Cross dla dziecka.
• Strona 1 z 1
Cross dla dziecka.
Szukam jakiegoś ciekawego crossa dla brata. Mamy ok. 3 tysiące złotych. Brat waży 65kg i ma 150cm;) Myślałem o pw 80 albo coś w tym stylu. Co polecacie? Czy ktoś kupował dziecku podobne sprzęty?
- kyrtap
- Świeżak
pw to niezly sprzęt aczkolwiek nie wiem jakby sie brat czuł na nim. to juz yamaszka wiec aż tak sie nie sypie ;D a po co dziecku moto ? raczej do jazdy od czasu do czasu ? czy jakas czesta jazda lasy nie lasy ? i ile brat ma lat ? bo pw to raczej dla małych dzieci a 150 wzrostu i 65 kg wagi - nie wiem czy pw bedzie wystarczająco mocna i elastyczna
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ma 11 lat. Tak myślę że pw może być za słaba. Ale on jest ,, dobrze zbudowany" i na takim typowym crossie jak np. kawasaki kx 85 może być mu nie wygodnie. A będzie jeździł po okolicznych polach i lasach. Od czasu do czasu może mały wypad na tor crossowy ale to bardzo rzadko.
- kyrtap
- Świeżak
hmm... pw jest mniejsza niz kx. no i pw duzo słabsza. ona jest do nauki podstaw. no kolezka jest dosyc dosyc zbudowany, najlepiej jakby sie dosiadł i sam ocenił. co do rzadkich wypadów na początek nie głupią opcją jak chiński crossik. jakas 125 starczyła by spokojnie. wiem że to sie sypie i generalnie tego odradzam. ale co innego jazda jak ktos kto umie jeździc. a co innego jazda młodego
i koszt zakupu byłby tańszy i mysle że na początek to by mu wystarczyło 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości