[KTM 990 SMT] KTM 990 Supermoto T ABS - turystyka...
• Strona 1 z 1
[KTM 990 SMT] KTM 990 Supermoto T ABS - turystyka...
Dyskusja na temat: KTM 990 Supermoto T ABS - turystyka przez duże S
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM 990 Supermoto T ABS - turystyka przez duże S
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM 990 Supermoto T ABS - turystyka przez duże S
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954Komentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>RealistaKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.Komentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>
Jak się bierze pod uwagę sportowego litra to spalanie jest chyba jednym z ostatnich kryteriów jakimi kieruje się kupujący.
Poza tym uwaga - w tym SuperDuku był prawdopodobnie silnik 950 jeszcze na gaźnikach, 990 jest już na wtrysku, poza tym SM/T mają chyba ciut inną charakterystykę niż SD.
pozdrawiam<br><hr>LC4 Wro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czyli w tej kwesti GS miazdzy KTMa?<br><hr>motofanKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
Jak się bierze pod uwagę sportowego litra to spalanie jest chyba jednym z ostatnich kryteriów jakimi kieruje się kupujący.
Poza tym uwaga - w tym SuperDuku był prawdopodobnie silnik 950 jeszcze na gaźnikach, 990 jest już na wtrysku, poza tym SM/T mają chyba ciut inną charakterystykę niż SD.
pozdrawiam<br><hr>LC4 Wro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to nie kwestia miazgi. Po prostu w KTMie maja w nosie takie duperele jak zuzycie paliwa. Ma być wesolo, no i jestKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
pozdrawiam<br><hr>LC4 Wro<br>Komentatorzy napisał(a):czyli w tej kwesti GS miazdzy KTMa?<br><hr>motofan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Krystaliczny feedfack"...
Ja bym napisał raczej poprawnie, czyli "feedfuck", ale aż boję się to zwizualizować
<br><hr>Krzycho
Ja bym napisał raczej poprawnie, czyli "feedfuck", ale aż boję się to zwizualizować

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
racja, BMW jest dla precli którzy nie mają jaj, dobrze, że nie wszyscy poddają się tym trendomKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
pozdrawiam<br><hr>LC4 Wro<br>Komentatorzy napisał(a):czyli w tej kwesti GS miazdzy KTMa?<br><hr>motofan<br>Komentatorzy napisał(a):to nie kwestia miazgi. Po prostu w KTMie maja w nosie takie duperele jak zuzycie paliwa. Ma być wesolo, no i jest<br><hr>Realista<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam nie masz jaj.<br><hr>GSKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
pozdrawiam<br><hr>LC4 Wro<br>Komentatorzy napisał(a):czyli w tej kwesti GS miazdzy KTMa?<br><hr>motofan<br>Komentatorzy napisał(a):to nie kwestia miazgi. Po prostu w KTMie maja w nosie takie duperele jak zuzycie paliwa. Ma być wesolo, no i jest<br><hr>Realista<br>
Komentatorzy napisał(a):racja, BMW jest dla precli którzy nie mają jaj, dobrze, że nie wszyscy poddają się tym trendom<br><hr>men<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spoko, nie denerwuj się;) Podciągnij szelki i wracaj pucować GSa:)<br><hr>Henio#27Komentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
Komentatorzy napisał(a):racja, BMW jest dla precli którzy nie mają jaj, dobrze, że nie wszyscy poddają się tym trendom<br><hr>men<br>
Komentatorzy napisał(a):Sam nie masz jaj.<br><hr>GS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tam powinno być "feedback"<br><hr>BombelKomentatorzy napisał(a):"Krystaliczny feedfack"...
Ja bym napisał raczej poprawnie, czyli "feedfuck", ale aż boję się to zwizualizować<br><hr>Krzycho<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
feet-fuck zdecydowanie najlepszeKomentatorzy napisał(a):"Krystaliczny feedfack"...
Ja bym napisał raczej poprawnie, czyli "feedfuck", ale aż boję się to zwizualizować<br><hr>Krzycho<br>
Komentatorzy napisał(a):Tam powinno być "feedback"<br><hr>Bombel<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wierz mi, eksplodowałem śmiechem, jak zobaczyłem, że to słowo faktycznie się tam znajdujeKomentatorzy napisał(a):"Krystaliczny feedfack"...

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To "Mickeyego Rourkea" to chyba jakiś żart?
Albo Mickiego (Majkiego), albo Mickeya (Majkeja). Ale skÄ…d potworek "Majkejego"?
Zaś po "e" w przypadku Rourke'a stawiamu apostrof (bo "e" bezdźwięczne) a dopiero potem "a". Rourke'a.
Tak samo w Super Duke'u i Super Duke'a. Nie zaś Super Duku i Super Duka. Bo Duk to niestety nie książę, ale sympatyczny skądinąd gatunek małpy.<br><hr>Ortomoto
Albo Mickiego (Majkiego), albo Mickeya (Majkeja). Ale skÄ…d potworek "Majkejego"?
Zaś po "e" w przypadku Rourke'a stawiamu apostrof (bo "e" bezdźwięczne) a dopiero potem "a". Rourke'a.
Tak samo w Super Duke'u i Super Duke'a. Nie zaś Super Duku i Super Duka. Bo Duk to niestety nie książę, ale sympatyczny skądinąd gatunek małpy.<br><hr>Ortomoto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejny nudny wąsacz, którego żona poszła już spać i wymknął się przed kompa popoprawiać ludzi. <br><hr>Młody ChultajKomentatorzy napisał(a):To "Mickeyego Rourkea" to chyba jakiś żart?
Tak samo w Super Duke'u i Super Duke'a. Nie zaś Super Duku i Super Duka. Bo Duk to niestety nie książę, ale sympatyczny skądinąd gatunek małpy.<br><hr>Ortomoto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no znalazlo by sie jeszcze pare kwesti oprocz zuzycia paliwa, niemniej jednak KTM ma cos w sobie, a GS nie jest dla precli! to swietny motor i chyba nie ma bardziej uniwersalnego sprzeta na swiecie.<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że podobno 250 mało palą.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podczas jazdy w mieście palił powyżej 9l ?<br><hr>pawełKomentatorzy napisał(a):czy ktos wie ile to pali na 100km?<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):W ,,Świecie Motocykli" pisze że pali od 6,3l/100km do 7,3l/100km. Kup sobie, jest porównanie z Ducati Multistrada 1200<br><hr>FireBlade954<br>Komentatorzy napisał(a):W SM piszą różne głupoty. Ja miałem pierwsza generacje SuperDuka (taki sam silnik) i przy normalnej jezdzie to bylo swieto jak spalil mniej jak 9 litrów na 100.<br><hr>Realista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości