[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...
Ach, kilka was tam siedzi. I wszystkie na zmianę piszą z jednego komputera... Poruszające.<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):aniu przestań sie już tłumaczyć że twoje wypociny maja sens<br><hr>kolezanka ani<br>Komentatorzy napisał(a):To że cały podpisujesz się różnymi nickami (typu Kicia, Kasia, koleżanka ani, kucin i kto wie jakimi jeszcze), jest w moim odczucie dokładne odzwierciedlenie tego o co Tobie tutaj chodzi. Anonimowo, bez żadnej odpowiedzialności, obłudnie (bo pod różnymi nickami) obrzucić autora jak największą ilością błota. Aby inni myśleli, że osób o Twoich poglądach jest jakoś bardzo dużo. Wyżyć się, odreagować kompleksy, dopiec ile się da. Jeśli to jest Twoja wersja rzeczowej argumentacji to podziwiam. Brawo, także dla innych userów działających w ten sposób!<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):zgodze się z Toba ale nie w pełni ponieważ siedzi nas tu kilka co do kompleksów - wyzbyte w dawnej młodości nie dowartosciowuje mnie taka wymiana pogladów , ale Ciebie mocno nakreca<br><hr>kicia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
możliwe. chyba że od tyłu, to by było Głupie Moto MałpyKomentatorzy napisał(a):a co to w ogole jest to MMG? Mam Mocz w Głowie?<br><hr>MMMMGGGGG<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśliby ktoś gdzieś zamieściłby artykuł ze kobiecie nie potrzebne sportowe Porsche cabrio bo się lansuje przecież zostałby wyśmiany...
A koncern samochodowy wytoczyłby mu proces o odstraszanie klientów/ tek..
Jeśli ktoś może, chce, umiejetności mu pozwalają , proszę bardzo dla mnie może sobie nawet rakietę kupic i sie lansować. Jednak nie mylmy modelingu z jazdą. Laski są dodatkiem reklam samochodowych, tak samo jak motocyklowych i reklamuja tez litry. Tylko nie wrzucajmy modelingu do jednego worka z jazdą i hobby. Jesli ktos kupuje sprzeta bo chce pracowac w show biznesie i sprzetem robi sobie osobowość.. nie ma problemu ale nie jest to powód robienia z tego zasady i puszczania super newsa o modelingu motocyklowym na scigacz.pl
Jak ktos nie ogarnie litra to nim nie pojeżdzi, a jeśli jeżdzi to chyba tematu nie ma?
<br><hr>firebird
A koncern samochodowy wytoczyłby mu proces o odstraszanie klientów/ tek..
Jeśli ktoś może, chce, umiejetności mu pozwalają , proszę bardzo dla mnie może sobie nawet rakietę kupic i sie lansować. Jednak nie mylmy modelingu z jazdą. Laski są dodatkiem reklam samochodowych, tak samo jak motocyklowych i reklamuja tez litry. Tylko nie wrzucajmy modelingu do jednego worka z jazdą i hobby. Jesli ktos kupuje sprzeta bo chce pracowac w show biznesie i sprzetem robi sobie osobowość.. nie ma problemu ale nie jest to powód robienia z tego zasady i puszczania super newsa o modelingu motocyklowym na scigacz.pl
Jak ktos nie ogarnie litra to nim nie pojeżdzi, a jeśli jeżdzi to chyba tematu nie ma?
