[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...
Całkowicie zgadzam sie z autorka a moja Połowica z chęcią by jej 5 przybiła ...
Sam zacząłem karierę na "obciachowej" nsr 125 która teraz przeszła na moja dziewczynę, która nie dość ze nadała jej imię , wyszukuje od tony gadgetow (lampek, zegarów, własnoręcznie robionych nalepek, a warstwa farby na plastikach jest prawdopodobnie grubsza od samego plastiku
) to na moje propozycje ze może jednak coś dojrzalszego (500-600cc) reaguje wybuchem agresji ze jej "pardusa" próbuje zabrać którym wszystkich skuterzystów zostawia na swiatłach ( uzytkownicy skuterow proszeni sa o wybaczenie ale sami wiecie kobiety ..
)<br><hr>hubologista
Sam zacząłem karierę na "obciachowej" nsr 125 która teraz przeszła na moja dziewczynę, która nie dość ze nadała jej imię , wyszukuje od tony gadgetow (lampek, zegarów, własnoręcznie robionych nalepek, a warstwa farby na plastikach jest prawdopodobnie grubsza od samego plastiku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A MADZIK WOGOLE SMIGA? POCZYTAJCIE JEJ POSTY NA FORACH. SKARBNICA WIEDZY.TESTOWALA CHYBA WSZYSTKIE MODELE MOTOCYKLI I BYLA NA WSZYSTKICH ZAWODACH.LOVTZA, TO PISZ CO MADZIK MOWILA NA NATALIE FLOREK, NA FORACH POWOLUJE SIE NA ZNAJOMOSC BLISKĄ Z NIĄ.<br><hr>cała prawda o madzik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam jesteś mega zwała spójrz tylko dobrze w lustro , nie każda jedzi w nowym kombi i butach oraz kasku z gornej pólki widac mało wiesz i masz wspólnego z motocyklami<br><hr>kakKomentatorzy napisał(a):młode kobitki na przecinakach to zwał, chodzą w swoich pięknych nowych kombi jak kwoki na wybiegu, pokazują jakie to one są zbuntowane i odwagą dorównują facetom jeżdżąc na litrach, zarozumiałe kretynki wchodzą do sklepu z kaskiem niby przypadkiem nie zostawiając go przy moto żeby czasem nie zajumali a tak naprawdę żeby każdy widział że nosi drogi kask za ponad 1k i pęk jakichś gadżetów poprzyczepiane do kluczyków, schodzą z moto a właściwie to ześlizgują sie z nich z trudnością wchodząc na nie a później piszą na forum jak obniżyć zawieche bo nie może się wczołgać na litra. widziałem kiedyś pod lidlem kobiete na pięknej czerwonej vespie z normalnym kaskiem, normalnie ubrana kobitka i co, to ona zrobiła na mnie wrażenie a nie babochłop w przebraniu power rangers<br><hr>henry zając<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty na prawdę masz jakieś problemy ze swoją osobą. Zastanawiam czy,nie jesteś pracownikiem ów szanowneg portalu i nie masz protekcji. W każdym ze swoich postów,obrażasz inne osoby wypowiadające się, jesteś chamski,arogancki i jakoś nikt tych komentarzy nie usuwa ?Komentatorzy napisał(a):Jestem ogromnie zawiedziony potężnym przeoczeniem osoby, która opublikowała ten artykuł na stronie i jeszcze bardziej rozczarowany arogancją, butą i brakiem jakiejkolwiek (jak widać po artykule) wiedzy na temat dużych (w tym wypadku litrowych) motocykli. Zastanawiam się czym kierował się autor pisząc stek bzdur przeplatany absurdem. Drogie kobiety, wszystko jest dla ludzi, ale z głową czyli: ogarniasz litra - jeździsz, jeśli nie, to ustaw go sobie na tapetę i ucz się aby osiągnąć swój cel...
Autor artykułu jak widać nie ma pojęcia o jeździe dużym motocyklem w zakręcie a już tym bardziej o dohamowywaniu w zakrętach zacieśniających się (tak to się nazywa). Drodzy czytelnicy odsyłam do fachowców... Tak samo rzecz ma się z elastycznością silnika.... według autora 600 należy jeździć po mieście na 2-gim biegu (ale fajnie elastyczny), ale w trasie odprężony litr na wtrysku weźmie mniej jakże cennej benzynki niż kręcona 600-tka, więc pytam gdzie logika i sens powyższego artykułu. Nadmierne zużywanie się opon, łańcucha i klocków... nie jest to spowodowane tym, że mamy litra tylko naszym stylem jazdy i jak to się pięknie mówi "odkręcaniem łychy". Tym artykułem to można straszyć staruszki w beretach z miękkiego materiału którego nazwy nie wymienię. Dołączmy ten artykuł do bajek wkładając go na półkę między braci Grimm a Konopnicką<br><hr>Brylant<br>Komentatorzy napisał(a):Ale smęcisz...<br><hr>Hania_H<br>Komentatorzy napisał(a):Zamiast pisać płytkie komenatrze, podaj swoje argumenty ? Zgadzam się z wypowiedzią kolegi. Artykuł napisany na poziomie gazety Fakt.<br><hr>konewka<br>Komentatorzy napisał(a):Argumenty są w tekscie pusta konewo. I to konkretne. Zamiast stękać to lepiej sama wyjasnij czemu sie z nimi nie zgadzasz. O ile oczywiscie cokolwiek z tego zrozumiałaś.<br><hr>Observer<br>
Nie ma sensu tutaj już w ogóle zaglądać. Bawcie się w swojej piaskownicy. Szkoda życia na pyskówkę z jakimś zakompleksionym facetem.<br><hr>konewka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale zwis z ciebie..<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):młode kobitki na przecinakach to zwał, chodzą w swoich pięknych nowych kombi jak kwoki na wybiegu, pokazują jakie to one są zbuntowane i odwagą dorównują facetom jeżdżąc na litrach, zarozumiałe kretynki wchodzą do sklepu z kaskiem niby przypadkiem nie zostawiając go przy moto żeby czasem nie zajumali a tak naprawdę żeby każdy widział że nosi drogi kask za ponad 1k i pęk jakichś gadżetów poprzyczepiane do kluczyków, schodzą z moto a właściwie to ześlizgują sie z nich z trudnością wchodząc na nie a później piszą na forum jak obniżyć zawieche bo nie może się wczołgać na litra. widziałem kiedyś pod lidlem kobiete na pięknej czerwonej vespie z normalnym kaskiem, normalnie ubrana kobitka i co, to ona zrobiła na mnie wrażenie a nie babochłop w przebraniu power rangers<br><hr>henry zając<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja mam na Was wszystkich .....
))
Jak świat światem,zawsze znajdzie się jakiś Don Kichot. I co z tego że jakaś laska jeździ na 1000ccm? Co z tego,że przewraca motocykl na postoju? Zabawne? Przecież to z niej się śmieją,a nie z WAS wytykających te błędy,więc o co Wam chodzi ? Będzie mieć wypadek-jej kości,połamie się. Zaraz odezwię się cały tabun,że on ze swoich składek nie będzie płacić za głupote innych->to zamknij wszystkich dresów,pijaków,kiboli w celi-za ich durne zachowanie tak samo każdy z Nas płaci.
Niech sobie każdy jeździ na czym LUBI, na czym się mu PODOBA i czerpie z tego przyjemność.
Temat litrów i sportów na 1wsze moto był wałkowany milion razy. Świata nie zmienicie.
Tylko pytam się: po co wytwarzać wojenny front między kobietami a facetami śmigającymi na moto? Popatrzcie po komenatarzach: Pan Observer w każdym swoim poście obraża kobiety, sprowadzając je do poziomu głupich kwok domowych- i to jakoś moderatorzy tego portalu akceptują?
Ludzie,idzie wiosna. Przygotujcie się do sezonu,ciesze się,że jesteście zdrowi,macie kase żeby śmigać,a nie kłóćcie się o PIERDOŁY i nie próbujcie nawrócić ludzkości,bo jeśli jakiś facet/kobieta uprze się,to kupi sobie hayabuse na pierwsze moto i będzie mieć na Was wszystkich wy******.
Kobiety mają tak samo prawo uczyć się jazdy na motocyklu i popełniać błędy,jak faceci zostawać pielęgniarzami,opiekunkami czy fryzjerami. Ludzie,dajcie sobie na luz,bo Wam żyłka pęknie ze złości i zamiast śmigać na moto,będziecie wąchać kwiatki od spodu.
PEACE !!!!<br><hr>Alex

Jak świat światem,zawsze znajdzie się jakiś Don Kichot. I co z tego że jakaś laska jeździ na 1000ccm? Co z tego,że przewraca motocykl na postoju? Zabawne? Przecież to z niej się śmieją,a nie z WAS wytykających te błędy,więc o co Wam chodzi ? Będzie mieć wypadek-jej kości,połamie się. Zaraz odezwię się cały tabun,że on ze swoich składek nie będzie płacić za głupote innych->to zamknij wszystkich dresów,pijaków,kiboli w celi-za ich durne zachowanie tak samo każdy z Nas płaci.
Niech sobie każdy jeździ na czym LUBI, na czym się mu PODOBA i czerpie z tego przyjemność.
Temat litrów i sportów na 1wsze moto był wałkowany milion razy. Świata nie zmienicie.
Tylko pytam się: po co wytwarzać wojenny front między kobietami a facetami śmigającymi na moto? Popatrzcie po komenatarzach: Pan Observer w każdym swoim poście obraża kobiety, sprowadzając je do poziomu głupich kwok domowych- i to jakoś moderatorzy tego portalu akceptują?
Ludzie,idzie wiosna. Przygotujcie się do sezonu,ciesze się,że jesteście zdrowi,macie kase żeby śmigać,a nie kłóćcie się o PIERDOŁY i nie próbujcie nawrócić ludzkości,bo jeśli jakiś facet/kobieta uprze się,to kupi sobie hayabuse na pierwsze moto i będzie mieć na Was wszystkich wy******.
Kobiety mają tak samo prawo uczyć się jazdy na motocyklu i popełniać błędy,jak faceci zostawać pielęgniarzami,opiekunkami czy fryzjerami. Ludzie,dajcie sobie na luz,bo Wam żyłka pęknie ze złości i zamiast śmigać na moto,będziecie wąchać kwiatki od spodu.
PEACE !!!!<br><hr>Alex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem forumowiczką, ale nie udzielam się w powyższym temacie na forum, ponieważ nie chcę zostać zjedzona jak autorka przez zawistne kobiety. Moim zdaniem autorka powinna pozwać niektóre forumowiczki o zniesławienie, pomówienia i narażenie dobrego imienia w opinii publicznej. Mam nadzieję, że autorka posiada zrzuty ekranu jako dowody powyższego naruszenia prawa.Komentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls<br><hr>komentarz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co Ty za bzdury piszesz? nikt nikogo nie obraził. Skoro podaje artykuł publicznej ocenie to mam prawo ocenić jego treść merytoryczną. I co? podasz mnie za to do sądu,bo uważam że tekst nie wnosi nic nowego ? Puknij się w czółko kobieto.<br><hr>baldachimKomentatorzy napisał(a):<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):Jestem forumowiczką, ale nie udzielam się w powyższym temacie na forum, ponieważ nie chcę zostać zjedzona jak autorka przez zawistne kobiety. Moim zdaniem autorka powinna pozwać niektóre forumowiczki o zniesławienie, pomówienia i narażenie dobrego imienia w opinii publicznej. Mam nadzieję, że autorka posiada zrzuty ekranu jako dowody powyższego naruszenia prawa.Autorko - w razie podjęcia akcji służę pomocą!
(swojego adresu nie podam ale odezwij się a napiszę do Ciebie maila w tej sprawie) Pozdrawiam. <br><hr>Prawniczka z wieloletnim stażem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale z kolei EL 250 z płynami waży zaledwie 160kg, tylko nieco cięższe jest suzuki LS 650 (około 170kg). Honda Rebel 250 ma około 150kg, z kolei GN 250 i SR 250 mieszczą się w 140kg. Więc twierdzenie, że motocykl mniejszej pojemności jest niewiele lżejszy, lub nawet cięższy od "litra" nie jest uzasadnione. (wszystkie masy podane dla motocykli gotowych do drogi).<br><hr>DominikKomentatorzy napisał(a):<br><hr>komentarz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
W ogóle dużo żenady na tym ścigaczu, każdy coś może wypocić i opublikować..
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżenia
Do zoba w trasie i na torach<br><hr>Chili
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżenia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gwarantuję Ci, że wiem co piszę. Nie masz pojęcia ile istnieje kodeksów, na podstawie których można pozwać ludzi o chociażby małe uchybienia. Wiem, bo mam 17-letni staż w tym temacie. Co do naruszenia dobrego imienia, mam na myśli sytuację, która panuje zarówno tutaj, jak i na forum MMG. Pod kodeks podlega również publikowanie prywatnych wiadomości. Nie wspominając o pomówieniach.<br><hr>Prawniczka z wieloletnim stażemKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):Jestem forumowiczką, ale nie udzielam się w powyższym temacie na forum, ponieważ nie chcę zostać zjedzona jak autorka przez zawistne kobiety. Moim zdaniem autorka powinna pozwać niektóre forumowiczki o zniesławienie, pomówienia i narażenie dobrego imienia w opinii publicznej. Mam nadzieję, że autorka posiada zrzuty ekranu jako dowody powyższego naruszenia prawa.Autorko - w razie podjęcia akcji służę pomocą!
(swojego adresu nie podam ale odezwij się a napiszę do Ciebie maila w tej sprawie) Pozdrawiam. <br><hr>Prawniczka z wieloletnim stażem<br>
Komentatorzy napisał(a):Co Ty za bzdury piszesz? nikt nikogo nie obraził. Skoro podaje artykuł publicznej ocenie to mam prawo ocenić jego treść merytoryczną. I co? podasz mnie za to do sądu,bo uważam że tekst nie wnosi nic nowego ? Puknij się w czółko kobieto.<br><hr>baldachim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce" co to jest za argument? To znaczy że młody lekarz nie jest w stanie poprawnie zrobić operacji? A młody piekarz upiec dobrego chleba? Aby coś wiedzieć i umieć trzeba być starym pierdzielem? Jeśli jest zrobione poprawnie, a treść jest z sensem, to co się przypierdalasz?<br><hr>Henio#27Komentatorzy napisał(a):Niby z sensem napisane, ale jak panna- autorka nie jeździ albo ma małe doświadczenie to ja bym się nie wypowiadała na jej miejscu. Taki artykuł przystoi starej wyjadaczce a nie jakiejś gówniarze.
Na szczęście niedługo zaczyna się sezon i mniej będzie gadania a więcej jeżdżeniaDo zoba w trasie i na torach<br><hr>Chili<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie jaki portal takie odpowiedzi a raczej ich brak ...coz banda buców i tyle którym tylko życie zweryfikuje myslenie dalej niż czub własnego nochala<br><hr>kasiaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie chodzi tylko o wage, ale i o charakterystyke oraz moc sprzeta. tak to zrozumialem z tekstu.<br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z kolei EL 250 z płynami waży zaledwie 160kg, tylko nieco cięższe jest suzuki LS 650 (około 170kg). Honda Rebel 250 ma około 150kg, z kolei GN 250 i SR 250 mieszczą się w 140kg. Więc twierdzenie, że motocykl mniejszej pojemności jest niewiele lżejszy, lub nawet cięższy od "litra" nie jest uzasadnione. (wszystkie masy podane dla motocykli gotowych do drogi).<br><hr>Dominik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIAKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a co do rzeczy ma doswiadczenie? nawet JEZELI go nie ma, to co z tego? skoro artykul jest z sensem i ma podstawy, to to sie liczy:) a swojej panieneczce kup trumne.<br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem tego jak taki portal jak scigacz. pl mogl dopuscic taki artykuł do wyswietlnia na stronie. Bardzo bym chcial poznac ekspertow, ktorzy to doradzali tej "REDAKTORCE". Jak osoba nie majaca pojecia o motocyklach ( tak wyglada ze ta redaktora ma male pojecie o motocyklach) moze pisac na takim poratlu?
Nie bede nawet odnosil sie do samego artykulu. Proponuje spotkanie z moja kobieta, kora wazy okolo 60kg i smiga bez problemow na mojej R1. Ech szkoda słow - scigacz. pl - OGROMNY MINUS<br><hr>PAWEŁ R1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to w końcu zapraszacie, czy nie?;) Liczyłem że dowiem się i nauczę tam czegoś ciekawegoKomentatorzy napisał(a):Chciałabym żebyście weszli sobie na forum Madmotogirls...<br><hr>komentarz<br>Komentatorzy napisał(a):No ja nawet próbowałem, ale... administrator nie dopuścił do aktywacji mojego konta. Widocznie nie dane mi sprawdzić tego o czym wypisujesz, tymczasem tutaj pozwalacie sobie na obrzucanie błotem kogo popadnie...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze Ciebie brakuje na tym portalu brawo dla administratora MMG !<br><hr>KICIA<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl