Honda CBR600RR z ogłoszenia Gdańsk "Bike Master"
• Strona 1 z 1
Honda CBR600RR z ogłoszenia Gdańsk "Bike Master"
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-rr ... 50568.html
czy ktoś z forumowiczów oglądał ten motocykl?
a może znacie firmę?
jeśli tak to jakie macie opinie na temat motocykla bo na fotkach wygląda wzorowo no i cena nie jest z tych okazyjnych a nawet wyższa niż przeciętna
jestem zainteresowany zakupem tego motocykla tylko mam 500km do nich i nie chciał bym na darmo jechać
czy ktoś z forumowiczów oglądał ten motocykl?
a może znacie firmę?
jeśli tak to jakie macie opinie na temat motocykla bo na fotkach wygląda wzorowo no i cena nie jest z tych okazyjnych a nawet wyższa niż przeciętna
jestem zainteresowany zakupem tego motocykla tylko mam 500km do nich i nie chciał bym na darmo jechać
- micano1
- Świeżak
nie jestem znawca cbrek, ale wiem ze ta firma z gdanska sprowadza sprzety z wielkiej brytanii. musisz sie przygotowac na to, ze moze to byc rok starszy moto tj. 2002, poniewaz dla brytyjczykow pierwsza rejestracja = rok produkcji i ta firma podaje jako rok produkcji date pierwszej rejestracji (nie musze chyba tlumaczyc, dlaczego sami sie domyslcie). nastepnie ogladajac allegro od czasu do czasu zauwarzylem ze wszystkie ich sprzety wygladaja jak z salonu stad nasuwa mi sie mysl, ze moga te sprzety specjalnie polerowac, drobne poprawki lakiernicze i maskowac wszystkie usterki. moim zdaniem przebiegi tych motorow nie sa prawdziwe, poniewaz anglicy jezdza na motorach przez caly rok praktycznie, do pracy, do sklepu wszedzie stad tez powinien byc wiekszy przebieg. a co do ceny, ze nie jest "zanizona" czy "przecietna" to jak kazda firma musi na czyms zarabiac, stad moja rada, NIE SUGERUJ SIE TYM, ZE:
*ladnie sie swieci, blyszczy itd moto jakby wyjechal z salonu
*niskim przebieg
*wysoka cena (czyli teoretycznie skoro az tyle za niego chca to musi byc igla)
proponuje zadzwonic i sie spytac czy pozwola ci pojechac do najblizszego serwisu i zbadac (zaplacisz z 300 zl, ale za to bedziesz miec pewnosc co kupujesz).
*ladnie sie swieci, blyszczy itd moto jakby wyjechal z salonu
*niskim przebieg
*wysoka cena (czyli teoretycznie skoro az tyle za niego chca to musi byc igla)
proponuje zadzwonic i sie spytac czy pozwola ci pojechac do najblizszego serwisu i zbadac (zaplacisz z 300 zl, ale za to bedziesz miec pewnosc co kupujesz).
- Illya
- Świeżak
2003 na bank bo od tego roku wychodzil ten model....dzwonilem kiedys dpo tej firmy i ciezko z nimi sie negocjuje maja twarda cena nie licz na utargowanie 1000 zl anglicy wcale duzo nie jezdza bo.... nie maja zbytnio pogody
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
witam,
kolego jestem z gdanska, sam tez kupowalem w grudniu u nich motocykl. Nie jestem zadnym ich znajomym, wiec nie bede cukrował na ich temat.
W 3miescie rózne są o nich opinie, mają motocykle w dobrym stanie, umyte i podpicowane, a mają tez straszne trupy, które poczyscili papierem sciernym aby nie bylo widac rdzy, prysneli rame czarnym sprejem bo rdzewiala, wymienili tlumik bo byl po szlifie itp. Ja kupilem SV 1000, miala byc 2004 okazalo sie ze to jak moj poprzednik pisal, był rok pierwszej rejstracji, a produkcja grudzien 03. Przebieg autentyczny mi sie trafil, dali ksiazke sewisowa ale takze sprawdzilem w salonie suzuki po nr ramy i zgadzal sie ze stanem ksiażki. Mozesz trafic na dobry egzemplarz a mozesz trafic na taki ktory stał rok w wiglotnym garazu i ma sparciale wszystkie gumy i pordzewiale sruby. Jezeli bede mial chwile czasu, moge wpasc do nich i zobaczyc te moto z grubsza. Kazdy motocykl mozesz zabrac od nich i pojechac do mechanika obojetnie jakiego na sprawdzenie, za free. Oczywiscie to oni go zawoża tam gdzie Ty wskazesz. Z Twojej strony to bedzie trudniejsze niz z mojej bo ja wstawilem przed kupnem moją sv na dwa dni do znajomego i nic nie znalazl a rozebral ją do cna, a Ty mieszkasz kawalek stad wiec moze byc problem. Jezeli bys chcial moge Cie umowic z moimi mechanikami zeby go sprawdzili, tyle ze od Ciebie mogą jakąś kase chciec.
Jezeli chcesz sie ze mna skontaktowac to wal na gg 6443434 moge pomoc.
kolego jestem z gdanska, sam tez kupowalem w grudniu u nich motocykl. Nie jestem zadnym ich znajomym, wiec nie bede cukrował na ich temat.
W 3miescie rózne są o nich opinie, mają motocykle w dobrym stanie, umyte i podpicowane, a mają tez straszne trupy, które poczyscili papierem sciernym aby nie bylo widac rdzy, prysneli rame czarnym sprejem bo rdzewiala, wymienili tlumik bo byl po szlifie itp. Ja kupilem SV 1000, miala byc 2004 okazalo sie ze to jak moj poprzednik pisal, był rok pierwszej rejstracji, a produkcja grudzien 03. Przebieg autentyczny mi sie trafil, dali ksiazke sewisowa ale takze sprawdzilem w salonie suzuki po nr ramy i zgadzal sie ze stanem ksiażki. Mozesz trafic na dobry egzemplarz a mozesz trafic na taki ktory stał rok w wiglotnym garazu i ma sparciale wszystkie gumy i pordzewiale sruby. Jezeli bede mial chwile czasu, moge wpasc do nich i zobaczyc te moto z grubsza. Kazdy motocykl mozesz zabrac od nich i pojechac do mechanika obojetnie jakiego na sprawdzenie, za free. Oczywiscie to oni go zawoża tam gdzie Ty wskazesz. Z Twojej strony to bedzie trudniejsze niz z mojej bo ja wstawilem przed kupnem moją sv na dwa dni do znajomego i nic nie znalazl a rozebral ją do cna, a Ty mieszkasz kawalek stad wiec moze byc problem. Jezeli bys chcial moge Cie umowic z moimi mechanikami zeby go sprawdzili, tyle ze od Ciebie mogą jakąś kase chciec.
Jezeli chcesz sie ze mna skontaktowac to wal na gg 6443434 moge pomoc.
- pioszu
- Świeżak
Siemanko
Takze jestem z Gdańska, i także niedawno kupowałem u nich (swój pierwszy) motocykl. Dostałem do niego wszystkie rachunki, poprzednie przeglądy itp. Motocykl był wypucowany i wymyty, ale wizyta ze znajomym mechanikiem utwierdziła mnie w przekonaniu, że trafiłem na całkiem dobrą sztukę w dobrej cenie
Niestety jeśli chodzi o sprawy typu sprzedawca-klient to już firma wypada słabo
Przy pierwszej wizycie umówiliśmy się, że do ceny doliczamy 100zl i mamy w cenie przegląd, tłumaczenie dokumentów i fakturę VAT.
Przy drugiej wizycie, która miała przypieczętować transakcje okazało się, że za F-VAT doliczają sobie 500 zł do ceny (druga opcja to umowa pisemna - zatem dochodzi opłata za skarbówke :/)
A na dodatek jak doszło do finału zakupów to sprzedawca z ogrooomną łaską wypisał KP :/
Koniec końców, byłem tak napalony na ten motocykl, że mimo słabej obsługi kupiłem go i czekam na wiosenkę
Takze jestem z Gdańska, i także niedawno kupowałem u nich (swój pierwszy) motocykl. Dostałem do niego wszystkie rachunki, poprzednie przeglądy itp. Motocykl był wypucowany i wymyty, ale wizyta ze znajomym mechanikiem utwierdziła mnie w przekonaniu, że trafiłem na całkiem dobrą sztukę w dobrej cenie
Niestety jeśli chodzi o sprawy typu sprzedawca-klient to już firma wypada słabo
Przy pierwszej wizycie umówiliśmy się, że do ceny doliczamy 100zl i mamy w cenie przegląd, tłumaczenie dokumentów i fakturę VAT.
Przy drugiej wizycie, która miała przypieczętować transakcje okazało się, że za F-VAT doliczają sobie 500 zł do ceny (druga opcja to umowa pisemna - zatem dochodzi opłata za skarbówke :/)
A na dodatek jak doszło do finału zakupów to sprzedawca z ogrooomną łaską wypisał KP :/
Koniec końców, byłem tak napalony na ten motocykl, że mimo słabej obsługi kupiłem go i czekam na wiosenkę
- adamski89
- Świeżak
Motocykle z Anglii mają jeden plus- posiadając pewne dane można sprawdzić sobie przebieg w bazie danych dostępnej na necie.
viewtopic.php?t=26811&highlight=przebiegu
Ta RR już stoi jakiś czas- widać nikt się nie pokusił. W Wawie stoi RR z polskiego salonu. Zobacz na aukcjach. Tamta jest bardziej napasiona - amorek i wydech.
Za taką cenę to w mojej obecnej sytuacji finansowej sprzedałbym ci swoją - w pełni przygotowaną do sezonu , bez ściemy...
Jakby co to priv
viewtopic.php?t=26811&highlight=przebiegu
Ta RR już stoi jakiś czas- widać nikt się nie pokusił. W Wawie stoi RR z polskiego salonu. Zobacz na aukcjach. Tamta jest bardziej napasiona - amorek i wydech.
Za taką cenę to w mojej obecnej sytuacji finansowej sprzedałbym ci swoją - w pełni przygotowaną do sezonu , bez ściemy...
Jakby co to priv
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Witam.
Ja akurat tez jestem z gdanska i szczerze mowiac roznie to z nimi bywa.
Napewno trzymaja swoja cene i ciezko u nich cos utargowac. Ostatnim razem ogladalem u nich yamahe thundercat i miala szlfa a koles ze ma craspady i ze to one cala sile przejely ale jak znajomy wyprostowal kierownice a ja spojrzalem od przodu to odrazu bylo widac ze kolo delikatnie skreca. Sadze ze dobrze jest jechac z kims kto sie zna. Ogolnie wydaje mi sie ze sprzety ktore sa starsze niz 10 lat to zazwyczaj nie sa zbyt zadbane i niestety maja wygorowane ceny.
Ja akurat tez jestem z gdanska i szczerze mowiac roznie to z nimi bywa.
Napewno trzymaja swoja cene i ciezko u nich cos utargowac. Ostatnim razem ogladalem u nich yamahe thundercat i miala szlfa a koles ze ma craspady i ze to one cala sile przejely ale jak znajomy wyprostowal kierownice a ja spojrzalem od przodu to odrazu bylo widac ze kolo delikatnie skreca. Sadze ze dobrze jest jechac z kims kto sie zna. Ogolnie wydaje mi sie ze sprzety ktore sa starsze niz 10 lat to zazwyczaj nie sa zbyt zadbane i niestety maja wygorowane ceny.
- dam_1
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
nie zauwazylem ceny.....za 17 kafli znajomy ma na sprzedaz giexa 2007 rok ...a za 18 tysiacy polskich zlociszkow to nawet bym tego ogloszenia nie ogladal buehehe cena jest zabojcza
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
motocykl wygląda b.dobrze ze zdjęć,widać po kierunkach,że nie był tuningowany,honda produkuje wyśmienite i żywotne moto,częśći śą w przyzwoitej cenie i ogólno dostępne,jeżeli chodzi o cenę,motocykl kupuje sie w dobrej cenie,jesienią lub zimą ,a nie na ostatni dzwonek,firmy zajmujące się sprowadzanie i sprzedażą używanych sprzętów,muszą dbać o potencjalnego klijenta i sprzedawać dobre sprzęty,insynuowanie i odnoszenie się krytycznie przez dam_1 do firm i prywatnych sprzedawców nie jest na miejscu,już raz dam_1 pisałem tobie,udaj się do polmozbytu i kup sobie chińskiego ścigacza nie będziesz mial problemów typu,"plastki "
- nOrtoN 80
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości