Nowe porządki na forum
o widzisz Kriss na ścigacza nie trafią
P_W może i tym sposobem nakłoniłeś ich że wypowiedzą się w tym temacie i powiedzą co myślą o Twoich zagrywkach.

P_W może i tym sposobem nakłoniłeś ich że wypowiedzą się w tym temacie i powiedzą co myślą o Twoich zagrywkach.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
Konio - Mieszkaniec forum
Z tego co zdążyłem zauważyć na forum co jakiś czas, rzekłbym sinusoidalnie występują spory między prawymi modami i teoretycznymi rozpierdalaczami. Za każdym razem jest z tego zwała, heh, heh.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Warny lecą jak się patrzy... Czasami nawet za to, że akurat mod/admin nie zgadzał się ze zdaniem usera forum.. Czysta dyskryminacja i zastraszanie forumowiczów. Dołożyć do tego cenzurę i mamy fundament do dyktatury.
Gdzie się podział temat Z750vsZ1000? Jeszcze wczoraj tu był i nagle łubudu! I nie ma...
Gdzie się podział temat Z750vsZ1000? Jeszcze wczoraj tu był i nagle łubudu! I nie ma...

-
bryk77 - Stały bywalec
bryk77 napisał(a):Warny lecą jak się patrzy... Czasami nawet za to, że akurat mod/admin nie zgadzał się ze zdaniem usera forum.. Czysta dyskryminacja i zastraszanie forumowiczów. Dołożyć do tego cenzurę i mamy fundament do dyktatury.
Widzę też śledziłeś

Właśnie czegoś takiego nie rozumiem. najpierw temat trafia na hp żeby mozna było sobie pogawędzić i nagle znika.
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
W sumie na forum nie jestem za długo w porównaniu do prawdziwych weteranów ale zdążyłem już zaobserwować, że tak dzieje się falami. Bywa okres, że jest totalny syf i zero reakcji "z góry" a innym razem robią terror i czystki etniczne (choć takiej dyktatury jak teraz to jeszcze nie widziałem). Spokojnie, nowi modzi wyżyją się, jeden stary nadrobi zaległości i pierwotny porządek powróci.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
turboponczek - MEGA TROLL
Bryk, to był zwykły najazd na uzytkownika, który zresztą nie jest nowy na tym forum. Do tego zeszło na rodzinę, powiązania itp. Autor tematu raczej się wcale nie zmartwił jego zniknięciem. Wyglądało to jak sprzeczka w przedszkolu kto ma fajniejszych rodziców. A raczej forum nie jest stworzone w celu najazdu jednych użytkowników na drugich (ten temat jest wyjątkiem, ale go nie przenoszę bo to głównie najazd na mnie, czym się zbytnio nie przejmuję
)
Ta odpowiedź jest zadowalająca?
a co do stołu i nożyc, pytałeś, odpowiedziałem. Teraz aż specjalnie jeszcze raz przeczytałem ostatnią stronę tematu który wywaliłem, specjalnie dla Was, żebyście dostali odpowiedź.
Dodam jeszcze że tak jak wspomniałem WhiteArmy nie jest na forum nowy, ale kilka razy pokazał że potrafi się zachować. Czego nie można powiedzieć o Troyanie i jego uporczywych najazdach. WA mimo młodszego wieku jednak nie troluje na forum i z tego co go zapamiętałem to zawsze wypowiadał się mądrze i zachowywał kulture. Co zresztą widać po jego czystym koncie. Zresztą to widać po tym kto ile miał warnów w tej kłótni.

Ta odpowiedź jest zadowalająca?
a co do stołu i nożyc, pytałeś, odpowiedziałem. Teraz aż specjalnie jeszcze raz przeczytałem ostatnią stronę tematu który wywaliłem, specjalnie dla Was, żebyście dostali odpowiedź.
Dodam jeszcze że tak jak wspomniałem WhiteArmy nie jest na forum nowy, ale kilka razy pokazał że potrafi się zachować. Czego nie można powiedzieć o Troyanie i jego uporczywych najazdach. WA mimo młodszego wieku jednak nie troluje na forum i z tego co go zapamiętałem to zawsze wypowiadał się mądrze i zachowywał kulture. Co zresztą widać po jego czystym koncie. Zresztą to widać po tym kto ile miał warnów w tej kłótni.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Dziękować. A masz..
Na forum byłem po południu i ostatni post jaki widziałem należał chyba do usera palgumeniedusze. Na dodatek był jak najbardziej sensowny także mnie zdziwiło to, że nagle temat zniknął. Za rok chcialbym się przesiąść na nakeda i śledzę takie wątki.

