Jak zarejestrowac zxr na 125?
• Strona 1 z 1
Jak zarejestrowac zxr na 125?
Witam chciał bym zmienić motor yamahe 125 na coś większego w związku z tym mam pytanie. Dodam ze mam 16lat. Chciał bym kupić sobie Kawasaki zxr400 lub gpz500 i mam problem z rodzicami. Znaczy z kupnem nie ma żadnego problemu zgadzają się, tym bardziej ze ten motor będzie za własno zarobione pieniądze. Nie pozwalają mi jeździć nim bez uprawnień a z uwagi na to ze zrobiłem nie dawano prawko kat a1 chciał bym zarejestrować go jako 125 z tym też nie będzie problemu moja yamaha 125 zarejestrowany jest na 50ccm i wcześniejszy motor 80 tez był. Wiem ze to możliwe widziałem kiedyś takie motory na allegro. Wiem też że to trochę głupota ale czego się nie robi dla naszych kochanych maszynek. Jeżeli ktoś ma wiedze na ten temat proszę o pomoc. Dziekuje.
Jeżeli temat jest w złym dziale proszę o przekierowanie jestem tu nie za bardzo rozeznany.
Jeżeli temat jest w złym dziale proszę o przekierowanie jestem tu nie za bardzo rozeznany.
- Kuboxxx
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości