Potrzebuje Pomocy :):)
• Strona 1 z 1
Potrzebuje Pomocy :):)
Witam Mam taki Problem bo Mam Skuter Malaguti f12 95rok. Chcem z niego zrobic mala wyscigoke o pojemnnosci 80cm. tylko nie wiem jakie czesci mam kupic i co kupic mam 1500zl do wylozenia na tuning. Prosze O Pomoc moje gg 5392825 Z Gory Pozdrawiam i dziekuje za Pomoc
:)

- swietoszewo89
- Świeżak
potrzebujesz przeczytac regulamin na poczÄ…tku
nazywaj po ludzki temat...
po 2 po co pytasz na forum i chcesz odp na gg ?
po 3 poczytaj istniejace tematy. takich pytan jest milion tylko na tym forum... standardowe zmiany to gaźnik wydech i cylinder. później idzie dolot plus kruciec, inne sprzegło i wariator plus mocniejszy pasek. przy duzym tuningu warto zaopatrzec sie w mocniejsze korbowody i łozyska

po 2 po co pytasz na forum i chcesz odp na gg ?
po 3 poczytaj istniejace tematy. takich pytan jest milion tylko na tym forum... standardowe zmiany to gaźnik wydech i cylinder. później idzie dolot plus kruciec, inne sprzegło i wariator plus mocniejszy pasek. przy duzym tuningu warto zaopatrzec sie w mocniejsze korbowody i łozyska
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
1. zmień tytuł
2. jeśli nie masz 16-lat i kat. A1, to taka zmiana stanowi wykroczenie, zarówno dla ciebie jak i diagnosty, który podbije badanie techniczne
2. jeśli nie masz 16-lat i kat. A1, to taka zmiana stanowi wykroczenie, zarówno dla ciebie jak i diagnosty, który podbije badanie techniczne
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości