brak sprzegła gsx750 f nie spalone
• Strona 1 z 1
brak sprzegła gsx750 f nie spalone
witam mam taki problem przed zima maszynka chodziła elegancko sprzeglo biegi super dzisiaj chciałem przepchnac go na biegu ze sprzegłem i dupa cały czas trzyma bieg odpaliłem pochodził troche ale dalej to samo jakby nie łapał wiec raczej nie jest sklejone co moze byc przyczyna 

GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
Wszystko w miare ok. Tzn. nic sie nie zepsuło. ZRób tak - przejedź się nim troche i jak już się przejedziesz to wymień olej na nowy. Pomoże.
Powszechna rzecz, że sie przez zimę tarcze sklejają i nawet po odpaleniu wcale nie musi być super. Sprężyny sprzęła jeszcze możesz sprawdzić czy nie osiągneły limitu przypadkiem (podczas zmiany oleju najlepiej). Obadaj także poprawność prawcy linki sprzęgła i samego wysprzęglika czy wystarczająco wypycha.
Powszechna rzecz, że sie przez zimę tarcze sklejają i nawet po odpaleniu wcale nie musi być super. Sprężyny sprzęła jeszcze możesz sprawdzić czy nie osiągneły limitu przypadkiem (podczas zmiany oleju najlepiej). Obadaj także poprawność prawcy linki sprzęgła i samego wysprzęglika czy wystarczająco wypycha.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
dzieki jutro sprawdze to co napisałes linka chodzi i ten wyspprzeglik tesz sie rusza to znaczy jak wciskam sprzeglo to sie chowa kawalek i potem wraca jak puszcze jutro sprawdze reszte dzieki
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
Odpalałes silnik i jeździłeś czy tylko na postoju? Jezeli te drugie to wcale nie powiedziane ze sie tarcze porozklejały.
-
ZieLony_69 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości