[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...
Obszerny artykuł na temat przygotowania zawieszeń (w tym także pod kątem wagi i umiejętności jeźdźca) jest w przygotowaniu. Kilka innych poruszających tematy związane z artykułem również są w opracowaniu. Cierpliwości. <br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie jaki portal takie odpowiedzi a raczej ich brak ...coz banda buców i tyle którym tylko życie zweryfikuje myslenie dalej niż czub własnego nochala<br><hr>kasia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczyKomentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
W ogóle dużo żenady na tym ścigaczu, każdy coś może wypocić i opublikować..
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżeniaDo zoba w trasie i na torach<br><hr>Chili<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko,że młody lekarz miał wcześniej PRAKTYKĘ tak samo jak i piekarz,bo bez niej,nie byliby nic w stanie zrobić. Więc jak osoba,która sama nie jeździła ma prawić morały ludziom,którzy przejeździli już XXXXtys km i przeżyli nie jedno na drodzę? Widzisz różnice ? Fajnie się teoretyzuje,tylko że jak wyjedzie się na ulice, to dopiero ona weryfikuje Nasze umiejętności.<br><hr>sheepKomentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżeniaDo zoba w trasie i na torach<br><hr>Chili<br>
Komentatorzy napisał(a):"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co ma tu sens??? - chyba nie masz żadnych podstaw o jeździe motocyklem !w ogole czyms jedzisz czy tylko gapisz się jak jedżą inni i wypisujesz bzdury na forach czy tam gdzie popadnie<br><hr>kucinKomentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś na 100% pewna,że wobec autorki na forum zostały użyte obraźliwe sformułowania,pomówienia bądź publikowane prywatne treści wiadomości ? Jeżeli artykuł jest umieszczony w sieci,to każdy ma prawo przedstawić swoją opinię zarówno pozytywną jak i negatywną,oraz wyrazić zdanie iż poczuł się ów stwerdzeniami w artykule obrażony.Komentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):Jestem forumowiczką, ale nie udzielam się w powyższym temacie na forum, ponieważ nie chcę zostać zjedzona jak autorka przez zawistne kobiety. Moim zdaniem autorka powinna pozwać niektóre forumowiczki o zniesławienie, pomówienia i narażenie dobrego imienia w opinii publicznej. Mam nadzieję, że autorka posiada zrzuty ekranu jako dowody powyższego naruszenia prawa.Autorko - w razie podjęcia akcji służę pomocą!
(swojego adresu nie podam ale odezwij się a napiszę do Ciebie maila w tej sprawie) Pozdrawiam. <br><hr>Prawniczka z wieloletnim stażem<br>
Komentatorzy napisał(a):Co Ty za bzdury piszesz? nikt nikogo nie obraził. Skoro podaje artykuł publicznej ocenie to mam prawo ocenić jego treść merytoryczną. I co? podasz mnie za to do sądu,bo uważam że tekst nie wnosi nic nowego ? Puknij się w czółko kobieto.<br><hr>baldachim<br>Komentatorzy napisał(a):Gwarantuję Ci, że wiem co piszę. Nie masz pojęcia ile istnieje kodeksów, na podstawie których można pozwać ludzi o chociażby małe uchybienia. Wiem, bo mam 17-letni staż w tym temacie. Co do naruszenia dobrego imienia, mam na myśli sytuację, która panuje zarówno tutaj, jak i na forum MMG. Pod kodeks podlega również publikowanie prywatnych wiadomości. Nie wspominając o pomówieniach.<br><hr>Prawniczka z wieloletnim stażem<br>
Ciekawe w którym momencie godnosć autorki została ,,uchybiona". Żeby się tylko nie okazało,że sama autorka również uchybiła innym

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
aniu przestań sie już tłumaczyć że twoje wypociny maja sens<br><hr>kolezanka aniKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a o podnoszeniu moto tez napiszecie?<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie jaki portal takie odpowiedzi a raczej ich brak ...coz banda buców i tyle którym tylko życie zweryfikuje myslenie dalej niż czub własnego nochala<br><hr>kasia<br>Komentatorzy napisał(a):Obszerny artykuł na temat przygotowania zawieszeń (w tym także pod kątem wagi i umiejętności jeźdźca) jest w przygotowaniu. Kilka innych poruszających tematy związane z artykułem również są w opracowaniu. Cierpliwości. <br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok , czekam z niecierpliwością<br><hr>kasiaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie jaki portal takie odpowiedzi a raczej ich brak ...coz banda buców i tyle którym tylko życie zweryfikuje myslenie dalej niż czub własnego nochala<br><hr>kasia<br>Komentatorzy napisał(a):Obszerny artykuł na temat przygotowania zawieszeń (w tym także pod kątem wagi i umiejętności jeźdźca) jest w przygotowaniu. Kilka innych poruszających tematy związane z artykułem również są w opracowaniu. Cierpliwości. <br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
teoretycznie to co piszesz ma sens, ale praktycznie o ile zrozumiałem artykuł jest adresowany do mlodych dzieczyn które zaczynaja przygodę z motocyklami. A nie dla takich co maja wyjezdzone XXXX km, a przynajmnie twierdzą ze mają. Stanowisko młodej osoby jest dla drugiej osoby zawsze bardziej wiarygodne niz opowieści starszego mądrali, który pozjadał wszystkie rozumy. Wiec lepiej wrzuc na luz i czytaj ze zrozumieniem, no chyba że jeszcze nie skończyłeś gimnazjum i bardziej złożone teksty stanowią poważne utrudnienie w rozumieniu... <br><hr>Henio#27Komentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Komentatorzy napisał(a):"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Tylko,że młody lekarz miał wcześniej PRAKTYKĘ tak samo jak i piekarz,bo bez niej,nie byliby nic w stanie zrobić. Więc jak osoba,która sama nie jeździła ma prawić morały ludziom,którzy przejeździli już XXXXtys km i przeżyli nie jedno na drodzę? Widzisz różnice ? Fajnie się teoretyzuje,tylko że jak wyjedzie się na ulice, to dopiero ona weryfikuje Nasze umiejętności.<br><hr>sheep<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja sądziłam że burdy szukasz i biedna anulka cie podesłała ...może i Cie wpuszcza jak nuczysz się pokoryKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>Komentatorzy napisał(a):No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawego<br><hr>Lovtza<br>
<br><hr>kicia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a tobie nie wstyd udawac ani i usprawiedliwiac sie za jej miernoty nawypisywane - masakra ale żenująca<br><hr>klocekKomentatorzy napisał(a):Z tego artykułu można wyciągnąć wniosek,że by siąść na tysiaka to trzeba się stuczyć powyżej 90kg.Dobre.Od dziś menu mojej Tereski to ziemniaki i śruta!<br><hr>Yacho CB1000R<br>Komentatorzy napisał(a):Ej, nie wstyd ci sie kompromitowac takim porazajacym debilizmem? Samemu na glos przed wszystkimi sie przyznac ze nie potrafisz czytac prostego tekstu ze zrozumieniem? Masakra, ale smieszna:)<br><hr>Observer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zamiast sprowadzać rozmowe do poziomu właśnie gimazjum, postaraj się trzymać poziom i podawać konkretne argumenty.Komentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Komentatorzy napisał(a):"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Tylko,że młody lekarz miał wcześniej PRAKTYKĘ tak samo jak i piekarz,bo bez niej,nie byliby nic w stanie zrobić. Więc jak osoba,która sama nie jeździła ma prawić morały ludziom,którzy przejeździli już XXXXtys km i przeżyli nie jedno na drodzę? Widzisz różnice ? Fajnie się teoretyzuje,tylko że jak wyjedzie się na ulice, to dopiero ona weryfikuje Nasze umiejętności.<br><hr>sheep<br>Komentatorzy napisał(a):teoretycznie to co piszesz ma sens, ale praktycznie o ile zrozumiałem artykuł jest adresowany do mlodych dzieczyn które zaczynaja przygodę z motocyklami. A nie dla takich co maja wyjezdzone XXXX km, a przynajmnie twierdzą ze mają. Stanowisko młodej osoby jest dla drugiej osoby zawsze bardziej wiarygodne niz opowieści starszego mądrali, który pozjadał wszystkie rozumy. Wiec lepiej wrzuc na luz i czytaj ze zrozumieniem, no chyba że jeszcze nie skończyłeś gimnazjum i bardziej złożone teksty stanowią poważne utrudnienie w rozumieniu... <br><hr>Henio#27<br>
Młode osoby zawsze idą za ,,trendem" i płeć nie ma z tym nic wspólnego-jeśli jakaś/jakiś 18latek wbije sobie w łepetyne,że musi mieć 1000ccm na 1wsze moto,to choćby jeździł jak ostatnia cio*** i tak go kupi.
Uważam osobiście,iż artykuł jest nie trafiony,dlaczego? ponieważ znam bardzo dużo kobiet,które jeżdżą i zaczynały od małych pojemności: 125,500 i dopiero po killku sezonach przesiadały się na większe i mocniejsze sprzęty. Na placach jednej ręki mogę policzyć kobiety z mojego otoczenia,które jeżdżą na sportowych litrach,przy czym ogarniają je świetnie i wcale nie pasuję to schemtu przedtsawionego w/w artykule.
Po prostu nie wiem skąd autorka wzieła te dane o lawiono użytkownacnych litrach przez kobiety ? Jest to dla mnie zaskoczeniem,ponieważ obracając się już od 10lat w środowisku motocyklowym oraz jeżdżąc zawsze spotykam się z bardzo rozsądnym podejściem kobiet do sprawy:zacznę od czegoś mniejszego,lżejszego,żebym sobie poradziła.
Być może odezew jest tak potężny,bo właśnie ta część przeczytała ów artykuł i poczuła się urażona,że jeśli kobieta nie jest w stanie sama podnieść motocykla,tzn. że jest lasnerką a moto tylko szminką.
Nie twierdzę też,że takich kobiet nie ma->tylko czy taki chory trend,nie tyczy się bardziej innych krajów,tylko USA niż Naszego,gdzie motocyklizm jest jeszcze daleko ZA?
Zamiast tutaj krzyczeń na forum jeden przez drugiego, sprowadzać się do partertu poprzez określenia: baby do garów, zazdrośni faceci z krótkimi fiu***,może postarać się podyskutować z kulturą?<br><hr>sheep
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brawo - w końcu ktoś z dystansem <br><hr>kasiaKomentatorzy napisał(a):A ja mam na Was wszystkich .....))
Jak świat światem,zawsze znajdzie się jakiś Don Kichot. I co z tego że jakaś laska jeździ na 1000ccm? Co z tego,że przewraca motocykl na postoju? Zabawne? Przecież to z niej się śmieją,a nie z WAS wytykających te błędy,więc o co Wam chodzi ? Będzie mieć wypadek-jej kości,połamie się. Zaraz odezwię się cały tabun,że on ze swoich składek nie będzie płacić za głupote innych->to zamknij wszystkich dresów,pijaków,kiboli w celi-za ich durne zachowanie tak samo każdy z Nas płaci.
Niech sobie każdy jeździ na czym LUBI, na czym się mu PODOBA i czerpie z tego przyjemność.
Temat litrów i sportów na 1wsze moto był wałkowany milion razy. Świata nie zmienicie.
Tylko pytam się: po co wytwarzać wojenny front między kobietami a facetami śmigającymi na moto? Popatrzcie po komenatarzach: Pan Observer w każdym swoim poście obraża kobiety, sprowadzając je do poziomu głupich kwok domowych- i to jakoś moderatorzy tego portalu akceptują?
Ludzie,idzie wiosna. Przygotujcie się do sezonu,ciesze się,że jesteście zdrowi,macie kase żeby śmigać,a nie kłóćcie się o PIERDOŁY i nie próbujcie nawrócić ludzkości,bo jeśli jakiś facet/kobieta uprze się,to kupi sobie hayabuse na pierwsze moto i będzie mieć na Was wszystkich wy******.
Kobiety mają tak samo prawo uczyć się jazdy na motocyklu i popełniać błędy,jak faceci zostawać pielęgniarzami,opiekunkami czy fryzjerami. Ludzie,dajcie sobie na luz,bo Wam żyłka pęknie ze złości i zamiast śmigać na moto,będziecie wąchać kwiatki od spodu.
PEACE !!!!<br><hr>Alex<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To że cały podpisujesz się różnymi nickami )typu Kicia, Kasia, koleżanka ani, kucin i kto wie jakimi jeszcze), jest w moim odczucie dokładne odzwierciedlenie tego o co Tobie tutaj chodzi. Anonimowo, bez żadnej odpowiedzialności, obłudnie (bo pod różnymi nickami) obrzucić autora jak największą ilością błota. Aby inni myśleli, że osób o Twoich poglądach jest jakoś bardzo dużo. Wyżyć się, odreagować kompleksy, dopiec ile się da. Jeśli to jest Twoja wersja rzeczowej argumentacji to podziwiam. Brawo, także dla innych userów działających w ten sposób!<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):aniu przestań sie już tłumaczyć że twoje wypociny maja sens<br><hr>kolezanka ani<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty ślepy jesteś, czy na prawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem? "Ten tekst to reakcja na wiele nieprawdziwych i niebezpiecznych rad „sprzedawanych” początkującym motocyklistkom, które zdając się na znajomych i opinie z for internetowych dokonują nienajlepszych wyborów. Naszą intencją jest jedynie zwrócenie uwagi na kilka aspektów, które warto wziąć pod uwagę przed podjęciem decyzji o kupnie motocykla, który ze spełnionego marzenia może szybko zamienić się w koszmar. A zatem po kolei…"<br><hr>Henio#27Komentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Komentatorzy napisał(a):"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Tylko,że młody lekarz miał wcześniej PRAKTYKĘ tak samo jak i piekarz,bo bez niej,nie byliby nic w stanie zrobić. Więc jak osoba,która sama nie jeździła ma prawić morały ludziom,którzy przejeździli już XXXXtys km i przeżyli nie jedno na drodzę? Widzisz różnice ? Fajnie się teoretyzuje,tylko że jak wyjedzie się na ulice, to dopiero ona weryfikuje Nasze umiejętności.<br><hr>sheep<br>Komentatorzy napisał(a):teoretycznie to co piszesz ma sens, ale praktycznie o ile zrozumiałem artykuł jest adresowany do mlodych dzieczyn które zaczynaja przygodę z motocyklami. A nie dla takich co maja wyjezdzone XXXX km, a przynajmnie twierdzą ze mają. Stanowisko młodej osoby jest dla drugiej osoby zawsze bardziej wiarygodne niz opowieści starszego mądrali, który pozjadał wszystkie rozumy. Wiec lepiej wrzuc na luz i czytaj ze zrozumieniem, no chyba że jeszcze nie skończyłeś gimnazjum i bardziej złożone teksty stanowią poważne utrudnienie w rozumieniu... <br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):Zamiast sprowadzać rozmowe do poziomu właśnie gimazjum, postaraj się trzymać poziom i podawać konkretne argumenty.
Młode osoby zawsze idą za ,,trendem" i płeć nie ma z tym nic wspólnego-jeśli jakaś/jakiś 18latek wbije sobie w łepetyne,że musi mieć 1000ccm na 1wsze moto,to choćby jeździł jak ostatnia cio*** i tak go kupi.
