[Aktualności] Red Bull X-Fighters - Stadion...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Red Bull X-Fighters - Stadion...
Dyskusja na temat: Red Bull X-Fighters - Stadion Narodowy w Warszawie?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Red Bull X-Fighters - Stadion Narodowy w Warszawie?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Red Bull X-Fighters - Stadion Narodowy w Warszawie?
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i co to za frajda? pedalskie skakanie smierdzacym dwusuwem dla rozbawienia niemajacej pojecia o motocyklach gawiedzi zrącej popcorn? tez mi atrakcja. <br><hr>Henio#27Komentatorzy napisał(a):OOŁŁŁ JEEEE!! x-fightersi w warszawie !!!!<br><hr>warszawiaczq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma jak to, my Polacy. Co by nie było, to i tak będzie źle !!!Komentatorzy napisał(a):OOŁŁŁ JEEEE!! x-fightersi w warszawie !!!!<br><hr>warszawiaczq<br>Komentatorzy napisał(a):no i co to za frajda? pedalskie skakanie smierdzacym dwusuwem dla rozbawienia niemajacej pojecia o motocyklach gawiedzi zrącej popcorn? tez mi atrakcja. <br><hr>Henio#27<br>
Obudźcie się !!! X - FIGHTERS znowu w W-wie, a nie jakaś piłka nożna !!!<br><hr>Fiodor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma jak to my, Polacy. Co by nie było, to i tak będzie źle !!! Obudźcie się !!! X - FIGHTERS znowu w W-wie, a nie jakaś piłka nożna !!!<br><hr>Fiodor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To idź tam gdzie gawiedź ma pojęcie i tam gdzie Tobie pasuje! Nie musisz kupować przecież biletu na X-Fightersów. Jak dla mnie takich imprez w przyszłości powinno być jeszcze! Ps. Jeżeli FMX jest pedalski to ciekawy jestem co Ty w życiu robisz "niepedalskiego" człowieku..<br><hr>RadekKomentatorzy napisał(a):OOŁŁŁ JEEEE!! x-fightersi w warszawie !!!!<br><hr>warszawiaczq<br>Komentatorzy napisał(a):no i co to za frajda? pedalskie skakanie smierdzacym dwusuwem dla rozbawienia niemajacej pojecia o motocyklach gawiedzi zrącej popcorn? tez mi atrakcja. <br><hr>Henio#27<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlatego dla Ciebie twardzielu telewizja nadje takie programy HARD jak KLAN , ZŁOTOPOLSCY , M jak Miłość , Na Wspólnej itp itd .Możesz też brać udział w konkursach sms-owych , z Twoją inteligencją nie powinieneś mieć kłopotów z prawidłowymi odpowiedziami.<br><hr>kibic XKomentatorzy napisał(a):OOŁŁŁ JEEEE!! x-fightersi w warszawie !!!!<br><hr>warszawiaczq<br>Komentatorzy napisał(a):no i co to za frajda? pedalskie skakanie smierdzacym dwusuwem dla rozbawienia niemajacej pojecia o motocyklach gawiedzi zrącej popcorn? tez mi atrakcja. <br><hr>Henio#27<br>Komentatorzy napisał(a):To idź tam gdzie gawiedź ma pojęcie i tam gdzie Tobie pasuje! Nie musisz kupować przecież biletu na X-Fightersów. Jak dla mnie takich imprez w przyszłości powinno być jeszcze! Ps. Jeżeli FMX jest pedalski to ciekawy jestem co Ty w życiu robisz "niepedalskiego" człowieku..<br><hr>Radek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Henio śmierdzącym dwusuwem? a skąd wiesz że one śmierdzą przecież jak grasz na kompie w grę to czujesz tylko swoją spierdoline więc umyj dupę i nie pidol farmazonów buhahahahahaha a tak do rzeczy to po prostu zazdrościsz chłopakom z pasją którzy wkładają w coś serce. i dzięki temu są podziwiani i rozkminiani
a zresztą idz sobie zwal konia bo prawdopodobnie tylko to potrafisz !! buraku ! <br><hr>fulrider1

a zresztą idz sobie zwal konia bo prawdopodobnie tylko to potrafisz !! buraku ! <br><hr>fulrider1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl