migacze
• Strona 1 z 1
migacze
Witam!
Posiadam skuter malaguti f 12 phantom i mam takie pytanko cy dozwolone jest by nie mieć migaczy z tylu cy policja się przyczepić jeśli je zdemontuje i wlepi mandacik bo naprzyklad te wszystkie komary itp. nie posiadają migaczy
Posiadam skuter malaguti f 12 phantom i mam takie pytanko cy dozwolone jest by nie mieć migaczy z tylu cy policja się przyczepić jeśli je zdemontuje i wlepi mandacik bo naprzyklad te wszystkie komary itp. nie posiadają migaczy
- Heba
- Świeżak
1. nie migacze, tylko kierunkowskazy
2. musisz mieć je zamontowane i sprawne, więc jaksam określiłeś "mandacik"
2. musisz mieć je zamontowane i sprawne, więc jaksam określiłeś "mandacik"
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A nie jest przypadkiem tak, że nie musi ich posiadać, ale będzie musiał wychylać ręce na zakrętach. Tj. sygnalizować ręką zamiar skrętu ?
- Robert1996
- Świeżak
ee nie do konca:D z tego co ja sie orientowałem to moze wywalic kierunki. ale jak wywala to z przodu i z tyłu. wtedy ręcami macha i jest legalnie. swoja droga tak policjant powiedział mojemu kumplowi który miał w simki kierunki ale niesprawne to je poprzekręcał kloszami do dołu
powiedział że albo wywalił i jeździł bez albo żeby naprawił
a simek seryjnie kierunki ma wiec mozna smiało takie cos zrobic

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
heniek odsyłam twoją wiedzę do ROZPORZĄDZENIA MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 31 grudnia 2002 r.
w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia
w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1