Salon POZNAŃ - WARSZAWA
• Strona 1 z 1
Salon POZNAŃ - WARSZAWA
Witam.
Planuje wybrać się na zakup kombi (alpina, dainese, arlen ness) i poszukuje jakiegoś salonu, najlepiej u naszych zachodnich sąsiadów, bo w PL to dwa kombi na krzyż nie ma z czego wybierać. Wybieram z Zielonej Góry do Berlina, jeżeli ma ktoś namiary na jakiś konkretny salon po drodze z dużą ilością asortymentu w.w firm to będę wdzieczny.
Pozdrawiam.
Planuje wybrać się na zakup kombi (alpina, dainese, arlen ness) i poszukuje jakiegoś salonu, najlepiej u naszych zachodnich sąsiadów, bo w PL to dwa kombi na krzyż nie ma z czego wybierać. Wybieram z Zielonej Góry do Berlina, jeżeli ma ktoś namiary na jakiś konkretny salon po drodze z dużą ilością asortymentu w.w firm to będę wdzieczny.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 13/3/2011, 22:08 przez aPlauzz, łącznie edytowano 1 raz
- aPlauzz
- Świeżak
Kolego zobacz na niemieckich stronach louisa . U nich jest najwiekszy wybór oraz relatywnie tanio. A i morzesz mieć jakieś tam zniszki za karte stałego klijenta chociaż nie wiem czy to nie jest dopiero od jakiejś kwoty.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Tylko, że z tego co widzę na ich stronie to jest lekka lipa, bo nie mają w ofercie nic Dainese ani Arlen Ness'a a z Alpiny mają tylko kapcie. Ja wszystko mam już, potrzebuję kombi, u nich na stronie lipka a nie chce jechać się przejechać bo mam zamiar kupić coś z wyższej półki ~3500zł. Może się wypowie ktoś kto był w salonie? Może strona nie pokazuje wszystkiego co mają chociaż tak powinno być.
- aPlauzz
- Świeżak
Hejka,
ja bylem. Jak chcesz cos z gornej polki to ani w louisie ani w polo tego nie dostaniesz. Znajduja sie tam glownie ich marki plus maly wybor innych. Niestety nie znam namiarow na zaden porzadniejszy sklep. pozdrawiam
ja bylem. Jak chcesz cos z gornej polki to ani w louisie ani w polo tego nie dostaniesz. Znajduja sie tam glownie ich marki plus maly wybor innych. Niestety nie znam namiarow na zaden porzadniejszy sklep. pozdrawiam
R6
-
CubaLibree - Świeżak
W takim razie dziękuje za informacje, widzę że nie ma się tam po co wybierać. A może zna ktoś jakiś salon ~250km od granicy lub w Polsce( Lubuskie, Wielkopolskie, Dolnośląskie, ew.Zachodniopomorskie) gdzie można dostać Alpine Dainese albo Arlen Ness'a?
- aPlauzz
- Świeżak
Alpiny maja w intermotorsie w zielonej Podam ci namiary do kolesia ktory jak mi mowil jest w stanie zalatwic prawie wszystko i jest z zielonej tez tylko problem bedzie z przymiarka u niego ale jak cos to podaje gg:3500405
- 7-kisiel
- Świeżak
Dziękuję kolego, zaraz napisze i dowiem się co i jak.
Nie będę zakładał nowego tematu, może ktoś mi powie gdzie mogę znaleźć w okolicach Poznania lub Warszawy (bądź na trasie miedzy tymi miastami) salon z dużym wyborem? Interesują mnie kombinezony z górnej półki w rozmiarze 48/50...
Nie będę zakładał nowego tematu, może ktoś mi powie gdzie mogę znaleźć w okolicach Poznania lub Warszawy (bądź na trasie miedzy tymi miastami) salon z dużym wyborem? Interesują mnie kombinezony z górnej półki w rozmiarze 48/50...
- aPlauzz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości