Zobacz wątek - <i>[Aprilia RS4 125 ]</i> Aprilia RS4 125 - przystojniaczek
NAS Analytics TAG

[Aprilia RS4 125 ] Aprilia RS4 125 - przystojniaczek

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 17:38

Komentatorzy napisał(a):Śmieszny tekst.... Bardziej nadaje się na portal o skuterach niż poważną stronkę moto. Autor chyba na siłę chce "być fajny" i dlatego wstawił takie denne porównania. Myślę, że ktoś powinien to poprawić żeby nie obniżać poziomu tekstów na tej stronie.
A co do samego moto..... Ładny, na pewno dopracowany technicznie, ale na pewno nie wydałbym ~20 tys zł na taki sprzęt. Za kilka tys więcej można mieć fajną Xj 600 prosto z salonu.<br><hr>XXX<br>
Komentatorzy napisał(a):Matko Święta, co za imbecyl... Idź sobie poczytaj lektury szkolne, jak tak przeszkadza ci powiew świeżości w tekstach. Dane, dane, dane, liczby, dane, napęd przenoszony jest za pomocą, dane, dane, liczby. Przecież tych suchych bredni juz nie da sie czytac. A XJ600 z salonu nie mozesz juz kupic od bardzo, bardzo dawna. <br><hr>Tomek ZX6<br>
Po 1). Nie znasz mnie, nie pisałem wprost do Ciebie, więc wykaż choć odrobinę szacunku i nie obrażaj mnie.
Po 2)." Powiew świeżości" mi nie przeszkadza, ale wtrącenia wyglądające jak zaciągnięte spod budki z piwem już tak. Ty z takiego stylu jesteś zapewne zadowolony, bo gdyby nie użyto "podwórkowych zwrotów i porównań" to byś niewiele z tego zrozumiał i dopiero wtedy marudził, że są "same dane, dane, dane..."
<br><hr>XXX
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 18:08

Wasz problem polega na tym że doswiadczenie czerpiecie z netu i obiegowych opinii.Żaden z was nie miał porządnie wyregulowanego dwutakta od nowosci ,bo po prostu jest was na to nie stac.
Nie bedzie was stac na to jeszcze wiele lat bo głownym kryterium oceny jest cena i wyglad.Honda przypomina wyscigówke tylko z wygladu a ma rozwiazanie które stosuje w tajwanie czy tam gdzie musza byc tanie moto.W polsce zas wali w pupę klientów az miło:D i oferuje im to co powinno kosztowac 5 tysiecy pln.Yamaha to lepszy wyglad od hondy i tyle w tym temacie.Wystarczy spojzec na Aprillke ,na rozkład mas ,na sztywnosc wachacza,na przednie zawieszenie i zacisk .te rozwiazanie to lata swietlne od tego co proponują skośnoocy.A ze kosztuje to juz problem producenta.
Wiem tylko ze w polsce wszystko jest za drogo dla motocyklisty .Dziwnym trafem na imprezę jakos zawsze starcza;).Proponuje wiecej ozczędzać do skarbonki;D.<br><hr>Mechanik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 21:25

Komentatorzy napisał(a):Wasz problem polega na tym że doswiadczenie czerpiecie z netu i obiegowych opinii.Żaden z was nie miał porządnie wyregulowanego dwutakta od nowosci ,bo po prostu jest was na to nie stac.
Nie bedzie was stac na to jeszcze wiele lat bo głownym kryterium oceny jest cena i wyglad.Honda przypomina wyscigówke tylko z wygladu a ma rozwiazanie które stosuje w tajwanie czy tam gdzie musza byc tanie moto.W polsce zas wali w pupę klientów az miło:D i oferuje im to co powinno kosztowac 5 tysiecy pln.Yamaha to lepszy wyglad od hondy i tyle w tym temacie.Wystarczy spojzec na Aprillke ,na rozkład mas ,na sztywnosc wachacza,na przednie zawieszenie i zacisk .te rozwiazanie to lata swietlne od tego co proponują skośnoocy.A ze kosztuje to juz problem producenta.
Wiem tylko ze w polsce wszystko jest za drogo dla motocyklisty .Dziwnym trafem na imprezę jakos zawsze starcza;).Proponuje wiecej ozczędzać do skarbonki;D.<br><hr>Mechanik<br>
wypraszam sobie mam aprilie rs 125 <br><hr>zx12r94
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 21:39

Komentatorzy napisał(a):Wasz problem polega na tym że doswiadczenie czerpiecie z netu i obiegowych opinii.Żaden z was nie miał porządnie wyregulowanego dwutakta od nowosci ,bo po prostu jest was na to nie stac.
Wiem tylko ze w polsce wszystko jest za drogo dla motocyklisty .Dziwnym trafem na imprezę jakos zawsze starcza;).Proponuje wiecej ozczędzać do skarbonki;D.<br><hr>Mechanik<br>
Komentatorzy napisał(a):wypraszam sobie mam aprilie rs 125 <br><hr>zx12r94<br>
Skoro masz rs 125 i miałes okazje zrobic jej serwis to wiesz co chciałem przekazac o pojeciu na temat motocykli 125.Oczywiscie wyjątek potwierdza regułę dlatego czuj się pominienty w mojej srogiej ocenie.;)<br><hr>Mechanik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 22:12

