zakup Motocykla
• Strona 1 z 1
zakup Motocykla
Witam na wiosne mam zamiar kupić jakieś moto. Kwota którą moge przeznaczyć to ok. 3000zł. Myślałem nad jakąś 125 koniecznie 4T. wszelkie 50-tki odpadają pomimo tego że mam 15 lat ;D ale jeżdżę skuterem 5lat i wydaje mi się żę mam duże doświadcznie.
- xlato
- Świeżak
To juz moze wiekiem sie nie chwal bo wprowadzisz ogolne oborzenie. Doloz 1000-1500 i poluj na cbr 125.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Re: zakup Motocykla
xlato napisał(a): ale jeżdżę skuterem 5lat i wydaje mi się żę mam duże doświadcznie.
Wydaje Ci się. W wieku 10 lat wsiadłeś na skuter? A umiałeś wtedy już tabliczkę mnożenia?
A na poważnie to zastanów się czy Twoi rodzice mają tyle pieniędzy i nerwów żeby wyciągać Cie z kłopotów w które wpakuje Cie policja i Ty sam jeżdżąc pojazdem na który nie masz uprawnień. Za te 3000zł kup sobie jakiś porządny motorower i naucz się na nim jeździć. Zrób prawo jazdy i wtedy kup motocykl.
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Tak w wieku 10lat wsiadłem na skuter a nawet wcześniej, i z policją nie będe miał za dużych problemów bo nie mieszkam w 100tysięcznym mieście tylko na wsi. ;] Właśnie myślałem nad cbr`ką... tylko chyba potrzebuje moto bardziej uniwersalnego.. coś jak np. YBR 

- xlato
- Świeżak
No czyli wszyscy zgodni;)
50cc i wszystko jasna.
Jak chcesz wieksze pojemnosci to zapraszam po prawko albo na tor. Daj to mamusce do przeczytania, zeby nie myslala ze motocyklisci to sama recydywa jak jej synek.
A powaznie, nie jeden sie madrzyl i na 600 wsiadal 15 latek, a pozniej nagle sprzedaje, bo mial sprawe w sadzie i przydzielonego kuratora.
50cc i wszystko jasna.
Jak chcesz wieksze pojemnosci to zapraszam po prawko albo na tor. Daj to mamusce do przeczytania, zeby nie myslala ze motocyklisci to sama recydywa jak jej synek.
A powaznie, nie jeden sie madrzyl i na 600 wsiadal 15 latek, a pozniej nagle sprzedaje, bo mial sprawe w sadzie i przydzielonego kuratora.
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm