Moto Expo Warszawa 2007 - galeria :)
Fajnie było
i mam juz ubranko dla siebie na moto, ciut za duże, niestety mniejszego nie było- ale i tak wygladam w nim rewelacyjnie
a co do minusow targow- to brak przebieralni na hali, powini zorganizowac min. 3-4 kabiny na 1 hale

i mam juz ubranko dla siebie na moto, ciut za duże, niestety mniejszego nie było- ale i tak wygladam w nim rewelacyjnie

a co do minusow targow- to brak przebieralni na hali, powini zorganizowac min. 3-4 kabiny na 1 hale

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Nefretete.... gratuluje zakupu
kiedy sie w nim nam pokażesz może wrzucisz jakieś fotki? 

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
cichy napisał(a):Dreamer napisał(a):Niestety, byli na motor bike show, tutaj nie przyjechali. Zawsze możesz pojechać do salonu i pogadać. Na modlińskiej jest ;]
No gdzie? Teraz tam są chińskie pierdoloty.
Hmm niedługo się miałem wybierać, więc lepiej żeby było

A tak serio, to pytałem pana z Aprilii, na Motor Bike Show. Mówił że mają salon i serwis na Modlińskiej.
-
Dreamer - Świeżak
Ja sie zawiodlem bo nie widzialem modelu SV 650 , a najdziwniejsze bylo to ze pytalem sie pana od Suzuki czy maja ten model , to on nie mogl mi powiedziec czy jest , kazal mi isc sie spytac do tych naprzeciwko to ja sie zlolowalem poprostu 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
nie no niemoge sie powstrzymac musze to powiedziec... PIANKOWY MARYNARZYK wymiata! zawsze jak widze post z tym nickiem itd to odrazu banan na ryj mi wlazi haha i jeszcze ta fotka.pl
normalnie Piankowy na prezydenta! masz mój głos

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Re: MotocyklExpo 2007
Anetta napisał(a):"Fajna impreza, o wiele fajniesza niz MBS...."
Chyba jednak nie !!!
A może wrócisz do swojej prawdziwej ksywy, KAKA??

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):ale ja nie ubliżam![]()
To prawdziwy nick Anetty na forum
Kaka... hmmm... adekwatny nick do poziomu postów

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
No niestety ze wzgledu na moja obecna sytuacje szkolna nie mialam nawet szans pomarzyc o wyjezdzie, chociaz rownie mocno chialam sie tam znalezc. Jedyne, co mi pozostaje, to serdeczne dzieki za zdjecia, ktore chociaz w tej minimalnej czesci przyblizyly mi impreze. Mam nadzieje, ze tak jak Gelo, ja takze bede kiedys miala okazje ujrzec Was na zywo i uscsnac z szacunkiem dlon. Oby jak najszybciej
P.S. Juz wiele razy przyszlo mi cos na mysl, lecz glupio mi bylo napisac ze wzgledu na pozniejsze komentarze, jakich sie spodziewam. Jednak stwierdzilam, ze co sie komu nalezy, to powinno byc mu dane. Musze wyrazic swoja aprobate dla Nef (jesli moge sie tak wyrazic...). Zauwazyliscie, ze sposrod wszystkich zdjec i tych hostess w dziwnych ubrankach (a przeciez hostessa sama w sobie powinna wymiatac wygladem... no comment) jednak Nefretete robi najwieksze wrazenie?? Nie dziwie sie jej nickowi
Dziewczynie nalezy sie pochwala. Tylko pozazdroscic 

P.S. Juz wiele razy przyszlo mi cos na mysl, lecz glupio mi bylo napisac ze wzgledu na pozniejsze komentarze, jakich sie spodziewam. Jednak stwierdzilam, ze co sie komu nalezy, to powinno byc mu dane. Musze wyrazic swoja aprobate dla Nef (jesli moge sie tak wyrazic...). Zauwazyliscie, ze sposrod wszystkich zdjec i tych hostess w dziwnych ubrankach (a przeciez hostessa sama w sobie powinna wymiatac wygladem... no comment) jednak Nefretete robi najwieksze wrazenie?? Nie dziwie sie jej nickowi

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Ok...troche fociszy ode mnie...kto nie był niech żałuje:P I zapraszamy za rok oczywiście.
Był Paweł Szkopek, który najpier udzielił wywiadu a potem rozdawał nasze kalendarze opatrzone na miejscu swoim autografem z dedykacjami, wedle życzenia.
To samo spotkało Bartka Wiczyńskiego
Oraz Janusza"Profesora" Oskaldowicza, z którym już jeden wywiad możecie na stronie przeczytać.
Lowlo próbował udawać Bartka Ogłaze na jego motocyklu...na postoju całkiem nieźle mu szło
Wybory Miss WSM - najbardziej odjechanego, kolorowego i zabawowego Teamu Wyścigowego w polsce
A teraz to co tygrysy lubiÄ… najbardziej
Pare ciekawych bzyków
I na koniec tak przez wielu upragniona...
moja facjata. Niestety z barku czasu nie byłem w stanie napstrykać więcej sensownych fotek...licze na tych co tez byli, chwalcie sie bo chyba warto.
A oceniając same targi...w ogóle ani w 1% nie żałuje że sobie odpuściłem MBS, po tym co o nim później czytałe. Szczerze mówiąc po poprzednich edycjach wiedziałem czego sie spodziewać. Po ubiegłorocznym Motocyklexpo wiedziałem czego się spodziewać, w sensie in plus i...zostałem zaskoczony jeszcze bardziej pozytywnie, Na tyle pozytywnie, ze nawet nie zauwazyłem nieobecności kilku marek, ale żadna to starta dla mnie, bardziej dla nich. Najwięcej czasu spędziłem przy 3 motocyklach-Ducati 1098, Honda RC211V ( z wiadomych wzgledów) i rozpływałem się wręcz przy MV Agusta F41000R Claudio Castiglioni...chce się rzec...mama mia bellisima machina!!! Jak dla mnie to królowa, choc nawet gdybym kiedykolwiek ją mógł kupic to pewnie nigdy bym nią na ulice nie wyjechał. Za to obok była 314tka, która do jazdy po naszych drogach już jak najbardziej się nadaje, co nie znaczy że jest w czymś gorsza. Ogólnie były to 3 dni "ladowania baterii" choc w sumie meczące ładowanie
Teraz...oby do maja - Extrememoto.
Dziekuje wszystkim, którzy przybyli, zobaczyli, pogadali i mogliśmy się jakoś poznać.
Do nastepnego razu.

Był Paweł Szkopek, który najpier udzielił wywiadu a potem rozdawał nasze kalendarze opatrzone na miejscu swoim autografem z dedykacjami, wedle życzenia.

To samo spotkało Bartka Wiczyńskiego

Oraz Janusza"Profesora" Oskaldowicza, z którym już jeden wywiad możecie na stronie przeczytać.

Lowlo próbował udawać Bartka Ogłaze na jego motocyklu...na postoju całkiem nieźle mu szło

Wybory Miss WSM - najbardziej odjechanego, kolorowego i zabawowego Teamu Wyścigowego w polsce

A teraz to co tygrysy lubiÄ… najbardziej

Pare ciekawych bzyków

I na koniec tak przez wielu upragniona...

moja facjata. Niestety z barku czasu nie byłem w stanie napstrykać więcej sensownych fotek...licze na tych co tez byli, chwalcie sie bo chyba warto.
A oceniając same targi...w ogóle ani w 1% nie żałuje że sobie odpuściłem MBS, po tym co o nim później czytałe. Szczerze mówiąc po poprzednich edycjach wiedziałem czego sie spodziewać. Po ubiegłorocznym Motocyklexpo wiedziałem czego się spodziewać, w sensie in plus i...zostałem zaskoczony jeszcze bardziej pozytywnie, Na tyle pozytywnie, ze nawet nie zauwazyłem nieobecności kilku marek, ale żadna to starta dla mnie, bardziej dla nich. Najwięcej czasu spędziłem przy 3 motocyklach-Ducati 1098, Honda RC211V ( z wiadomych wzgledów) i rozpływałem się wręcz przy MV Agusta F41000R Claudio Castiglioni...chce się rzec...mama mia bellisima machina!!! Jak dla mnie to królowa, choc nawet gdybym kiedykolwiek ją mógł kupic to pewnie nigdy bym nią na ulice nie wyjechał. Za to obok była 314tka, która do jazdy po naszych drogach już jak najbardziej się nadaje, co nie znaczy że jest w czymś gorsza. Ogólnie były to 3 dni "ladowania baterii" choc w sumie meczące ładowanie

Dziekuje wszystkim, którzy przybyli, zobaczyli, pogadali i mogliśmy się jakoś poznać.
Do nastepnego razu.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
ach jak ja zazdroszcze tym co bylo...tez chetnie bym sie wybral tylko teraz na uczelni bylo troche goraco i musialem sie zjawic
no naprawde zazdroszcze wam...mam nadzieje, ze chociaz na MBS w Zabrzu bedzie namiastka tego co bylo tam...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ja mam leprze fotki 

- Załączniki
-
- expo 25.03.2007r 012.jpg (14.16 KiB) PrzeglÄ…dane 3840 razy
-
- expo 25.03.2007r 003.jpg (31.91 KiB) PrzeglÄ…dane 3840 razy
-
- expo 25.03.2007r 006.jpg (27.94 KiB) PrzeglÄ…dane 3840 razy
xxxx
-
fajerstarter - VIP Åšcigacz.pl
Wiem jedno, pani na focie poniżej to chyba najładniejsza kobietka ze ze wszystkich lasek na zdjęciach
http://www.forum.v10.pl/galeria/motocyk ... 6,jpg.html

http://www.forum.v10.pl/galeria/motocyk ... 6,jpg.html
-
Pazur - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości