Ninja.Prosze was o pomoc.Dajcie mi jakies wskazowki moze jakis inny motor ? Chodzi mi o dane techniczne o czesci i uzytkowanie ! Pomozcie ! Dziekuje za wszystkie posty.Pozdrawiam
Witam Forumowiczow! Podlaczam sie do pytania: Takze jestem zainteresowany zakupem ZX6R ,lub wiekszej pojemnosci. Jak jest naprawde z tymi modelami? Podobno ramy pekaja (ogladalem juz takiego z peknieta) ,mowia tez ze bywaja klopoty z biegami. Na co zwrocic uwage przy zakupie? Dzieki z gory za odp.
-
AREK_GDYNIA - Świeżak
W załszym roku kipułem ZX6 i jestem b.zadowolony. Co do ram, to słyszałem, że w starszych mnodelach tak było, ale szczerze mówiąc nie chce mi się w to wierzyć - nie znam nikogo, ani moi znajomi nie znaja nikogo, kto by widział pęknięta ramę. Na motorku śmiga się super, żadnych problemów. Przed zakupem zastanawiałem sie nad CBR i GSX i staneło na kawie.
- nicram
- Świeżak
eneasz to że na torze jeździły kawy i nie miały pęknięć to nie jest czym sie chwailić bo one głównie pękają jak ktoś stawia na koło i mocniej prodem upuści albo od dziur na naszych dorogach 

- hivision20
- Świeżak
- Marcin Patrol 4x4
- Świeżak
- Oyster
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Temat był już wałkowany 1000 razy.
Eneasz, specjalnie dla ciebie, wypowiedź pana, który miał i mu pękło. http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,1866880.html
Eneasz, specjalnie dla ciebie, wypowiedź pana, który miał i mu pękło. http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,1866880.html
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
eneasz napisał(a):Jak kogos interesuje jakie jest kawasaki to niech nie pyta tych co nie maja a wiedza ale tych co maja, jestem przekonany ze nikt nie narzeka, to dobre moto.
No właśnie gość który napisał artykuł MA i NARZEKA, a te 7000tyś o których jest wspomniane w temacie, obawiam się że nie starczy na nowszy rocznik jak 99'
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Dam rade za jakies 7 tys lub w najlepszym wypadku 8 tys kupic Ninje ? Po tych wypowiedziach na temat pekajacej ramy jestemodrobinke zdegustowany ale nie wykluczam w dalszym ciagu zakupu Kawy.Powiedzcie gdzienajlepiej kupowac motocykl.Czy moze zrobic to na gieldzie (no Slomczyn kolo Warszawy jesli znacie) czy moze znalesc cos na allegro albo innym internetowych gieldach motocyklowych.Co mi doradzacie.Zakup planuje na sierpien.Czekam na wasze sugestie.Pozdrawiam
- MurekHH
- Świeżak
Moim skromnym zdaniem nie liczy sie to, gdzie kupujesz moto. Fakt faktem, ze najgorsi sa handlarze, ktorzy czestokroc w mistrzowski sposob potrafia zamaskowac wiele niedociagniec windujac przy tym na maxa cene. Najwazniejsze jest, abys przy kupnie motocykla mial ze soba kogos, kto sie na tym naprawde dobrze zna. Na ten temat wypowiadalo sie juz wiele osob - daj komus pare stow w reke zeby z Toba pojechal, a wrocisz przynajmniej z pewniakiem. Allegro ma ta jedna wade, ze niestety jadac kawal drogi po moto ze snu napotkac mozesz jeden wielki niewypal, ktory zamiast igielki okazuje sie sie zlomem. Nawet ktos z forumowiczow mial taka sytuacje jesli sie nie myle
Musisz byc po prostu ostrozny.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Myślę że dasz rade kupić ZX6R rocznik w okolicach 95'
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Eneasz daj juz spokoj z ta krucjata w obronie kawasaki. W niektorych egzemplarzach pekala rama a w innych nie. Co drugi twoj post to elaborat o tym ze w kawasaki nie pekaja ramy. Piszesz z sensem ale to juz sie robi nudne
.

-
siekson - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2