<br><hr>firebird
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałam się nie wypowiadać w tej dyskusji, ale widząc takie rozbieżności zaczynam się zastanawiać jak to jest możliwe, że ktoś wie lepiej czym jeździłam i w jakim czasie. Ba - nawet wypadek na ulicy został obrócony kota ogonem. Dziwne, że Magda twierdzi, że R6 poniosła mnie "również" w spotkaniu z autem - wypadek nie był spowodowany nadmierną prędkością - w 100% z winy kobiety kierującej autem, świeżo upieczonej pani kierowcy, która z podporządkowanej drogi wjechała na dwupasmową od razu na lewy pas którym jechałam. Co do podnoszenia motocykla - w tym roku miałam 3 upadki na torze, za każdym razem pierwsze co chciałam zrobić to podnieść motocykl - w każdej sytuacji nie było sensu próby podnoszenia widząc połamane kierownice. <br><hr>Natalia Florek #35Komentatorzy napisał(a):Komentarze niewygodne, mówiace prawde szostaja usuniete tak jak ten..... <br><hr>Madzik<br>Komentatorzy napisał(a):Generalnie rzecz biorąc staram się nie wtrąć i nie zabierać głosu. Szczególnie że w większości komentarzy nie ma rzeczowych argumentów, tylko obrzucanie autorki bluzgami, jakby bez zrozumienia tego, co chciała przekazać. Nie będę wchodził na żadne forum, bo widząc komentarze tutaj raczej wiem, czego można się tam spodziewać. <br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a zdążyłeś przeczytać mój post?? krytykę powinno się zaczynać od siebie, dotyczy to autorki....<br><hr>Madzik<br>Komentatorzy napisał(a):Rozumiem, że sama nie masz sobie nic do zarzucenia? <br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):Napisałam to w poście ale go skasowano, miałam 3 wypadki na moto i nie twierdze że litr jest dobry dla kobiety, wręcz przeciwnie( Nie mam litrowego motocykla) ale autorka pokazuje sie na zdjeciach na litrowych motocyklach, a sama nie posiada nic, ani nie ma umiejetności....uważasz że jest to osoba która ma wiedze praktyczna by napisać taki artykuł??<br><hr>Madzik<br>Komentatorzy napisał(a):Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Z tego co piszesz, mając na uwadze Twoje gleby (w tym na "litrze") wynika że jesteś potwierdzeniem tez postawionych w artykule.
A jeśli chodzi o autorkę, to ona nie ma prawa do zmiany swoich poglądów? Może po prostu się czegoś nauczyła? Jej argumentacja jest spójna i sensowna, w przeciwieństwie do Twojej. Twoim zdaniem Natalia Florek, z której zdaniem ja również się zgadzam, też nie ma wiedzy i umiejętności? Też pisze głupoty?<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):Natalia Florek jest mi bardzo dobrze znana, myśle że bardziej niż Tobie, i wiedz że swoje kroki poczynała na R6, bo NSR-ka przejechała 100km i ją sprzedała...R6 na ulicy ją również poniosła w spotkaniu z autem, tak jak mnie ZX10, przy bezpośrednim zajechaniu drogi, a Ty nie miałeś wypadków??Nikt w takiej sytuacji nie radzi sobie z wyprowadzeniam sprzęta...Jak dla mnie wypadki skończyły się na siniaku, a dla wielu facetów śmiercią....Mnie nauczyły pokory i na litra nie wsiadam, ale argument , że litr jest cięższy od 500-tki jest z du....
ale będziesz bronił koleżanki z jednej paczki wiec po co sie wysilam??<br><hr>Madzik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
idż na piwo co Ci da taka pisanina - my pijemy Twoje zdrowie i portalu ścigacz.pl za lepsze czasy <br><hr>kiciaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):aniu przestań sie już tłumaczyć że twoje wypociny maja sens<br><hr>kolezanka ani<br>Komentatorzy napisał(a):To że cały podpisujesz się różnymi nickami (typu Kicia, Kasia, koleżanka ani, kucin i kto wie jakimi jeszcze), jest w moim odczucie dokładne odzwierciedlenie tego o co Tobie tutaj chodzi. Anonimowo, bez żadnej odpowiedzialności, obłudnie (bo pod różnymi nickami) obrzucić autora jak największą ilością błota. Aby inni myśleli, że osób o Twoich poglądach jest jakoś bardzo dużo. Wyżyć się, odreagować kompleksy, dopiec ile się da. Jeśli to jest Twoja wersja rzeczowej argumentacji to podziwiam. Brawo, także dla innych userów działających w ten sposób!<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):zgodze się z Toba ale nie w pełni ponieważ siedzi nas tu kilka co do kompleksów - wyzbyte w dawnej młodości nie dowartosciowuje mnie taka wymiana pogladów , ale Ciebie mocno nakreca<br><hr>kicia<br>
Komentatorzy napisał(a):Ach, kilka was tam siedzi. I wszystkie na zmianę piszą z jednego komputera... Poruszające.<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No o to też, ale z racji masy i posiadanych silników (twiny i single 250 oraz singiel 650 pośród wymienionych) są raczej dość spokojne. EL w prawdzie osiąga 33KM, ale przy wysokich obrotach (a do tego moment obrotowy nigdy nie osiąga wysokich wartości), więc jest łatwym do opanowania, łatwym w prowadzeniu, a z racji niskiej masy jeździ całkiem żwawo. Reszta ćwiartek jest (z tych, które wymieniłem) jest także bardzo spokojna, a dynamika wystarcza do jazdy po mieście i nabrania wprawy (wymagane do egzaminu 20h to bardzo mało, ledwo kilka treningów na placu i kilka dłuższych jazd po mieście). Ale jak zwykle się znajdzie ktoś, kto stwierdzi, że to nie motocykle, i że nie jadą.<br><hr>DominikKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z kolei EL 250 z płynami waży zaledwie 160kg, tylko nieco cięższe jest suzuki LS 650 (około 170kg). Honda Rebel 250 ma około 150kg, z kolei GN 250 i SR 250 mieszczą się w 140kg. Więc twierdzenie, że motocykl mniejszej pojemności jest niewiele lżejszy, lub nawet cięższy od "litra" nie jest uzasadnione. (wszystkie masy podane dla motocykli gotowych do drogi).<br><hr>Dominik<br>Komentatorzy napisał(a):nie chodzi tylko o wage, ale i o charakterystyke oraz moc sprzeta. tak to zrozumialem z tekstu.<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
haha no mówcie co chcecie ale tak jestKomentatorzy napisał(a):młode kobitki na przecinakach to zwał, chodzą w swoich pięknych nowych kombi jak kwoki na wybiegu, pokazują jakie to one są zbuntowane i odwagą dorównują facetom jeżdżąc na litrach, zarozumiałe kretynki wchodzą do sklepu z kaskiem niby przypadkiem nie zostawiając go przy moto żeby czasem nie zajumali a tak naprawdę żeby każdy widział że nosi drogi kask za ponad 1k i pęk jakichś gadżetów poprzyczepiane do kluczyków, schodzą z moto a właściwie to ześlizgują sie z nich z trudnością wchodząc na nie a później piszą na forum jak obniżyć zawieche bo nie może się wczołgać na litra. widziałem kiedyś pod lidlem kobiete na pięknej czerwonej vespie z normalnym kaskiem, normalnie ubrana kobitka i co, to ona zrobiła na mnie wrażenie a nie babochłop w przebraniu power rangers<br><hr>henry zając<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DRUGI FILMIK TO HONDA NR 750 REWOLUCYJNA KONSTRUKCA OWALNE TŁOKI ELEKTRONICZNY WTRYSK PALIWA I TO Z 92R WYPRODUKOWANO TEGO 400 SZTUK OBECNIE ZA TEN MOTOCYKL MOZNA KUPIC MIESZKANIE LUB DOM GŁUPIE BABSKO<br><hr>GRZELA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
święte słowa, to była rewolucja i jest. czy wyścig "zbrojeń" był zły? nie sądzę.<br><hr>exam156Komentatorzy napisał(a):DRUGI FILMIK TO HONDA NR 750 REWOLUCYJNA KONSTRUKCA OWALNE TŁOKI ELEKTRONICZNY WTRYSK PALIWA I TO Z 92R WYPRODUKOWANO TEGO 400 SZTUK OBECNIE ZA TEN MOTOCYKL MOZNA KUPIC MIESZKANIE LUB DOM GŁUPIE BABSKO<br><hr>GRZELA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
W przypadku usunięcia tego komentarza mam screeny i zostanie to wykorzystane w sądzie w przypadku niedoczekania się przeprosin.
<br><hr>Laura
W przypadku usunięcia tego komentarza mam screeny i zostanie to wykorzystane w sądzie w przypadku niedoczekania się przeprosin.
<br><hr>Laura
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gratuluje autorce znajomych, którzy wsadzali ją na litra na początek. <br><hr>leonKomentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
W ogóle dużo żenady na tym ścigaczu, każdy coś może wypocić i opublikować..
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżeniaDo zoba w trasie i na torach<br><hr>Chili<br>
Komentatorzy napisał(a):"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Tylko,że młody lekarz miał wcześniej PRAKTYKĘ tak samo jak i piekarz,bo bez niej,nie byliby nic w stanie zrobić. Więc jak osoba,która sama nie jeździła ma prawić morały ludziom,którzy przejeździli już XXXXtys km i przeżyli nie jedno na drodzę? Widzisz różnice ? Fajnie się teoretyzuje,tylko że jak wyjedzie się na ulice, to dopiero ona weryfikuje Nasze umiejętności.<br><hr>sheep<br>Komentatorzy napisał(a):teoretycznie to co piszesz ma sens, ale praktycznie o ile zrozumiałem artykuł jest adresowany do mlodych dzieczyn które zaczynaja przygodę z motocyklami. A nie dla takich co maja wyjezdzone XXXX km, a przynajmnie twierdzą ze mają. Stanowisko młodej osoby jest dla drugiej osoby zawsze bardziej wiarygodne niz opowieści starszego mądrali, który pozjadał wszystkie rozumy. Wiec lepiej wrzuc na luz i czytaj ze zrozumieniem, no chyba że jeszcze nie skończyłeś gimnazjum i bardziej złożone teksty stanowią poważne utrudnienie w rozumieniu... <br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Zamiast sprowadzać rozmowe do poziomu właśnie gimazjum, postaraj się trzymać poziom i podawać konkretne argumenty.
Młode osoby zawsze idą za ,,trendem" i płeć nie ma z tym nic wspólnego-jeśli jakaś/jakiś 18latek wbije sobie w łepetyne,że musi mieć 1000ccm na 1wsze moto,to choćby jeździł jak ostatnia cio*** i tak go kupi.
Uważam osobiście,iż artykuł jest nie trafiony,dlaczego? ponieważ znam bardzo dużo kobiet,które jeżdżą i zaczynały od małych pojemności: 125,500 i dopiero po killku sezonach przesiadały się na większe i mocniejsze sprzęty. Na placach jednej ręki mogę policzyć kobiety z mojego otoczenia,które jeżdżą na sportowych litrach,przy czym ogarniają je świetnie i wcale nie pasuję to schemtu przedtsawionego w/w artykule.
Po prostu nie wiem skąd autorka wzieła te dane o lawiono użytkownacnych litrach przez kobiety ? Jest to dla mnie zaskoczeniem,ponieważ obracając się już od 10lat w środowisku motocyklowym oraz jeżdżąc zawsze spotykam się z bardzo rozsądnym podejściem kobiet do sprawy:zacznę od czegoś mniejszego,lżejszego,żebym sobie poradziła.
Być może odezew jest tak potężny,bo właśnie ta część przeczytała ów artykuł i poczuła się urażona,że jeśli kobieta nie jest w stanie sama podnieść motocykla,tzn. że jest lasnerką a moto tylko szminką.
Nie twierdzę też,że takich kobiet nie ma->tylko czy taki chory trend,nie tyczy się bardziej innych krajów,tylko USA niż Naszego,gdzie motocyklizm jest jeszcze daleko ZA?
Zamiast tutaj krzyczeń na forum jeden przez drugiego, sprowadzać się do partertu poprzez określenia: baby do garów, zazdrośni faceci z krótkimi fiu***,może postarać się podyskutować z kulturą?<br><hr>sheep<br>Komentatorzy napisał(a):Ty ślepy jesteś, czy na prawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem? "Ten tekst to reakcja na wiele nieprawdziwych i niebezpiecznych rad „sprzedawanych” początkującym motocyklistkom, które zdając się na znajomych i opinie z for internetowych dokonują nienajlepszych wyborów. Naszą intencją jest jedynie zwrócenie uwagi na kilka aspektów, które warto wziąć pod uwagę przed podjęciem decyzji o kupnie motocykla, który ze spełnionego marzenia może szybko zamienić się w koszmar. A zatem po kolei…"<br><hr>Henio#27<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żal mi ciebie...<br><hr>3zKomentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O, kolejny mądry komentarz 3z (zresztą jak powyżej).<br><hr>AnabelKomentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>Komentatorzy napisał(a):Żal mi ciebie...<br><hr>3z<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny artykuł, pokazujący jak to w rzeczywistości wygląda, a nie propaganda politycznej poprawności. Sam widziałem, jak często dziewczyny nie ogarniają mocnych sprzętów, a o swoim motocyklu mają niewielkie pojęcie i często kupują taki motocykl właśnie dla lansu (co nie znaczy, że mężczyźni robią inaczej). Każdy kto kupuje pierwszy motocykl powyżej 60KM i powyżej 160kg to jest po prostu głupi.<br><hr>men
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mhm, to wytłumacz mi proszę dlaczego CB500 mająca 50KM i ważąca 190kg jest typowym motocyklem na początek? czyli wiele osób biorących właśnie cb na pierwszy motocykl weług ciebie jest głupia, bo waży więcej niż 160kg?Komentatorzy napisał(a):Fajny artykuł, pokazujący jak to w rzeczywistości wygląda, a nie propaganda politycznej poprawności. Sam widziałem, jak często dziewczyny nie ogarniają mocnych sprzętów, a o swoim motocyklu mają niewielkie pojęcie i często kupują taki motocykl właśnie dla lansu (co nie znaczy, że mężczyźni robią inaczej). Każdy kto kupuje pierwszy motocykl powyżej 60KM i powyżej 160kg to jest po prostu głupi.<br><hr>men<br>
Zapoznaj się z faktami, a potem komentuj.<br><hr>Pat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozew w sądzie złożysz jako Pat, Anabel czy Laura? Bo widzę, że szturmujesz zdrowy rozsądek pod różnymi nickami, zamiast pod własnym imieniem i nazwiskiem...<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ho ho ho, redakcja umie sprawdzic IP. Wow! Rewelacja.Komentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>Komentatorzy napisał(a):Pozew w sądzie złożysz jako Pat, Anabel czy Laura? Bo widzę, że szturmujesz zdrowy rozsądek pod różnymi nickami, zamiast pod własnym imieniem i nazwiskiem...<br><hr>Lovtza<br>
Nauczcie się jeszcze pisać z sensem.<br><hr>żegnam ścigacza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie, autorka miała dość odwagi, aby pod tekstem podpisać się imieniem i nazwiskiem...<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>Komentatorzy napisał(a):Pozew w sądzie złożysz jako Pat, Anabel czy Laura? Bo widzę, że szturmujesz zdrowy rozsądek pod różnymi nickami, zamiast pod własnym imieniem i nazwiskiem...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):Ho ho ho, redakcja umie sprawdzic IP. Wow! Rewelacja.
Nauczcie się jeszcze pisać z sensem.<br><hr>żegnam ścigacza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest odwaga? Jest "redaktorką" to raczej jest to jej obowiązkiem. Płacą jej za to.Mnie tylko dziwi, ze nikt kompetentny tego przed publikacja nei przeczytał.Komentatorzy napisał(a):Żądam przeprosin od autorki, gdyż obraziła moje uczucia jako kobiety- motocyklistki pisząc tak bzdurny tekst, albo od redakcji, która pozwoliła na publikacje takiego gniota. W każdym razie moje uczucia zostały urazone i mam prawo domagać sie przeprosin.
<br><hr>Laura<br>Komentatorzy napisał(a):Pozew w sądzie złożysz jako Pat, Anabel czy Laura? Bo widzę, że szturmujesz zdrowy rozsądek pod różnymi nickami, zamiast pod własnym imieniem i nazwiskiem...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):Ho ho ho, redakcja umie sprawdzic IP. Wow! Rewelacja.
Nauczcie się jeszcze pisać z sensem.<br><hr>żegnam ścigacza<br>Komentatorzy napisał(a):No widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie, autorka miała dość odwagi, aby pod tekstem podpisać się imieniem i nazwiskiem...<br><hr>Lovtza<br>
Swoją drogą weszłam sobie na przywolywane tu MMG i faktycznie tam dopiero pokazała odwagę. Generalnie w środowisku motocyklistek autorka jest już skreślona.
A moje imie i nazwisko (a nawet adres) dostaniesz w odpowiednim liście. Tyle w tym temacie z mojej strony, bo dalsza dyskusja na poziomie tego portalu nie ma sensu.<br><hr>A.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl