Linka gazu Yamaha tw 125
• Strona 1 z 1
Linka gazu Yamaha tw 125
witam potrzebuje linke gazu yamaha tw 125 rok 2003 lecz nigdzie nie moge jej dostac w kilku sklepach powiedzieli ze tylko na zamowienie lub z innego moto ale nowej nie dostane jak to jest ?? sezon sie zaraz zaczenie a ja niemam linki lipa
pomocy.

- dajmen41
- Świeżak
kombinuj sam, może uda Ci się z innego podobnego moto dopasować, może będziesz musiał coś przerobić,czasami nie ma lekko:)
http://przemek-motocykle13.blogspot.com/ | Mój blog-zapraszam
- przemeklewy2000
- Świeżak
no a myslisz że kazdy wie jaka linka podpasuje do twojego moto ? twoj motocykl jest w miare nietypowy. wiec wiele osób takiego na oczy nie widziało. a co dopiero wiedza z czego linka podejdzie. zobacz jakie masz koncówki bo to podstawa. i dopasuj z czegos. mi kiedys do mtxa jak padła linka dopasowałem od WSKi i latała jak trzeba ;d poszukaj tez zestawów naprawczych. ja kupiłem do CRki taki zestaw składający sie z cięgna i róznych koncówek do zaprawiania. wiec moze byc znalazł podobne końcówki do twoich i wtedy mógłbym sobie taką linke sam zaprawic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie wpadlem na to ,,zestaw naprawczy,,:D dzieki tylko mam pewiem problem z tym zestawem
http://www.boxer-parts.eu/zestaw_napraw ... ,1417.html
tzn ja potrzebuje ok 70 cm linki takiej jak na rysunku w zalczniku
ale niewiem czy akcesoria beda pasowac do mojego tzn zobaczcie na zalacznik i powiedzcie mi.
http://www.boxer-parts.eu/zestaw_napraw ... ,1417.html
tzn ja potrzebuje ok 70 cm linki takiej jak na rysunku w zalczniku
ale niewiem czy akcesoria beda pasowac do mojego tzn zobaczcie na zalacznik i powiedzcie mi.
- Załączniki
-
- bittt.JPG (14.87 KiB) PrzeglÄ…dane 2085 razy
- dajmen41
- Świeżak
ja np kupiłem niby do hondy CR a dostalem kilka koncówek do zarobienia i zadna w zasadzie nie pasowała. musiałem zrobic jednorazówke czyli zacisnałem srubokrętem srubke i spiłowałem wszystko i było ok
no ja nie wiem jaka ty masz juz sam musiał bys sobie dopasować. sa rózne reparaturki wiec na pewno cos sie dobierze

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Wydaje mi sie ze najprosciej bedzie oddac linke do zakladu i mi dorobia napewna taniej niz nowa i nie bede musial ryzykowac ze cos nie spasuje .panowie dzieki za pomoc i jak zalatwie tÄ… sprawe to dam znac co i jak .pzdr
- dajmen41
- Świeżak
mozna i tak. w serwisie u mnie wiem że nietypowe linki sami zarabiali czyms i nawet spawali koncówki żeby szybko sie nie posypało
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości