Nowe porzÄ…dki na forum
-
rossavu - Stały bywalec
przez przypadek znalazłem temat bo do HP raczej nie zaglądam i widzę że nie tylko ja dostrzegłem nadgorliwość modów...
przebrnąłem przez cały wątek i widzę że konsensusu w tej kwestii nie będzie.
Ostatnimi czasy ingerencja moderatorów jest tak duża że aż niesmaczna...pany zachowujecie się jak cenzorzy PRL!
Ścigacz niestety/stety przez to że jest popularnym forum ściąga użytkownikow wszelkiej maści a w większości gówniarzy którzy moto widzieli na youtube. Przez to właśnie na ścigaczu zawsze był jest i będzie śmietnik.
Nie można natomiast ingerować w posty użytkowników i zmieniać ich treść jeśli nie są jednoznacznie obraźliwie dla innych userów.
Po kiego grzyba mam coś pisać na tym forum jak madcap czy mar111cin zmienią treść tego co chciałem napisać.
Ostatnio widzę że szczególnie madcap realizuje się jako cenzor...to jest aż śmieszne.
Panowie moderatorzy to jest forum (wyraża się tu swoje opinie a czasami nawet offtopuje) i to forum tworzą jego użytkownicy a nie wy. Wy jesteście tu tylko od sprzątania(i proszę w kolejnych postach nie przeinaczać tego i nie dostosowywać do swoich wypowiedzi) a nie od cenzorowania.
PS. nie rozumiem dlaczego niektórzy przejmują się warnami jak jakimś wpisem w dzienniczku ucznia, chcą niech przydzielają.
przebrnąłem przez cały wątek i widzę że konsensusu w tej kwestii nie będzie.
Ostatnimi czasy ingerencja moderatorów jest tak duża że aż niesmaczna...pany zachowujecie się jak cenzorzy PRL!
Ścigacz niestety/stety przez to że jest popularnym forum ściąga użytkownikow wszelkiej maści a w większości gówniarzy którzy moto widzieli na youtube. Przez to właśnie na ścigaczu zawsze był jest i będzie śmietnik.
Nie można natomiast ingerować w posty użytkowników i zmieniać ich treść jeśli nie są jednoznacznie obraźliwie dla innych userów.
Po kiego grzyba mam coś pisać na tym forum jak madcap czy mar111cin zmienią treść tego co chciałem napisać.
Ostatnio widzę że szczególnie madcap realizuje się jako cenzor...to jest aż śmieszne.
Panowie moderatorzy to jest forum (wyraża się tu swoje opinie a czasami nawet offtopuje) i to forum tworzą jego użytkownicy a nie wy. Wy jesteście tu tylko od sprzątania(i proszę w kolejnych postach nie przeinaczać tego i nie dostosowywać do swoich wypowiedzi) a nie od cenzorowania.
PS. nie rozumiem dlaczego niektórzy przejmują się warnami jak jakimś wpisem w dzienniczku ucznia, chcą niech przydzielają.
- sebasbox
- Świeżak
czy Ty sam siebie słyszysz ?:lol: przeczytaj to jeszcze raz co napisałeś, bo chyba masz rozdwojenie jaźni.
cyt. "Przez to właśnie na ścigaczu zawsze był jest i będzie śmietnik. "
tak i przyklepać
skoro był, to musi być i koniec basta. A jak ktoś zacznie robić z tym porządek to źle (o ironia jak nie robi to też jest źle)
Bardzo byłbym rad, jakbyś mi pokazał gdzie to ja Ci posta zmieniłem. Bo za fałszywe oskarżenia można sobie narobić wrogów.
Moderatorzy właśnie po to są żeby sprzątać i pilnować porządku, a jak ktoś ma z tym problem to pretensje do samego siebie proszę kierować.
cyt. "Przez to właśnie na ścigaczu zawsze był jest i będzie śmietnik. "
tak i przyklepać

Bardzo byłbym rad, jakbyś mi pokazał gdzie to ja Ci posta zmieniłem. Bo za fałszywe oskarżenia można sobie narobić wrogów.
Moderatorzy właśnie po to są żeby sprzątać i pilnować porządku, a jak ktoś ma z tym problem to pretensje do samego siebie proszę kierować.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin trzeba czytać ze zrozumieniem...ja nigdzie nie napisałem że zmieniłeś mi posta, tylko że jaki jest sens pisać cokolwiek skoro tak bardzo ingerujecie w to co piszą userzy.
Ze względu na ilość użytkowników na forum a przede wszystkim ich dużą rotację nie da się zachować tu porządku i wasze działania nic tu nie zmienią (myślisz że jakikolwiek nowy użytkownik logując się czyta regulamin?).
Porównaj odsetek stałych (aktywnych) użytkowników i nowych.
Ja nie mam zamiaru walczyć z wami i waszymi zasadami bo niby po co...po prostu przeszkadza mi to że w jaki temat nie wejdę to widzę ingerencję moda...to jest po prostu drażniące.
Ze względu na ilość użytkowników na forum a przede wszystkim ich dużą rotację nie da się zachować tu porządku i wasze działania nic tu nie zmienią (myślisz że jakikolwiek nowy użytkownik logując się czyta regulamin?).
Porównaj odsetek stałych (aktywnych) użytkowników i nowych.
Ja nie mam zamiaru walczyć z wami i waszymi zasadami bo niby po co...po prostu przeszkadza mi to że w jaki temat nie wejdę to widzę ingerencję moda...to jest po prostu drażniące.
- sebasbox
- Świeżak
to mi wytłumacz o co Ci chodzi -> "Po kiego grzyba mam coś pisać na tym forum jak madcap czy mar111cin zmienią treść tego co chciałem napisać."
może to nie o czytanie ze zrozumieniem chodzi, ale o pisanie ze zrozumieniem?
Jak widać działania coś jednak zmieniły, bo od pewnego czasu zapanował względny spokój, ale jak tego nie zauważyłeś, to już Twoja sprawa. Jak ktoś regulaminu nie czyta, to moderatorzy go skutecznie do tego nakłaniają.
może to nie o czytanie ze zrozumieniem chodzi, ale o pisanie ze zrozumieniem?
Jak widać działania coś jednak zmieniły, bo od pewnego czasu zapanował względny spokój, ale jak tego nie zauważyłeś, to już Twoja sprawa. Jak ktoś regulaminu nie czyta, to moderatorzy go skutecznie do tego nakłaniają.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
czytając to mam ochotę by najwięksi krzykacze przez miesiąc byli postawieni w roli moderatorów
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
nie widzisz że to jest oskarżenie? skoro tak uważasz że "po co mam coś pisać jak i tak.." to wskaż mi kiedy coś napisałeś i się stało to, czego się teraz spodziewasz. Jak nie potrafisz tego wskazać do czasem lepiej zamilczeć niż pisać głupoty.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
- przemeklewy2000
- Świeżak
tak a przy okazji tych wszystkich sprzeczek i konfliktów słownych
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.d ... /203715160

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości