Gdzie kupię szybę do kasku HJC?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gdzie kupię szybę do kasku HJC?
No właśnie, tak jak w temacie poszukuje przyciemnianej szyby do kasku HJC.
Chodzi mi konkretnie o przyciemnianą szybę HJC 09 w kolorze "dark smoke" (pasuje do HQ-1, FG-15, CL-ST, CS-R1, IS-16, FS-10).
Sklepu szukam najchętniej z okolic Warszawy, podzwoniłem trochę, ale na chwilę obecną pustki.
Pod koniec miesiąca będę w Katowicach, więc jak jest coś w tych rejonach to też chętnie.
pzdr
Chodzi mi konkretnie o przyciemnianą szybę HJC 09 w kolorze "dark smoke" (pasuje do HQ-1, FG-15, CL-ST, CS-R1, IS-16, FS-10).
Sklepu szukam najchętniej z okolic Warszawy, podzwoniłem trochę, ale na chwilę obecną pustki.
Pod koniec miesiąca będę w Katowicach, więc jak jest coś w tych rejonach to też chętnie.
pzdr
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Zgadza się, ale po pierwsze chcę najpierw zobaczyć na żywo jak bardzo jest ciemna a po drugie jak obdzwaniałem oferty z allegro to tylko 1 sprzedający mógłby załatwić, ale okres oczekiwania mnie załamał.
Może jeszcze jakieś pomysły?
Może jeszcze jakieś pomysły?
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
najlepiej kum zwykłą jasna
są specjalne folie które się zakłada i one ściemniają. ewentualnie bardzo malo przyciemniona mam ciemna szybe mam irydium w innym mym kasku i nie wiele w nocy zobaczysz
są specjalne folie które się zakłada i one ściemniają. ewentualnie bardzo malo przyciemniona mam ciemna szybe mam irydium w innym mym kasku i nie wiele w nocy zobaczysz
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Re: Gdzie kupię szybę do kasku HJC?
Vergon napisał(a):No właśnie, tak jak w temacie poszukuje przyciemnianej szyby do kasku HJC.
pzdr
Motostyl na Targowej. Koło dworca stadion.
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
właśnie załatwiam szybki HJC dla forum CBR, cena ok 100zł...jak mi jakaś zostanie to mogę opchnąć tutaj. Głównie DARK SMOKE ale także SILVER lustrzanka.
Jeszcze będę napewno w posiadaniu tych szybek to jak coś proszę pisać
Powinienem mieć za jakieś 2-3tygodnie, jak przyjdą mogę dać foty itp.
Jeszcze będę napewno w posiadaniu tych szybek to jak coś proszę pisać
Powinienem mieć za jakieś 2-3tygodnie, jak przyjdą mogę dać foty itp.
-
Boguc - Świeżak
@ RUTRA.RD - dzięki, ale nie uznaję półśrodków
@ peterwhite - dzięki, sprawdzą dostępności i dadzą mi znać.
@ Boguc - Oryginalne HJC za 100zł? Nie będę narzekał, ale coś mi sie wydaje, że to nie jest możliwe jeżeli chodzi o ten model szybki.
@ peterwhite - dzięki, sprawdzą dostępności i dadzą mi znać.
@ Boguc - Oryginalne HJC za 100zł? Nie będę narzekał, ale coś mi sie wydaje, że to nie jest możliwe jeżeli chodzi o ten model szybki.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
RUTRA.RD napisał(a):ja nie rozumiem jednego szybka do yohe 60 zl do dobrych kasków 160zl a roznica minimalna dziwie sie ze szybek nikt nie podrabia
Ja kupiłem kask AGV za 220 zł w promocji niedawno a szybka do niego 160zł
A zwykła biała 150zł
Można by się zabrać za jakieś rzeźbiebie
WR 426
-
nie_mam_motora - Świeżak
Vergon napisał(a):@
A myślisz że sklepy po ile mają te szybki ?
Taką cenę Ci podałem bo sciągam teraz kilka szybek i praktycznie na nich nie zarabiam...
Jak przyjdą to dam znać jak z jakością.
We Wrocku mogę kupic oryginalną szybkę za 140zł...
-
Boguc - Świeżak
Boguc napisał(a):Vergon napisał(a):@
A myślisz że sklepy po ile mają te szybki ?
Taką cenę Ci podałem bo sciągam teraz kilka szybek i praktycznie na nich nie zarabiam...
Jak przyjdą to dam znać jak z jakością.
We Wrocku mogę kupic oryginalną szybkę za 140zł...
Gdzie we Wrocławiu jest jakiś sklep z szybami do airoha , może się orientujesz?
cena nie gra roli powiedzmy bo lepiej kupić mi szybkę do s4 niż nowy kask z blendą . najlepiej fotochromatyczną .
-
amahay - Stały bywalec
http://www.skleppodwska.pl/
tutaj jak pytałem o kilka sztuk to powiedzieli że mogą zejść do 140zł...
a do Airoha nie wiem gdzie we Wrocku kupisz, nie orientowalem sie bo sam jeżdzę w HJC, podzwoń po sklepach.
Szybki HJC są już w PL, jak dostanę paczkę to porobię zdjęcia ocenicie czy szybki są ori czy nie, czekam tylko teraz czy dowalą mi VAT i CŁO.
PZDR
tutaj jak pytałem o kilka sztuk to powiedzieli że mogą zejść do 140zł...
a do Airoha nie wiem gdzie we Wrocku kupisz, nie orientowalem sie bo sam jeżdzę w HJC, podzwoń po sklepach.
Szybki HJC są już w PL, jak dostanę paczkę to porobię zdjęcia ocenicie czy szybki są ori czy nie, czekam tylko teraz czy dowalą mi VAT i CŁO.
PZDR
-
Boguc - Świeżak
Temat z mojej strony zamknięty, bo nareszcie znalazłem tą szybkę
@ peterwhite - dzięki raz jeszcze, zamówiłem ją właśnie w motostylu. OSTATNIA sztuka "dark smoke" jaką miał importer w PL czekała chyba właśnie na mnie
Będzie na początku tygodnia i kosztowała mnie 160zł co w porównaniu do cen z Allegro i w innych sklepach w Wawie jest rewelacją, bo cena oscyluje w granicach 200-220zł.
Jak będzie potrzeba to wrzucę foty dla porównania z szybami Boguca.
edit:
Mam szybe! Jest za*jebista Dla zainteresowanych - mimo, że to oryginał to czarna w odróżnieniu do przezroczystej nie ma bolców do pinlocka.
Jak dla mnie to nie problem tym bardziej, że nigdy nie trafiłem na ofertę sprzedaży pinlocka do tej szyby.
@ peterwhite - dzięki raz jeszcze, zamówiłem ją właśnie w motostylu. OSTATNIA sztuka "dark smoke" jaką miał importer w PL czekała chyba właśnie na mnie
Będzie na początku tygodnia i kosztowała mnie 160zł co w porównaniu do cen z Allegro i w innych sklepach w Wawie jest rewelacją, bo cena oscyluje w granicach 200-220zł.
Jak będzie potrzeba to wrzucę foty dla porównania z szybami Boguca.
edit:
Mam szybe! Jest za*jebista Dla zainteresowanych - mimo, że to oryginał to czarna w odróżnieniu do przezroczystej nie ma bolców do pinlocka.
Jak dla mnie to nie problem tym bardziej, że nigdy nie trafiłem na ofertę sprzedaży pinlocka do tej szyby.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
-
Boguc - Świeżak
Witam jeśli byliby jeszcze chętni na szybki.
Osobiście byłbym skłonny zamawiać z Korei od producenta bo jak widać szybka jest lepszej jakości niz te z USA, mogę sciągnąć SMOKE, SILVER, GOLD, CLEAR, BLUE w cenie 125zł + przesyłka (10zł) bez względu na ilość chętnych osób, w ciągu ok 14-20 dni byłyby u Was.
Mogę wkleić zdjęcia jak szybki wyglądają bo otrzymałem fotki tych szybek od sprzedającego.
Osobiście byłbym skłonny zamawiać z Korei od producenta bo jak widać szybka jest lepszej jakości niz te z USA, mogę sciągnąć SMOKE, SILVER, GOLD, CLEAR, BLUE w cenie 125zł + przesyłka (10zł) bez względu na ilość chętnych osób, w ciągu ok 14-20 dni byłyby u Was.
Mogę wkleić zdjęcia jak szybki wyglądają bo otrzymałem fotki tych szybek od sprzedającego.
-
Boguc - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe