Czy To jest Dobry Zakup Yamaha Tzr >allegro
• Strona 1 z 1
Czy To jest Dobry Zakup Yamaha Tzr >allegro
Wiem że to chyba jest najtaniej jak się da , że to jest mało , ale naprawdę Nie mam więcej kasy wcześniej jeździłem skuterem i od kolegów 125
I mam pytanie czy ten motor sądząc po aukcji jest W dobrym Stanie i czy się nie rozleci , wiem że nie można ocenić po opisie i zdjęciu , ale pan się zgodził pojechać na warsztat i nawet mi go przywiezie ...
http://moto.allegro.pl/yamaha-tzr-125-n ... 79494.html
Proszę o poważne opinie
I mam pytanie czy ten motor sądząc po aukcji jest W dobrym Stanie i czy się nie rozleci , wiem że nie można ocenić po opisie i zdjęciu , ale pan się zgodził pojechać na warsztat i nawet mi go przywiezie ...
http://moto.allegro.pl/yamaha-tzr-125-n ... 79494.html
Proszę o poważne opinie
- infinity051
- Świeżak
NO tak jak za taką kasę to nie ma się czego spodziewac.
Myślę że stosunkowo moto warte tej kasy tym bardziej ze względu na te rachunki więc nie jest tutaj lanie wody.
Jeśli masz kasę to można się skusic bo za taką kasę to się moto do remontu kupuje.
Myślę że stosunkowo moto warte tej kasy tym bardziej ze względu na te rachunki więc nie jest tutaj lanie wody.
Jeśli masz kasę to można się skusic bo za taką kasę to się moto do remontu kupuje.
- neon93
- Świeżak
A co do motoru to nie dodałem
jest zablokowany na 80 km /h fabrycznie
więc wydaje mi się że powinien być w bardzo dobrym stanie jak ma takową blokadę ?:) to będzie moja 1 125-tka i nie chce motoru do "remontu" mogę w niej coś wymienić , ale jak napisał ze płyny wymienione to chyba tylko wsiadać i jechać?

- infinity051
- Świeżak
Motor jest nie zarejestrowany , nie ubezpieczony , i zablokowany , nie znam się w ogóle bo to moja 1 125
Zastanawiam się czy pojechać z nim na warsztat przy kupnie? Czy wystarczy jak kolega mój obejrzy - zna się w miarę
zapytam:) się , i na to da mi papiery ale myślę że jego odpowiedź za dużo mi do myślenia nie da
Pytanie jeszcze Ile będzie mnie kosztował przegląd/ ubezpieczneie / zarejestrowanie
Motor jest z niemczech , dodam ze bardzo chciałbym na 50 zarejestrować na allegro ogłaszają się ludzie którzy tym się zajmują , wiem że to nie za bardzo legalne , ale czy takie coś by dużo kosztowało?
Zastanawiam się czy pojechać z nim na warsztat przy kupnie? Czy wystarczy jak kolega mój obejrzy - zna się w miarę
zapytam:) się , i na to da mi papiery ale myślę że jego odpowiedź za dużo mi do myślenia nie da
Pytanie jeszcze Ile będzie mnie kosztował przegląd/ ubezpieczneie / zarejestrowanie

Motor jest z niemczech , dodam ze bardzo chciałbym na 50 zarejestrować na allegro ogłaszają się ludzie którzy tym się zajmują , wiem że to nie za bardzo legalne , ale czy takie coś by dużo kosztowało?
- infinity051
- Świeżak
Tutaj na forum nikt takiego info Ci nie da, no chyba ze bardzo spieszy mu sie po bana.
Dobrze ze zablokowana jest, ale kupujesz za 2700 bo wiecej nie masz, a masz na hektolitry wahy z olejem? Stac cie jak cie zlapia to i podliczyc wszystko z 5k zabulisz jqk nie lepiej, do tego platny kurtor i zapewne odroczenie prawka o 3 latka.
Dobrze ze zablokowana jest, ale kupujesz za 2700 bo wiecej nie masz, a masz na hektolitry wahy z olejem? Stac cie jak cie zlapia to i podliczyc wszystko z 5k zabulisz jqk nie lepiej, do tego platny kurtor i zapewne odroczenie prawka o 3 latka.
- magik2208
- Bywalec
O będzie ban albo warn
Kolego, nie masz kasy to zostaw to moto, na pewno będzie coś do roboty, i zapomnij o 125/50, rób prawko na A1 i kupuj 125 dopiero, teraz jedynie zostają CI 50, i to za 2500 nie kupisz dobrej, chyba, że enduro to dt50 Ci zostaje. Pozdro

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
lepiej pozbierać i kupić solidny niż kupić padło i zostać bez kasy i jeżdżącego moto. Tylko będziesz klął jak zacznie się non stop coś psuć.
mając np 5000zł na zakup motocykla czy motoroweru szukaj czegoś do 4500 żeby zrobić wymianę podstawową czyli np olej w skrzyni biegów, płyn hamulcowy, filtry itp bo to podstawa po kupnie.
mając np 5000zł na zakup motocykla czy motoroweru szukaj czegoś do 4500 żeby zrobić wymianę podstawową czyli np olej w skrzyni biegów, płyn hamulcowy, filtry itp bo to podstawa po kupnie.
Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Przebieg ma dosyć spory .
Rejestracja ,ubezpieczenie,przegląd ,tłumaczenie,urząd skarbowy to 450-500zł .
Teraz motorowery rejestrowane od ubiegłego roku nie mają przeglądów bezterminowych ....i tu będzie problem przy 125/50 zresztą nie jedyny ,będą gorsze .
Rejestracja ,ubezpieczenie,przegląd ,tłumaczenie,urząd skarbowy to 450-500zł .
Teraz motorowery rejestrowane od ubiegłego roku nie mają przeglądów bezterminowych ....i tu będzie problem przy 125/50 zresztą nie jedyny ,będą gorsze .

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm