[Aktualności] Honda CBR125R - stary znajomy w nowym..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda CBR125R - stary znajomy w nowym..
Dyskusja na temat: Honda CBR125R - stary znajomy w nowym wydaniu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR125R - stary znajomy w nowym wydaniu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR125R - stary znajomy w nowym wydaniu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ja nie wiem jaka jest koncepcja wyglądu tego motoru mi osobiście się nie podoba , jest obrzydliwy ten wygląd <br><hr>młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wracaj do PlayStation i prawdziwe motocykle zostaw tym co nimi jezdża a nie tylko oglądają na zdjęciach. <br><hr>PączekKomentatorzy napisał(a):ja nie wiem jaka jest koncepcja wyglądu tego motoru mi osobiście się nie podoba , jest obrzydliwy ten wygląd <br><hr>młody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale ja akurat jeżdze prawdziwym motocyklem i mnie też sie wyglad nowej cebry nie podoba! kiedyś nawiązywała do flagowego modelu Fireblade a dziś zmikswoali do tego obrzydliwą VFR1200 ;|<br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):ja nie wiem jaka jest koncepcja wyglądu tego motoru mi osobiście się nie podoba , jest obrzydliwy ten wygląd <br><hr>młody<br>Komentatorzy napisał(a):wracaj do PlayStation i prawdziwe motocykle zostaw tym co nimi jezdża a nie tylko oglądają na zdjęciach. <br><hr>Pączek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No stary, ale tutaj nikt nie rozmawia o tym jak to jezdzi tylko jak to wyglada. to są motocyklisci?<br><hr>PączekKomentatorzy napisał(a):ja nie wiem jaka jest koncepcja wyglądu tego motoru mi osobiście się nie podoba , jest obrzydliwy ten wygląd <br><hr>młody<br>Komentatorzy napisał(a):wracaj do PlayStation i prawdziwe motocykle zostaw tym co nimi jezdża a nie tylko oglądają na zdjęciach. <br><hr>Pączek<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja akurat jeżdze prawdziwym motocyklem i mnie też sie wyglad nowej cebry nie podoba! kiedyś nawiązywała do flagowego modelu Fireblade a dziś zmikswoali do tego obrzydliwą VFR1200 ;|<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździełem poprzednią CBR125 i to na prawdę fajne moto. Olewam wyglad, ale i tak wyglada lepiej niz poprzednia.<br><hr>Strączek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potrafisz ze zdjęc wywnioskowac jak się prowadzi itd.? Niesamowite, prawdziwy ekspert...<br><hr>RAFKomentatorzy napisał(a):ja nie wiem jaka jest koncepcja wyglądu tego motoru mi osobiście się nie podoba , jest obrzydliwy ten wygląd <br><hr>młody<br>Komentatorzy napisał(a):wracaj do PlayStation i prawdziwe motocykle zostaw tym co nimi jezdża a nie tylko oglądają na zdjęciach. <br><hr>Pączek<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja akurat jeżdze prawdziwym motocyklem i mnie też sie wyglad nowej cebry nie podoba! kiedyś nawiązywała do flagowego modelu Fireblade a dziś zmikswoali do tego obrzydliwą VFR1200 ;|<br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):No stary, ale tutaj nikt nie rozmawia o tym jak to jezdzi tylko jak to wyglada. to są motocyklisci?<br><hr>Pączek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości