Zobacz wątek - Co kupić Honda cbr 900 fireblade czy Kawasaki zxr750 ninja
NAS Analytics TAG

Co kupić Honda cbr 900 fireblade czy Kawasaki zxr750 ninja

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 07:53

mlody napisał(a):No to fajno :lol:
A to opowiedz nam jak wpadłes na ten pomysl,ogladales filmiki na Youtube i stwierdziles "oni jezdza,wiec ja tez chce,bedzie fajnie".
O ile na 600,to jeszcze jako tako,moze sie nie poobijasz,to na 900,hmmm oj bedzie bolało.
To tak jakbys chcial sie pobawic w Małysza,ubierz narty i jedz do Planicy-bedziesz skakał z mamuta :wink: ,
To moze przesadzone porownanie,ale Cbr 900 na 1 moto to tak jak 1 skok bez doswiadczenia z takiej skoczni :wink:

Nie motorek zawsze mi chodził po głowie ale wpierw musiał być samochód AUDI A8 4,2 300KM jest już pod domem hehehehe :evil: .Teraz czas na 2 kółka może to nie ścigacz ale żadko który zapina prawie 300km/h 8) Pozdro all
MICRI
Świeżak

Postprzez siekson » 29/3/2007, 08:51

Dziwne to twoje audi. Nowe a8 maja po ok 330KM. Czemu takiego kastrata kupiles?

A wracajac do tematu to mniej wiecej raz na dwa tygodnie pojawia sie zawodnik co chce kupic sportowego litra na pierwszy motocyk. Jeszcze sie wam nie znudzilo przekonywanie ich ze sie pozabijaja? Przeciez to walka z wiatrakami.

Jak dla mnie micri to kup sobie tego bladego i nie zawracaj dupy bo nikogo tak naprawde to nie obchodzi czy sie rozwalisz czy nie.
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 29/3/2007, 08:52

SzpiceR napisał(a):mlody ale nie musi zaraz skakac moze sie pobujac po lądowisku a dokladniej mowiac niemusi odkrecac odrazu a masa 900rr jest 2kg nizsza niz 600 z tych lat

Oczym ty mówisz......... kupujac 900rr to tak jakbys w tych nartach sie bujał.... ale po rozbiegu... tuż pod belka startowa....... skoncz waść dyspute i wstydu oszczedz.....

MICRI napisał(a):Nie motorek zawsze mi chodził po głowie ale wpierw musiał być samochód AUDI A8 4,2 300KM jest już pod domem hehehehe .Teraz czas na 2 kółka może to nie ścigacz ale żadko który zapina prawie 300km/h Pozdro all

Jazda motocyklem nie polega tylko i wyłacznie na zapinaniu 300km/h... ...czasem trzeba skrecac i wykonywac inne manewry... A jak tak czytam twoje posty... to coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze to audi.... hm... Ja tez jak byłem baaardzo młody jeszcze to zbierałem resorki i sie tym ekscytowałem.... :lol:
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 13:43

Widzę że nic zbytnio konstruktywnego od niektórych nie usłyszę tylko pajacowanie ura bura. Od razu otwarte złamania, śmierć na pierwszym zakręcie i te sprawy szkoda słów. A co do tekstów typu że motorem trzeba skręcać hehe to chyba logiczne ale też pozostawię bez komentarza. hmmmmm jak się zazdrości to zazwyczaj trzeba coś powiedzieć a najlepiej coś niezbyt budującego zapraszam na kreskę sprawdzimy tego mojego "kastrata" palancie!!!!!!!!!:)))). Kończę tego posta bo rzygać mi się chcę po wypowiedziach niektórych. Oczywiście dzięki za resztę odpowiedzi takie zawszę z przyjemnością przeczytam!!!!!!
MICRI
Świeżak

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 13:50

siekson napisał(a):Dziwne to twoje audi. Nowe a8 maja po ok 330KM. Czemu takiego kastrata kupiles?

A wracajac do tematu to mniej wiecej raz na dwa tygodnie pojawia sie zawodnik co chce kupic sportowego litra na pierwszy motocyk. Jeszcze sie wam nie znudzilo przekonywanie ich ze sie pozabijaja? Przeciez to walka z wiatrakami.

Jak dla mnie micri to kup sobie tego bladego i nie zawracaj **** bo nikogo tak naprawde to nie obchodzi czy sie rozwalisz czy nie.

A ty koleś może masz gów..o zamiast mózgu więc mocny motor od razu kojarzy ci się z jakimś dzwonem. Ale co niektórzy używają całkiem sprawnie głowy.Ale widać u ciebie jest całkiem inaczej więc powodzenia dla ciebie i tobie podobnych.
MICRI
Świeżak

Postprzez kravec » 29/3/2007, 14:14

taaa.... tylko ze tych co wedlug ciebie nie uzywaja glowy jest na tym forum zdecydowana wiekszosc.....
kravec
Administrator

Postprzez Grubas » 29/3/2007, 14:39

MICRI po przeczytaniu twoich ostatnich 2 postów uważam, że najlepsza będzie dla ciebie hajka 1300 + podtlenek. Kupuj szybko zanim się rozmnożysz.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cichy » 29/3/2007, 15:05

MICRI napisał(a):zapraszam na kreskę sprawdzimy tego mojego "kastrata" palancie!!!!!!!!!

Co ty taki ura bura?
Myślisz że dasz rade? Jaki czas na 1/4 mili?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że motocykl o pojemności 900-1000 osiąga 200km/h w jakieś 7-8sekund. :lol:
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 29/3/2007, 15:08

MICRI napisał(a):Widzę że nic zbytnio konstruktywnego od niektórych nie usłyszę tylko pajacowanie ura bura. Od razu otwarte złamania, śmierć na pierwszym zakręcie i te sprawy szkoda słów. A co do tekstów typu że motorem trzeba skręcać hehe to chyba logiczne ale też pozostawię bez komentarza. hmmmmm jak się zazdrości to zazwyczaj trzeba coś powiedzieć a najlepiej coś niezbyt budującego zapraszam na kreskę sprawdzimy tego mojego "kastrata" palancie!!!!!!!!!:)))). Kończę tego posta bo rzygać mi się chcę po wypowiedziach niektórych. Oczywiście dzięki za resztę odpowiedzi takie zawszę z przyjemnością przeczytam!!!!!!

KOLEJNY MISTRZ PROSTEJ.... Boze uchron przed takimi kołkami na drodze.... :lol:
apropo.... Twoje Audi to nadaje sie do wozenia słoniny z jednego zebrania na drugie... a nie do wyścigów. wybacz.

PROPOZYCJA DLA FORUM - zacznijmy kompletnie ignorowac takich kołkow.... Nie rozumieja oni normalneh argumentacji, ani zartow... rzucaja sie jak wesz na grzebieniu... przestanmy karmic trolle - przeciez i tak sciagna nas do parteru i pokonaja swoim doswiadczeniem...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:13

cichy napisał(a):
MICRI napisał(a):zapraszam na kreskę sprawdzimy tego mojego "kastrata" palancie!!!!!!!!!

Co ty taki ura bura?
Myślisz że dasz rade? Jaki czas na 1/4 mili?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że motocykl o pojemności 900-1000 osiąga 200km/h w jakieś 7-8sekund. :lol:

Heheh z motorkiem nie maiałbym szans ale z tym kolesiem co napisał że przemieszczam się "kastratem" to poleczyłbym go odpowiednio. Pewnie sam jeździ focusem albo innym gadżetem. Co za za człowiek!!!!!!!!!
MICRI
Świeżak

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:27

Jestem zalogowany na nie jednym forum na każdym można pogadać czegoś ciekawego się dowiedzieć. Tutaj albo trafiam na nieodpowiednich ludzi albo już sam nie wiem.Myślałem że dowiem sie czegoś ciekawego a nie buractwa i cwaniakowania typu kup sobie koleś lepiej komarka itp. Chce sobie kupić motor i chciałem pogadać z ludźmi co sie bawią już w to nie od wczoraj.A cały czas tylko kpiny i pajacowanie.Co mam napisać że przemieszczam się LANOSEM i chce kupić sobie skuterek.Chce kupić sobie porządny motor i powoli sie go uczyć i tak to wygląda, nie odrazu odkręcanie go jak samobójca wszystko z czasem.A takich postów typu "twoje auto to szmira ,kupuj komara bo sie zabijesz to już całkiem nie rozumiem.
MICRI
Świeżak

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:33

Akon napisał(a):ja jeżdzę focusem coś sie nie podoba ??

hehenie mam nic do focusów ale jak słyszę takie teksty bo ktoś sobie kupił lepsze trochę auto to nasówa sie tylko jedno. Jak sam nie masz to napisz najlepiej ze syfffffff. Jak napiszesz że masz jakiś motorek to normalnie bym napisałem że ok świetnie super i nie istotne czy masz hayabuse czy gs500.Ale nie napisze ci szmira syfffff bo jara mnie np. taka haya.
MICRI
Świeżak

Postprzez mlody » 29/3/2007, 16:40

Nieee Micri,nie tak,nikt na nikogo nie naskakuje kto ma jakies tam szybkie auto.
Auto to nie motocykl,nad autem latwiej zapanowac.
Ty uwazasz ze sobie poradzisz,a my wÄ…tpimy i o tym piszemy.
Nie zgadzasz sie z tym-oki,ale nie mow ze jeden to palant,drugi to jakis tam jeszcze...
Co z tego ze masz tą A8 :? , A8 poszly cenowo tak w dół że sprzedajacy jeszcze błaga zeby mu to sprzed oczu wzieli,no i tekst ze " a ja mam 300koni,Audi A8," yyy,skad wiesz jakie uzytkownicy forum maja 4 koła :twisted:

p.s Z tego duetu ktory podaleÅ› lepsza bedzie Honda-jezeli myslisz oczywiscie o leciwych juz sprzetach.
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:43

A co do motoru to byłem u znajomego w salonie HONDY i wspólnie doszliśmy do wniosku że CBR F2 600 będzie świetna. Poza paroma kreatywnymi postami ogólnie gów..o sie tu dowiedziałem .Ale dzięki za te parę które mi pomogły.
MICRI
Świeżak

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:46

mlody napisał(a):Nieee Micri,nie tak,nikt na nikogo nie naskakuje kto ma jakies tam szybkie auto.
Auto to nie motocykl,nad autem latwiej zapanowac.
Ty uwazasz ze sobie poradzisz,a my wÄ…tpimy i o tym piszemy.
Nie zgadzasz sie z tym-oki,ale nie mow ze jeden to palant,drugi to jakis tam jeszcze...
Co z tego ze masz tą A8 :? , A8 poszly cenowo tak w dół że sprzedajacy jeszcze błaga zeby mu to sprzed oczu wzieli,no i tekst ze " a ja mam 300koni,Audi A8," yyy,skad wiesz jakie uzytkownicy forum maja 4 koła :twisted:

p.s Z tego duetu ktory podaleÅ› lepsza bedzie Honda-jezeli myslisz oczywiscie o leciwych juz sprzetach.

Dzięki za info poczytałem trochę artykułów na stronce i wyleczyłem się z KAWASAKI only HONDA.:)))))
MICRI
Świeżak

Postprzez MICRI » 29/3/2007, 16:54

Akon napisał(a):nie wiem czy on tobie to napisal ze złosliwości ale a8 to zadna torpeda bo wazy duzo to ciezka locha i raczej do wyscigów sie nie nadaje to juz lepiej kupić sobie audi s2 quatro tym mozna nieźle polatac :) audi to limuzyna moj kumpel miał z początku lat 90 bmw po tuningu mechanicznym w niemczech pomimo tego ze miała moc zblizoną do twojego auta to średnio jeździła a wciągala cpn przez atrape wiec jezeli mowimy o osiagach to nie o a8 ani bmw 7 umówmy sie ;)

Jasne że nie do wyścigów ale jak słyszę że to szmira to mam ochotę takiego kolesia z jego LANOSEM wciągnąć nosem.A co do samochodów to miałem już tego trochę i co nie co sie na tym znam pracowałem kiedyś jako mechanik w servisie rajdowym przy rajdówkach. HEHEHE A8 ma aluminiowa karoserie i dlatego ma taka wagę jak a6 a 100 robi w 7s. nie ma tragedii.
MICRI
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości

na górê