spinanie ubrań różnych producentów
• Strona 1 z 1
spinanie ubrań różnych producentów
Siema, wie ktoś może jak wygląda technicznie spinanie zamkiem kurtki producenta x i spodni producenta y? Konkretnie chodzi mi o kurtkę modeki, oraz spodnie padany, ale w grę wchodzą również inne kombinacje.
Uprzedzę pytania typu "ale po cholerę?", główne skrzypce gra tutaj cena.
Edit:
Kombinował ktoś może w następujący sposób, że góra textylna, a dół skóra? Chodzi mi bardziej o wygląd, niż spasowanie
Uprzedzę pytania typu "ale po cholerę?", główne skrzypce gra tutaj cena.
Edit:
Kombinował ktoś może w następujący sposób, że góra textylna, a dół skóra? Chodzi mi bardziej o wygląd, niż spasowanie

Ostatnio edytowano 3/2/2011, 17:50 przez haribo, łącznie edytowano 1 raz
-
haribo - Świeżak
Prawdopodobieństwo, że będą zamki pasowały jest małe.
Do kurtki w komplecie powinien być drugi zamek do wszycia w spodnie jeśli go nie ma to co za problem iść do krawcowej i zrobić to za 20zł.
Do kurtki w komplecie powinien być drugi zamek do wszycia w spodnie jeśli go nie ma to co za problem iść do krawcowej i zrobić to za 20zł.
-
gruby33 - Świeżak
Zależy jak trafisz.
Ja mam kurtkę Rollef'a i spodnie Modeki. Da się je spiąć długim zamkiem.
A jak nie znajdziesz to taka opcja jak powiedział Gruby będzie najlepszym rozwiązaniem.
Ja mam kurtkę Rollef'a i spodnie Modeki. Da się je spiąć długim zamkiem.
A jak nie znajdziesz to taka opcja jak powiedział Gruby będzie najlepszym rozwiązaniem.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam kurtkę Modeki i spodnie Roleffa i jak u Landryssa daje radę.Ale jestem gapa,bo w ogóle o tym nie pomyślałam przy kupnie kurtki
Ups,skopiowałam wypowiedz grubego
Tylko porządny zamek dobrać,a nie jakiś szajs za 2 złote.

Ups,skopiowałam wypowiedz grubego

DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
A nie wie ktoś gdzie można dostać sam zamek do spodni taki żeby pasował do zamku YKK z kurtki?
Mam dwie pasy spodni, do jednych wszyłem zamek który był w komplecie z kurtką, ale do drugich nie mogę nigdzie dostać.
Latam z kurtkÄ… po pasmanteriach i nigdzie nie majÄ….
Mam dwie pasy spodni, do jednych wszyłem zamek który był w komplecie z kurtką, ale do drugich nie mogę nigdzie dostać.
Latam z kurtkÄ… po pasmanteriach i nigdzie nie majÄ….
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości