Opony - dolacz swoja opinie/zapytanie na temat firmy, modelu
Witam
Posiadam Yamahe YZF R125 rocznik 2010. Każdy pewnie wie jak wygląda, z daleka wygląda jak prawdziwy ścigacz a no tylko chude opony co strasznie psuje mu wygląd. Orientujecie się może czy można założyć do niego szersze opony żeby wyglądał jak prawdziwa R6 czy R1? Jeżeli tak to jakie polecacie opony do tego motorka, w jakim rozmiarze i czy wpłynie to w jakiś sposób na większą/mniejszą prędkość lub lepszą/gorszą przyczepnosc lub cos innego?
Pozdrawiam
Posiadam Yamahe YZF R125 rocznik 2010. Każdy pewnie wie jak wygląda, z daleka wygląda jak prawdziwy ścigacz a no tylko chude opony co strasznie psuje mu wygląd. Orientujecie się może czy można założyć do niego szersze opony żeby wyglądał jak prawdziwa R6 czy R1? Jeżeli tak to jakie polecacie opony do tego motorka, w jakim rozmiarze i czy wpłynie to w jakiś sposób na większą/mniejszą prędkość lub lepszą/gorszą przyczepnosc lub cos innego?
Pozdrawiam
- lukasz66
- Świeżak
Pirelli Diablo to świetne opony na każdą pogodę. Miałem je na R1 08 i byłem bardzo zadowolony. Świętna przyczepność i prowadzenie w zakrętach.
Tutaj masz test Rosso które są nowszym modelem.
http://www.scigacz.pl/Pirelli,Diablo,Ro ... ,4828.html
Pozdrawiam
Tutaj masz test Rosso które są nowszym modelem.
http://www.scigacz.pl/Pirelli,Diablo,Ro ... ,4828.html
Pozdrawiam
YZF R1
-
MisieqR1 - Świeżak
Moglibyście polecić mi coś do GSXR 750... Na torze śmigam bardzo rzadko, raczej miasto bez wielkiego szaleństwa i szybka turystyka więc najbardziej mi zależy mi żeby za szybko ich nie zżarło i dobrej przyczepności szczególnie w deszczu. Co powiecie o Pirelli Diablo albo Michelin Road/Power?
Nadeszła era MOTOCYKLI!!!
-
Kostu - Świeżak
Kostu, z tego co czytałem diablo dobrze trzymają na deszczu, jak z wytrzymałością to nie wiem. Obczaj też testy diabloStrada, są bardziej turystyczne.
Rutra, Ty mówisz poważnie? Opony torowe przecież się szybciej zużywają, nie nadają na miasto bo wolno się nagrzewają. Fachowcem nie jestem, ale uważam, ze opony torowe są na tor albo dla ludzi którzy potrzebują maksymalnej przyczepności na drodze. A nie do turystyki lub normalnej jazdy po mieście.
Rutra, Ty mówisz poważnie? Opony torowe przecież się szybciej zużywają, nie nadają na miasto bo wolno się nagrzewają. Fachowcem nie jestem, ale uważam, ze opony torowe są na tor albo dla ludzi którzy potrzebują maksymalnej przyczepności na drodze. A nie do turystyki lub normalnej jazdy po mieście.
Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
209 gp racer M- 6000 km na tyle w tl 1000r przeżył, przód ma już z 17000
qualifier 2 który teraz mam założony z tylu jest cienki w porównaniu z 209 gp
qualifier 2 który teraz mam założony z tylu jest cienki w porównaniu z 209 gp
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
nie rozgrzewam ich jak jest powyżej 20 stopni albo są tak dobre albo ja taki dziad. według mnie niezłe są tez na deszczu, w tym roku dużo uślizgów tylu miałem na innych gumach ( na bt 003 pro to normalnie bokiem leciałem z dziewczyna, już widziałem jak leżymy ) a z tego co pamiętam na 209 tego typu akcji raczej nie było lub już ich nie pamiętam, w każdym razie polecam dunlopy d209 gp racer na 211 nie jeździłem jeszcze
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
witam, sprowadzam nowe opony motocyklowe z Niemiec, najlepsze ceny w Polsce 886 398 069
tel 886398069
- oponyturbo.pl
- Świeżak