"Polska to pod kilkoma, no dobrze, pod wieloma względami kraj nietypowy." Tego typu prostactwo już w pierwszym zdaniu zniechęca do reszty tekstu.
Przypomina raczej zakompleksionego "polaczka" wiecznie narzekającego jaki jego kraj jest do d****, jaki zacofany ("ciemnogród" można powiedzieć) :-)

Żałosny gość...
<br><hr>Ted
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2011, 23:30

Kto kupi takie moto w Polsce !?
Jak będę chciał zamulony 4sówowy ścigacz - skuter z dobrą wyśrubowaną 70 rozwija taką moc ( wiem skuter to nie to samo ) no chyba że ta apka będzie się kręcić ponad 20 tyś. obr./min. to kupie 2 razy tańszą cbr 125.
Dla wyglądu chyba nikt nie wyda takich pieniędzy...<br><hr>bwx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 00:04

nie żeby coś ale aprilia na zdjęciu posiada stuprocentowo silnik derbi o pojemności 50ccm 2t. do tego rama jest identyczna jak w rs 50 z rocznika 1999-2005 ;)<br><hr>roadrunner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 00:08

Komentatorzy napisał(a):nie żeby coś ale aprilia na zdjęciu posiada stuprocentowo silnik derbi o pojemności 50ccm 2t. do tego rama jest identyczna jak w rs 50 z rocznika 1999-2005 ;)<br><hr>roadrunner<br>
małe sprostowanie. tu są 2 rodzaje rsek. jedna faktycznie ma silnik 4t a druga 2t 50ccm ;)<br><hr>roadrunner
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 00:29

Komentatorzy napisał(a):nie żeby coś ale aprilia na zdjęciu posiada stuprocentowo silnik derbi o pojemności 50ccm 2t. do tego rama jest identyczna jak w rs 50 z rocznika 1999-2005 ;)<br><hr>roadrunner<br>
Komentatorzy napisał(a):małe sprostowanie. tu są 2 rodzaje rsek. jedna faktycznie ma silnik 4t a druga 2t 50ccm ;)<br><hr>roadrunner<br>
Brawo za sokolooczność :) Aprilia póki co jest bardzo skąpa jeśli chodzi o multimedia dotyczące RS4 125, więc wrzuciliśmy także foty 50-tki (w identycznej budzie). Trzeba się jednak bardzo dokładnie przyjrzeć. Gratulacje :)<br><hr>Boczo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 01:32

Wedlug mnie aprilia ma zaje... wyglad lecz jezeli chodzi o bezawaryjnosc motocykli tej marki to zostaja duzo w tyle za yamaha honda itd.<br><hr>dam1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 04:42

Panie Boczo, skoro jest pan stary to powinien pan sie podpisac imieniem jak na powaznego pana i redaktora przystalo.<br><hr>maliniak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 07:41

Niech mi się 2-suw psuje, niech pije oleju ale dźwięk i uczucie gdy obrotomierz pokazuje połowę skali a tu nic i po chwili jak nie pierdzielnie...bezcenne. Żaden mały czterosuw tego nie odda. Co mi z tego że wydam 20 koła za ładny sprzęt z niezłym zawieszeniem, wypasionymi owiewkami jak mnie prześcignie mz-tka za 1500zł <br><hr>Młody
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 10:47

Komentatorzy napisał(a):Panie Boczo, skoro jest pan stary to powinien pan sie podpisac imieniem jak na powaznego pana i redaktora przystalo.<br><hr>maliniak<br>
Przecież masz na górze tekstu napisane moje imię i nazwisko. Mam przesłać Ci xero dowodu ?:)<br><hr>Boczo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 14:06

Komentatorzy napisał(a):"RS125 (..) rozpala wyobraźnię młodych zapaleńców motocykli. I ciała ich koleżanek…" - To juz nawet nie jest smieszne tylko zalosne.<br><hr>abc<br>
Komentatorzy napisał(a):no dokładnie, takie same mam przemyślenia czytając te lekko prostackie wstawki, pasujące bardziej do nabuzowanego 15 latka niż redaktora tego portalu<br><hr>Karol<br>
Komentatorzy napisał(a):Ten redaktor też kiedyś był nabuzowanym piętnastolatkiem jeżdżącym Aprilią, więc wie, jak to jest. Pokaż mi jednego młodziaka, który ma motocykl 125cc i nie jest nim maksymalnie podjarany. Uznałem, że powielanie tekstu zawartego w katalogach czy materiałach prasowych byłoby stratą czasu mojego, ale przede wszystkim Twojego. <br><hr>Boczo (obecnie jestem stary i lubię grać w szachy)<br>
Kolego Redaktorze.
Nie ma Ci za złe tego, że wykazałeś się inwencją Twórczą, każdy woli przerzytać fajny i oryginalny tekst namiast oklepanej notki makretingowej (często w dodatku spóźnionej i kiepsko przetłumaczonej).
Jestem jednak pewien, iż da się napisać ciekawy i dowcipny tekst nie uciekając się do powielanie stereotypów (źli urzędnicy,nachalni weganie, rozpalone widokiem moto kobiety).

Nadmiar profesjonalizmu i dobrego smaku jeszcze nikomu nie zaszkodził.

pozdrowienia!<br><hr>Karol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 15:42

"Być może jest to trochę krzywdzące, ale nadal uważam, że kosztująca grubo ponad 20 tysięcy 125-tka (cholernie ładna, to fakt) jest przeznaczona dla bogatych młodych motocyklistów z jeszcze bogatszymi rodzicami." - Panie Łukaszu zgadzam się w 100% jestem 16 latkiem i pół życia zbierałem na cbr125 za ok. 4,5 tys., niewiem dla kogo jest dostępna nowa Aprilka... Wg. mnie nie dla młodych ludzi z pasją, ale dla dzieci bogatych rodziców. Ach.. Gdzie się podziały czasy rozwalających się simsonów i komarków za "flaszkę". Już chyba nie wrócą...
Pozdrawiam LwG<br><hr>fancbr125
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2011, 15:45

Komentatorzy napisał(a):Niech mi się 2-suw psuje, niech pije oleju ale dźwięk i uczucie gdy obrotomierz pokazuje połowę skali a tu nic i po chwili jak nie pierdzielnie...bezcenne. Żaden mały czterosuw tego nie odda. Co mi z tego że wydam 20 koła za ładny sprzęt z niezłym zawieszeniem, wypasionymi owiewkami jak mnie prześcignie mz-tka za 1500zł <br><hr>Młody<br>
Nom MZ to na luzie wyprzedzi nawet motorower z 70-ką a jak ktoś chce muła co wygląda jak ścigacz i się nie psuje to kupi np. 2 razy tańszą CBR 125...<br><hr>bwx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2011, 02:40

zwracam honor Boczo, nie zauwazylem.<br><hr>maliniak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2011, 11:27

A dla mnie nowa RSka jest dziełem sztuki... ;)) Zresztą tak jak większość aprill...<br><hr>ShiveR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2011, 14:28

Komentatorzy napisał(a):"Być może jest to trochę krzywdzące, ale nadal uważam, że kosztująca grubo ponad 20 tysięcy 125-tka (cholernie ładna, to fakt) jest przeznaczona dla bogatych młodych motocyklistów z jeszcze bogatszymi rodzicami." - Panie Łukaszu zgadzam się w 100% jestem 16 latkiem i pół życia zbierałem na cbr125 za ok. 4,5 tys., niewiem dla kogo jest dostępna nowa Aprilka... Wg. mnie nie dla młodych ludzi z pasją, ale dla dzieci bogatych rodziców. Ach.. Gdzie się podziały czasy rozwalających się simsonów i komarków za "flaszkę". Już chyba nie wrócą...
Pozdrawiam LwG<br><hr>fancbr125<br>
Po primo to jak masz16 lat nie pamiętasz czasów jak można było nabyć motór za flachę, po secundo, to masz całkowitą rację z tą pasją tylko gdze małolaty zdobędą 20 koła na motocykl, i czy jak już zdobędą kasę to nie zastanowi ich by kupić np używkę CBR600?<br><hr>Młody
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2011, 17:50

Komentatorzy napisał(a):"Być może jest to trochę krzywdzące, ale nadal uważam, że kosztująca grubo ponad 20 tysięcy 125-tka (cholernie ładna, to fakt) jest przeznaczona dla bogatych młodych motocyklistów z jeszcze bogatszymi rodzicami." - Panie Łukaszu zgadzam się w 100% jestem 16 latkiem i pół życia zbierałem na cbr125 za ok. 4,5 tys., niewiem dla kogo jest dostępna nowa Aprilka... Wg. mnie nie dla młodych ludzi z pasją, ale dla dzieci bogatych rodziców. Ach.. Gdzie się podziały czasy rozwalających się simsonów i komarków za "flaszkę". Już chyba nie wrócą...
Pozdrawiam LwG<br><hr>fancbr125<br>
Komentatorzy napisał(a):Po primo to jak masz16 lat nie pamiętasz czasów jak można było nabyć motór za flachę, po secundo, to masz całkowitą rację z tą pasją tylko gdze małolaty zdobędą 20 koła na motocykl, i czy jak już zdobędą kasę to nie zastanowi ich by kupić np używkę CBR600?<br><hr>Młody<br>
Ad1. Uwierz że kilka lat temu w moich okolicach można było tak babyć np. simosna czy wsk-ę.
Ad2. Jak się chce to się znajdzie jakieś używane 125-tki z niezłym silnikiem bez plastików srednio wygladające za ok. 2 tys. da się dorwać. Nie mowiac juz o starych motorach typu wska mzeta to tam to za 1,5 tys. już fajne.<br><hr>fancbr125
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl