Zobacz wątek - <i>[Odzież Modeka]</i> Modeka Silas - dla dużych chłopców
NAS Analytics TAG

[Odzież Modeka] Modeka Silas - dla dużych chłopców

Komentarze użytkowników
_________

[Odzież Modeka] Modeka Silas - dla dużych chłopców

Postprzez Åšcigacz » 16/3/2011, 14:27

Dyskusja na temat: Modeka Silas - dla dużych chłopców
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Modeka Silas - dla dużych chłopców
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 14:27

Boczo piszesz, że zamek w kurtce wygląda niemrawo ale nic się nie wydarzyło. A co powiesz na Prawa Murphy'ego, ze się jednak wydarzy ? I to za ... 650 zeta ;)<br><hr>E.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 14:51

Mrrrr, ta bródka Pana redaktora :-) I wogóle on taki jakiś przytulaśny :D:D:DxD<br><hr>NelaCBR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 15:53

Komentatorzy napisał(a):Mrrrr, ta bródka Pana redaktora :-) I wogóle on taki jakiś przytulaśny :D:D:DxD<br><hr>NelaCBR<br>
to nie jest bródka, to jest kot xD <br><hr>Ania
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 16:11

Modeka to generalnie syf. do wyzszej klasy aspiruja chyba jedynie ceny tych ciuchow. no bo jak usprawiedliwic fakt istnienia kurtek za grubo ponad tysiaka (a i takie ma w ofercie Modeka) jesli za 2 stowy wiecej mozna miec goretexowa Rukke?
a zeby nie byc goloslownym - mam komplet Modeki - shield pro i powiem Wam ze to jedne z gorszych jakosciowo ciuchow jakie mialem. w moim przypadku puszczaja szwy i lamia sie uchwyty zamkow a przesmigane maja dopiero 10k w poprzednim sezonie. mocno czuje ze obecny bedzie ostatnim :(
moze i z roku na rok jakosc jest coraz lepsza, ale ja na Modeke to juz sie wiecej nie zdecyduje.<br><hr>miki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 16:19

Komentatorzy napisał(a):Modeka to generalnie syf. do wyzszej klasy aspiruja chyba jedynie ceny tych ciuchow. no bo jak usprawiedliwic fakt istnienia kurtek za grubo ponad tysiaka (a i takie ma w ofercie Modeka) jesli za 2 stowy wiecej mozna miec goretexowa Rukke?
a zeby nie byc goloslownym - mam komplet Modeki - shield pro i powiem Wam ze to jedne z gorszych jakosciowo ciuchow jakie mialem. w moim przypadku puszczaja szwy i lamia sie uchwyty zamkow a przesmigane maja dopiero 10k w poprzednim sezonie. mocno czuje ze obecny bedzie ostatnim :(
moze i z roku na rok jakosc jest coraz lepsza, ale ja na Modeke to juz sie wiecej nie zdecyduje.<br><hr>miki<br>
No to masz pecha - zrobiłem w modece 34kkm i poza oderwanym rzepem nic. Do wyższej klasy ? przeplaszam z kurtkami za 600 pln jaka to jest klasa wyższa ?<br><hr>eduardo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 16:51

Pany, wejdzcie sobie na <a href="http://www.fc-mote.de" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.fc-mote.de</a> maja tam dobre deale na Revita. Za okolo 150 euro kupcie sobie po kurtce Revit i zobaczycie co to znaczy dobry gear. Pozdr dla wszystkich motoriderow. <br><hr>moto fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 18:07

Komentatorzy napisał(a):Modeka to generalnie syf. do wyzszej klasy aspiruja chyba jedynie ceny tych ciuchow. no bo jak usprawiedliwic fakt istnienia kurtek za grubo ponad tysiaka (a i takie ma w ofercie Modeka) jesli za 2 stowy wiecej mozna miec goretexowa Rukke?
moze i z roku na rok jakosc jest coraz lepsza, ale ja na Modeke to juz sie wiecej nie zdecyduje.<br><hr>miki<br>
ta rukka za 200pln to chyba od murzynów z targowiska? :D dobre:D również jeżdze w modece, przelatałem ~15k km, membrany trzymają, szwy, trzymaja, zamki trzymaja, tylko rzepy sie troszke urywają, ale za taką (niską!) cenę, to kupię modekę raz jeszcze. z cenami takimi, że za top modeke nie bede miał nawet połowy kiepskiej rukki, to modeka wciaz jest niższą połką cenową, która dalej trzyma dobra jakosc<br><hr>dl650 v-strom
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 19:33

Komentatorzy napisał(a):ta rukka za 200pln to chyba od murzynów z targowiska? :D dobre:D również jeżdze w modece, przelatałem ~15k km, membrany trzymają, szwy, trzymaja, zamki trzymaja, tylko rzepy sie troszke urywają, ale za taką (niską!) cenę, to kupię modekę raz jeszcze. z cenami takimi, że za top modeke nie bede miał nawet połowy kiepskiej rukki, to modeka wciaz jest niższą połką cenową, która dalej trzyma dobra jakosc<br><hr>dl650 v-strom<br>
Napisał ze za 200 zl wiecej od około tysiąca, pomogę Ci i powiem że to razem 1200. <br><hr>RAF
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2011, 20:48

co to za pieprzona reklama hejaha mi sie wpiernicza jak chce obejrzec zdjecia? co ****. nie klikne to to goowno i w dodatku nie da sie wylaczyc!!!!!!!! moze byscie zrobili z tym porzadek najlepszy portalu motocyklowy w polsce co? <br><hr>bulwersant
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2011, 10:20

Komentatorzy napisał(a):ta rukka za 200pln to chyba od murzynów z targowiska? :D dobre:D również jeżdze w modece, przelatałem ~15k km, membrany trzymają, szwy, trzymaja, zamki trzymaja, tylko rzepy sie troszke urywają, ale za taką (niską!) cenę, to kupię modekę raz jeszcze. z cenami takimi, że za top modeke nie bede miał nawet połowy kiepskiej rukki, to modeka wciaz jest niższą połką cenową, która dalej trzyma dobra jakosc<br><hr>dl650 v-strom<br>
Komentatorzy napisał(a):Napisał ze za 200 zl wiecej od około tysiąca, pomogę Ci i powiem że to razem 1200. <br><hr>RAF<br>
Opisywana kurtka jest za 600 pare, Shield pro krytykanta jest tez poniżej 700 - wiem co napisałe ale gdzie ten 1000 ? Peidolenie malkontentów
<br><hr>eduardo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2011, 11:04

Komentatorzy napisał(a):co to za pieprzona reklama hejaha mi sie wpiernicza jak chce obejrzec zdjecia? co ****. nie klikne to to goowno i w dodatku nie da sie wylaczyc!!!!!!!! moze byscie zrobili z tym porzadek najlepszy portalu motocyklowy w polsce co? <br><hr>bulwersant<br>
Przepraszam za chwilowe niedogodności. Kampania Heyah została wyłączona do czasu wyjaśnienia problemu z jej zamykaniem. Wkrótce powinno pojawiać się jej również nieco mniej.<br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2011, 15:56

Komentatorzy napisał(a):co to za pieprzona reklama hejaha mi sie wpiernicza jak chce obejrzec zdjecia? co ****. nie klikne to to goowno i w dodatku nie da sie wylaczyc!!!!!!!! moze byscie zrobili z tym porzadek najlepszy portalu motocyklowy w polsce co? <br><hr>bulwersant<br>
Komentatorzy napisał(a):Przepraszam za chwilowe niedogodności. Kampania Heyah została wyłączona do czasu wyjaśnienia problemu z jej zamykaniem. Wkrótce powinno pojawiać się jej również nieco mniej.<br><hr>Żmija<br>
nie 'przepraszam' tylko 'blagam o wybaczenie', jasne?<br><hr>bulwersant
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê