Kurtka na zamówienie?
• Strona 1 z 1
Kurtka na zamówienie?
Wie ktoś może czy jest jakaś firma która szyje skóry na zamówienie? Oczywiście motocyklowe! Nie znalazłem jeszcze kurtki która by mi się podobała, ale mam pomysł jak bym chciał żeby wyglądała.Poskładałem sprzęta wiec teraz tylko skóra i latam:)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
czeska firma psi szyje kurtki na wymiar i dainese tez niektore skorzane modele na wymiar robi ale tobie chyba chodzi ze wzor chcialbys sam dac a to one odpadaja wtedy
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
http://www.lkj-motoskory.pl/ wystarczy naa google wpisac lkj
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
Tez polecam LKJ. Jezdze w takiej kurtce. Facet jest solidny i produkty moim zdaniem robi OK. Znam tego czlowieka juz pare lat i moge reczyc ze bedzie rzetelnie. Jedynym mankamentem w kurtce jest slaba napa na zapince pod szyja. Po pewnym czasie bardzo ciezko ja zapiac (czasami tak mnie boli lapa od zapinania ze w koncu odpuszczam). Jak nie chce Ci sie pedalowac do Radomia to gosc bywa na kazdym bazarze i tam wezmie z Ciebie miare, ty wplacasz zaliczke i on wysyla Ci kurtke.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
siekson napisał(a):Tez polecam LKJ. Jezdze w takiej kurtce. Facet jest solidny i produkty moim zdaniem robi OK. Znam tego czlowieka juz pare lat i moge reczyc ze bedzie rzetelnie. Jedynym mankamentem w kurtce jest slaba napa na zapince pod szyja. Po pewnym czasie bardzo ciezko ja zapiac (czasami tak mnie boli lapa od zapinania ze w koncu odpuszczam). Jak nie chce Ci sie pedalowac do Radomia to gosc bywa na kazdym bazarze i tam wezmie z Ciebie miare, ty wplacasz zaliczke i on wysyla Ci kurtke.
Ja mam rzep i nie ma problemu

Yamah XJ 900 F
-
Jeżu - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości