Zobacz wÄ…tek - Poszkuje
NAS Analytics TAG

Poszkuje

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Poszkuje

Postprzez McMetz » 18/1/2011, 16:17

Siemka

Poszukuje książki serwisowej(download albo online ) do Hondy mtx 80 r2
Bo muszę zobaczyć jak skrzynia biegów jest złożona bo wypadła mi z
czegoś jakaś podkładka czy zabezpieczenie i muszę zobaczyć w które
miejsce to idzie a nie mogę nigdzie znaleźć w internecie schematu
;/
pomocy
Z Góry Wielkie Dzięki xP
:wink:
McMetz
Świeżak

Postprzez eryk79 » 19/1/2011, 16:16

nie rozumie jezeli nie znasz sie na budowie silnika to po jaka cholere sie biezesz za jego rozbieranie na dodatek bez jakiegokolwiek objasnienia. i nie pisz ze nie ma tego w necie bo w necie wszystko jest tylko trzeba troche czasu poswiecic na szukanie wiec powodzenia
GSX 750F
eryk79
Świeżak

Postprzez PrimoGhost » 19/1/2011, 16:45

Ehhh bez chamstwa naprawdę da się żyć ludzie... Może nie ma na profesjonalny serwis, może chce coś zrobić samemu. To, że biorę się za wymianę procesora, chociaż nie jestem informatykiem i nie mam wykształcenia w tym kierunku oznacza, że mam tego nie próbować robić samemu i płacić w serwisie? Poluzuj chłopie.. naprawdę.. Jeszcze kilka lat i wszyscy będą z ryjem na siebie wyskakiwać. Może i dziwacznie napisał temat, mógł wrzucić w dział dla małych pojemności ale.. nudzi mnie już to chamstwo na każdym kroku. :?

// Zobacz tutaj

http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... owforum=32 [ przepraszam, że umieszczam link do innego forum, ale tamtejsza baza jest obszerniejsza pod względem materiałów serwisowych. Jeśli coś, proszę o wycięcie. ]

W tym temacie jest najwięcej serwisówek. Niektórzy mają je na kompach. Można kliknąć i zagadać. Może akurat trafisz.
Ostatnio edytowano 19/1/2011, 16:49 przez PrimoGhost, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
<b>ZxR 636 2006</b>
PrimoGhost
Stały bywalec

Postprzez McMetz » 19/1/2011, 16:49

muszę zobaczyć z kąd 1 podkładka wypadła bo wiem z ktorej części tylko nie wiem czy z nad niej czy z pod niej ,,, bo silnik stoi u mechanika i co poniedziałek mam z nim praktyki tylko , muszę zobaczyć skrzenie biegów schemat <
bo on sie zajmuje samochodami , a nie motorami
a zgadywać nie będziemy czy z przodu ma byc czy z tyłu ta podkładka

PrimoGhost
Dzięki Wielkie !
McMetz
Świeżak

Postprzez eryk79 » 19/1/2011, 17:21

PrimoGhost napisał(a):Ehhh bez chamstwa naprawdę da się żyć ludzie... Może nie ma na profesjonalny serwis, może chce coś zrobić samemu. To, że biorę się za wymianę procesora, chociaż nie jestem informatykiem i nie mam wykształcenia w tym kierunku oznacza, że mam tego nie próbować robić samemu i płacić w serwisie? Poluzuj chłopie.. naprawdę.. Jeszcze kilka lat i wszyscy będą z ryjem na siebie wyskakiwać. Może i dziwacznie napisał temat, mógł wrzucić w dział dla małych pojemności ale.. nudzi mnie już to chamstwo na każdym kroku. :?

nie porównuj wymiany procka w kompie do rozebrania silnika w motocyklu chamskie to raczej nie bylo poprostu zwróciłem uwage na to ze bez jakiegokolwiek zabezpieczenia typu instrukcja jest bynajmiej zgola niebezpieczne chodzi o to ze jezeli zle wlozy ta czesc i okaze sie ze to bylo zabezpieczenie czegos to moze chlopak wiosny nie dozyc z motocyklem nie ma zartów
GSX 750F
eryk79
Świeżak

Postprzez PrimoGhost » 19/1/2011, 18:40

eryk79 napisał(a): zwróciłem uwage na to ze bez jakiegokolwiek zabezpieczenia typu instrukcja jest bynajmiej zgola niebezpieczne chodzi o to ze jezeli zle wlozy ta czesc i okaze sie ze to bylo zabezpieczenie czegos to moze chlopak wiosny nie dozyc z motocyklem nie ma zartów

Czy jemu właśnie nie o to chodziło? Szukał materiałów, by dowiedzieć się co wyleciało i jak to założyć. Moim zdaniem dość racjonalne podejście. Nie chcę się z Tobą tutaj przekrzykiwać. Jesteś zapewne dużo bardziej doświadczonym motocyklistą, niż założyciel tego tematu, więc skąd to poddenerwowanie? Szanujmy się wzajemnie. 8)
Obrazek
<b>ZxR 636 2006</b>
PrimoGhost
Stały bywalec

Postprzez eryk79 » 19/1/2011, 19:49

ok zle sie zrozumielismy chodzilo mi o to ze pierw instrukcja potem rozbieramy ale ok jak dla mnie temat zamkniety jezeli chodzi o to sorki jezeli kogos urazilem mam nadzieje ze znalazl to czego szukal i bedzie jezdzil z glowa na karku szerokosci i szybkosci sezon sie zbliza wielkimi krokami :)
GSX 750F
eryk79
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gości

na górê