Zobacz wątek - CBR 600RR zlotoryja pod Bialymstokie recenzja:
NAS Analytics TAG

CBR 600RR zlotoryja pod Bialymstokie recenzja:

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

CBR 600RR zlotoryja pod Bialymstokie recenzja:

Postprzez Seba_ER5 » 13/2/2011, 11:18

http://allegro.pl/honda-cbr-600-rr-zoba ... 42372.html
Opisze moto jak najdokladniej.
-motocykl odpalil na zimno bez problemu (garazowany w cieplym pomieszczeniu.
-grubosci przednich tarcz 5mm graniczna 3,5 wiec nie zuzyte.
-zamontowany amorek hyper pro RSC (kupiony jako uzywany za 1000zl)
-wyposażony w crashpady (jakies robione) tak wiec wywiercone otwory pod crashe w owiewkach.
Teraz mankamenty:
-tylna opona do wymiany (przód jeszcze na sezon starczy) Wlasciciel zarzekał sie ze jeszcze włosków nie widać wiec można jeździć. Nie sprawdziłem DOT'a przedniej.
- prawy set spawany przy mocowaniu (ale nikt tego nie krył) trochę dziwne by nie wymienić
-przebieg 36600 a nie taki jak w aukcji (no pomylil sie chlopak)
- lozysko glowki ramy najprawdopodobniej do wymiany bo cosik luzno mi sie wydawalo
-reflektor Angielski
-przednie kolo ma podbity rant (do prostwania badz wymiany felgi). on na takim kole latal.
-Crashapd przytarty
-zmienione koncowki kierownicy (prawa niby zgubil lub ukradli (ja tam mysle ze poszlifie mogl zniknac)
-osoba nieskora do negocjacji

Pisze jakby ktos by zainteresowany. Nie mialem mozliwosci jazdy. Acha wlasciciel sam sie wygadal ze dzwoni kosz sprzeglowy (niby ten typ tak ma ja tam nie wiem).
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Invi » 13/2/2011, 13:34

Dla siebie oglądałeś 600RR? Bo przy 636 to w sumie mulasty w prowadzeniu i oddawaniu mocy sprzęt jest ;)

W sumie też jeździłem oglądać jedno moto, teraz niby nie mogę znaleźć jej na allegro, ale raczej nie zeszła więc zamieszczam opis:

929 z 2000, Pod Białą Podlaską, stała za niecałe 9k, za 8k była do wzięcia. W aukcji przebieg 150k, jak przyjechałem to już 15k :D Na aukcji wszystko piknie.

Łańcuch faktycznie nowy, did złoty. Ciekł prawy uszczelniacz, silnik falował na 300rpm i było słychać że nie chodzi płynnie. Dopiero pod koniec dojrzałem się rama po prawej ma jakieś nierówności, po dokładniejszym przyjrzeniu się wyszło że chyba miała jakąś wypychaną od środka wgniotkę. Trochę porysowana po lewej, czasza lekko lepiona.
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Seba_ER5 » 13/2/2011, 14:23

kumplowi
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.