Na forum byłem po południu i ostatni post jaki widziałem należał chyba do usera palgumeniedusze. Na dodatek był jak najbardziej sensowny także mnie zdziwiło to, że nagle temat zniknął. Za rok chcialbym się przesiąść na nakeda i śledzę takie wątki.
-
bryk77 - Stały bywalec
Radzę się zastanowić dla kogo jest forum , użytkowników czy kilku modów ? Od pewnego czasu do jakiego tematu nie zajrzę masa bezzasadnych ostrzeżeń, pouczania innych itp. Drodzy moderatorzy nie jesteście tutaj żeby nas wychowywać, forum to nie prywatne podwórko tylko miejsce swobodnego wypowiadania się. Chyba oczywiste jest ,że moderatorzy powinni odpowiadać charakterowi fora, a nie odwrotnie? Tak jak Troyan napisał chyba nie po to jeździmy na motocyklach żeby odwracać oczy jak ktoś napisze byle przekleństwo i do tego ocenzurowane.
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
i ja tez sie pod tym podpisze... tez zauwazyłem że ostatnio czystki robicie
fakt faktem że forum jest dla ludzi, i że niektórzy ewidentnie przesadzają z wygłupami. wulgaryzmami itp. wszystko rozumiem że jakas kultura musi byc. ale czasem na prawde moim zdaniem rygor jest zbyt duzy. na forum radia maryja tak nie banują za wulgaryzmy ;/. no i co do usuwania tematów, tez jak dla mnie nieco przegięcie. jest troche tematów które rzeczywiscie nie maja znaczenia, ale nie które wyjaśniają pewne kwestie i warto je zachować...
edit: ros 100% racji. nic nie mozna powiedziec bo "robimy offtop" ;/

edit: ros 100% racji. nic nie mozna powiedziec bo "robimy offtop" ;/
Ostatnio edytowano 23/2/2011, 17:42 przez henio12323, łącznie edytowano 1 raz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Bandzior nie chcę abyś opatrznie mnie zrozumiał
jesteśmy tu min. po to by zapobiegać niepotrzebnym sprzeczkom (co też napisał mar111cin)
czy jest to jedyne forum na które zaglądasz? (pytanie retoryczne)
sam po sobie wiem, jeśli widzę uwagę - niekoniecznie punktowane ostrzeżenie - to jest to dlamnie info, ze ktoś, kto nadzoruje, zwrócił już na to uwagę, więc nie komentuje na zasadzie "****** głupoty" i kilku innych userów za mną - bo przełożyłoby się to na total oftop i odejście od tematu dyskusji
co do bluzgów, ja mam takie podejście, że jak ktoś bluzga, to jest to dla mnie osoba o bardzo ubogim zasobie słownictwa oraz mająca problemy z wyartykuowaniem i przelaniem w formę pisaną jakiegokolwiek zdania
bo czym innym jest zakląć dla rozładowania napięcia, a czym innym wrzucanie tego w formę pisaną
jesteśmy tu min. po to by zapobiegać niepotrzebnym sprzeczkom (co też napisał mar111cin)
czy jest to jedyne forum na które zaglądasz? (pytanie retoryczne)
sam po sobie wiem, jeśli widzę uwagę - niekoniecznie punktowane ostrzeżenie - to jest to dlamnie info, ze ktoś, kto nadzoruje, zwrócił już na to uwagę, więc nie komentuje na zasadzie "****** głupoty" i kilku innych userów za mną - bo przełożyłoby się to na total oftop i odejście od tematu dyskusji
co do bluzgów, ja mam takie podejście, że jak ktoś bluzga, to jest to dla mnie osoba o bardzo ubogim zasobie słownictwa oraz mająca problemy z wyartykuowaniem i przelaniem w formę pisaną jakiegokolwiek zdania
bo czym innym jest zakląć dla rozładowania napięcia, a czym innym wrzucanie tego w formę pisaną
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Mały Bandzior, do niedawna narzekano na ogólny burdel na forum. Teraz jest poprostu porządek i przestrzeganie regulaminu. Już widzę jaki byłby pojazd po WhiteArmy, gdyby reszta użytkowników nie nabrała trochę respektu po ostatnich czystkach.
Wypowiadać się można, ale z kulturą. W działach tematycznych nie ma miejsca na spam. Niestety ale to odstrasza użytkowników, bo jak już zostało zaznaczone "strach zakładać nowy temat".
Wypowiadać się można, ale z kulturą. W działach tematycznych nie ma miejsca na spam. Niestety ale to odstrasza użytkowników, bo jak już zostało zaznaczone "strach zakładać nowy temat".
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a): W działach tematycznych nie ma miejsca na spam. Niestety ale to odstrasza użytkowników, bo jak już zostało zaznaczone "strach zakładać nowy temat".
Przeciez nikt w temacie o panewkach nie pisze jaki kolor lakieru dobrac pod zegary.
-
rossavu - Stały bywalec