Uważam osobiście,iż artykuł jest nie trafiony,dlaczego? ponieważ znam bardzo dużo kobiet,które jeżdżą i zaczynały od małych pojemności: 125,500 i dopiero po killku sezonach przesiadały się na większe i mocniejsze sprzęty. Na placach jednej ręki mogę policzyć kobiety z mojego otoczenia,które jeżdżą na sportowych litrach,przy czym ogarniają je świetnie i wcale nie pasuję to schemtu przedtsawionego w/w artykule.
Po prostu nie wiem skąd autorka wzieła te dane o lawiono użytkownacnych litrach przez kobiety ? Jest to dla mnie zaskoczeniem,ponieważ obracając się już od 10lat w środowisku motocyklowym oraz jeżdżąc zawsze spotykam się z bardzo rozsądnym podejściem kobiet do sprawy:zacznę od czegoś mniejszego,lżejszego,żebym sobie poradziła.
Być może odezew jest tak potężny,bo właśnie ta część przeczytała ów artykuł i poczuła się urażona,że jeśli kobieta nie jest w stanie sama podnieść motocykla,tzn. że jest lasnerką a moto tylko szminką.
Nie twierdzę też,że takich kobiet nie ma->tylko czy taki chory trend,nie tyczy się bardziej innych krajów,tylko USA niż Naszego,gdzie motocyklizm jest jeszcze daleko ZA?
Zamiast tutaj krzyczeń na forum jeden przez drugiego, sprowadzać się do partertu poprzez określenia: baby do garów, zazdrośni faceci z krótkimi fiu***,może postarać się podyskutować z kulturą?<br><hr>sheep<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A od Ani z konta nie mozesz wejsc?<br><hr>duży nosKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>Komentatorzy napisał(a):No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawego<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A od Ani z konta nie mozesz wejsc?<br><hr>duży nosKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>Komentatorzy napisał(a):No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawego<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmmm, przyglądając się Twojej postawie tutaj droga Kiciu, Kasiu, Kucinie i oczywiście najlepsza koleżanko Ani... chyba jednak podziękuję i nie skorzystam...<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>Komentatorzy napisał(a):No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawego<br><hr>Lovtza<br>
Komentatorzy napisał(a):a ja sądziłam że burdy szukasz i biedna anulka cie podesłała ...może i Cie wpuszcza jak nuczysz się pokory
<br><hr>kicia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgodze się z Toba ale nie w pełni ponieważ siedzi nas tu kilka co do kompleksów - wyzbyte w dawnej młodości nie dowartosciowuje mnie taka wymiana pogladów , ale Ciebie mocno nakrecaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>Komentatorzy napisał(a):a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):aniu przestań sie już tłumaczyć że twoje wypociny maja sens<br><hr>kolezanka ani<br>Komentatorzy napisał(a):To że cały podpisujesz się różnymi nickami (typu Kicia, Kasia, koleżanka ani, kucin i kto wie jakimi jeszcze), jest w moim odczucie dokładne odzwierciedlenie tego o co Tobie tutaj chodzi. Anonimowo, bez żadnej odpowiedzialności, obłudnie (bo pod różnymi nickami) obrzucić autora jak największą ilością błota. Aby inni myśleli, że osób o Twoich poglądach jest jakoś bardzo dużo. Wyżyć się, odreagować kompleksy, dopiec ile się da. Jeśli to jest Twoja wersja rzeczowej argumentacji to podziwiam. Brawo, także dla innych userów działających w ten sposób!<br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mojej postawie raczej trudno się przyjrzeć przez pryzmat ekranu -pozdrawiamKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>Komentatorzy napisał(a):No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawego<br><hr>Lovtza<br>
Komentatorzy napisał(a):a ja sądziłam że burdy szukasz i biedna anulka cie podesłała ...może i Cie wpuszcza jak nuczysz się pokory
<br><hr>kicia<br>Komentatorzy napisał(a):Hmmm, przyglądając się Twojej postawie tutaj droga Kiciu, Kasiu, Kucinie i oczywiście najlepsza koleżanko Ani... chyba jednak podziękuję i nie skorzystam...<br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl