125cm3 na 50, a przepisy????
• Strona 1 z 1
125cm3 na 50, a przepisy????
Witam. Mam zamiar kupić Yamaszke TZR125 i zarejestrować ją na 50-tke. Czy podczas rutynowej kontroli drogowej policja może coś mi zrobić???

-
Buker_90 - Świeżak
Moj Drogi, najpierw przejrzyj zawartosc forum, potem zakladaj nowy temat... Pare linijek po Twoim zapytaniem sa juz dwie duze duskusje na ten temat. Policja owszem, moze Ci podarowac takiego malego gifta i skierowac na przeglad - a wtedy nijak nie zalatwisz sobie machlojki z papierami... Reszta to juz inwencja tworcza samych Panow Policjantow, co Ci ciekawego wymysla
:P:P przynajmniej z tego co ja wiem, moge sie oczywiscie mylic... Ale radze poprzegladac tematy zwiazane z roznicami pojemnosci, tam jest tego duzo 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
za zakladanie tematu, ktory juz istnieje, czy za takie magiczne fiku miku z papierami?? Za temat poprosze 20zl, za machlojke - spodziewac sie mozna wysokich grzywn. Bo do paki Cie przeciez za cos takiego nie wsadza. Ale zastanawiam sie, czy nie mozna przypadkiem stracic prawka lub mozliwosci jego wyrobienia - w koncu bez uprawnien jezdzisz, prawda?? Wiem, ze jak bez prawa na samochod jedziesz, to zabieraja auto i odroczaja termin mozliwosci wyrobienia prawa jazdy. Nie wiem jak jest z motocyklami, ale zbyt wielu roznic raczej nie powinno sie spodziewac.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
zależy gdzie mieszkasz bo jak jakieś duże miasto to bym się zastanowił:/ ja się tu nie boję u mni ejeżdzić szybko nsrką chociaż to niby motorower:D
- arek_honda_nsr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości