styl jazdy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
styl jazdy
Na forum jest wielu uzytkownikow roznego typu maszyn. Jedni smigaja sportami, inni turystykami czy "chopperami".
Ciekawi mnie jaki jest Wasz stosunek do ludzi, ktorzy kupuja sporty i jezdza przepisowo, osob, ktore smigaja 200km/h po wiejskich drogach czy notorycznie latajacych na gumie.
Ankieta gratis.
Ciekawi mnie jaki jest Wasz stosunek do ludzi, ktorzy kupuja sporty i jezdza przepisowo, osob, ktore smigaja 200km/h po wiejskich drogach czy notorycznie latajacych na gumie.
Ankieta gratis.
-
rossavu - Stały bywalec
Ktoś kto kupuje sporta, chyba nie robi tego żeby jeździć zawsze 60 kph. Mówię o motocyklistach, nie pozerach. Ja jeżdżę spokojnie, ale to 8 dych rzadko schodzi z blatu. Nie potrafię po prostu wolniej jeździć.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
brakuje "ostrego" stylu, ale nie połączonego z szybką jazdą. bo nie zawsze te style są sobie równe.
mam Xt w SM i jeżdżę ostro, lubię dać w palnik, ale wcale jakoś szybko nie jeżdżę.
lubię walnąć gumę, wejść ostro w zakręt, gwałtowniej ruszyć spod świateł lubię wyprzedzać i jechać agresywniej w korku itp.
czyli jeżdżę agresywniej w mieście ale nie jakoś dużo szybciej.
Tak samo jest w terenie. po założeniu kół enduro również lubię ostrzej pocisnąć w terenie, przeorać trochę łąk czy bocznych drug, co nie łączy się z jakoś super szybką jazdą.
może jeżdżę inaczej gdyż nie posiadam szlifierki, ale mimo iż szybko nie jeżdżę to jeżdżę agresywnie.
mam Xt w SM i jeżdżę ostro, lubię dać w palnik, ale wcale jakoś szybko nie jeżdżę.
lubię walnąć gumę, wejść ostro w zakręt, gwałtowniej ruszyć spod świateł lubię wyprzedzać i jechać agresywniej w korku itp.
czyli jeżdżę agresywniej w mieście ale nie jakoś dużo szybciej.
Tak samo jest w terenie. po założeniu kół enduro również lubię ostrzej pocisnąć w terenie, przeorać trochę łąk czy bocznych drug, co nie łączy się z jakoś super szybką jazdą.
może jeżdżę inaczej gdyż nie posiadam szlifierki, ale mimo iż szybko nie jeżdżę to jeżdżę agresywnie.
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
cycu_rsko napisał(a):Spokojnie to ja se moge autem jezdzic...
Oczywiscie pierwsza opcja
Ta sama zasada

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
-
zadzior - Stały bywalec
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
DostojnyKocur! - Świeżak
Ja tam siÄ™ nie pie#$^#e
90% czasu przebytego na moto, maneta odkręcona jest do końca
W końcu, mój piździk gna tyle co Wasze motóry na pierwszym biegu
Chociaż tyle że zawsze dowozi mnie z punktu A do punktu B

Chociaż tyle że zawsze dowozi mnie z punktu A do punktu B

-
Arturo925 - Stały bywalec
Wybrałem opcję 2 chodź sam nie wiem, często w mieście przesadzam, zakręty też ostro łapie na słabej nawierzchni, ale wybrałem 2 bo to co czasami widzę wariatów na drodze na moto to nie ja
Jakiś piach na zakręcie, a koleś jeszcze dzida prawie bokiem, mało nie wyglebi i na następnym to samo...

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
dzisiaj przetarłem w sumie gorny slizgacz na bucie takze http://4.bp.blogspot.com/_hASUi_e5pi8/T ... ck+yea.jpg
Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
-
DostojnyKocur! - Świeżak
-
ZieLony_69 - Świeżak
-
wasil1993p - Bywalec
oczywiscie że 1
lecz w miare z rozsÄ…dkiem 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
to ja raczej opcja nr 2, co do jedynki to jest to kwestia indywidualna, nie wiem jaką prędkość określa się mianem zap....ć, opcja 3 to i w nauce jazdy się nie łapała
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Opcja 2 dlatego że już się na oglądałem tych z opcji 1,znajomy się zabił i daje to dużo do myślenia,samemu też doświadczyłem dzwona z autem i kiedyś pobocze zwiedzałem.Nauczony pokory teraz jeżdżę inaczej ale nie jak emeryt,po za tym plastikiem rzadko się da wolno jeździć dlatego chyba ostatni mój sezon na takim moto.Przesiadka na jakąś v-eczkę o niższej mocy
w końcu przyjemnością jest już sama jazda a oto chyba chodzi.

CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości