Yamaha XJ 6 LEKKO USZKODZONY
• Strona 1 z 1
Yamaha XJ 6 LEKKO USZKODZONY
witam kolegów ponownie, namierzyłem taki motorek http://otomoto.pl/yamaha-xj-6-sprowadzo ... 40629.html , ładowac się w taki sprzęt , i pytanie do ilu sprzedający może zejść.
pozdrowienia
pozdrowienia
- francis-drake
- Świeżak
Re: Yamaha XJ 6 LEKKO USZKODZONY
francis-drake napisał(a):witam kolegów ponownie, namierzyłem taki motorek http://otomoto.pl/yamaha-xj-6-sprowadzo ... 40629.html , ładowac się w taki sprzęt , i pytanie do ilu sprzedający może zejść.
pozdrowienia
nigdy zimą nie kupuj uszkodzonego motocykla, nawet jeżeli wygląda ok. wiosną to chociaż będziesz mógł się przejechać i sprawdzić czy wszystko jest w porządku. zimą to jest duża loteria
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Wychodzi jakieś 3-4 tys. taniej patrząc na to co jest teraz na rynku. Trzeba by kupić nową kierownicę, błotnik, te boczne owiewki i (niekoniecznie) dekiel od silnika. Nie wiem ile takie części mogą kosztować, ale musiałbyś raczej nowe kupić, bo jest to świerze moto i ciężko by było dostać coś z drugiej ręki. Potem z odsprzedarzą mógłby być problem, bo ludzie wybrzydzają. Choć za mniejsze pieniądze to zawsze pójdzie.
Patrząc na czwarte zdjęcie mam wrażenie, że ta laga nie jest idealnie prosta, ale może to tylko takie złudzenie optyczne. Poza tym motocykl jest z komisu to też na super okazję bym nie liczył.
Kota w worku nie kupuj. Jazda próbna musi być. Jeśli wielkim estetą nie jesteś i chcesz trochę zaoszczędzić to czemu nie.
Patrząc na czwarte zdjęcie mam wrażenie, że ta laga nie jest idealnie prosta, ale może to tylko takie złudzenie optyczne. Poza tym motocykl jest z komisu to też na super okazję bym nie liczył.
Kota w worku nie kupuj. Jazda próbna musi być. Jeśli wielkim estetą nie jesteś i chcesz trochę zaoszczędzić to czemu nie.
-
bryk77 - Stały bywalec
ide o zaklad,ze ma krzywa przynajmniej jedna lage.do wyminy masz czesci za jakies 10 tysi liczac po cenach serwisowych badz ok.3tys jak kupisz uzywane.kolo spusci max do 12tys.
czyli min co ci wyjdzie to 15 na gotowo na uzywanych lub ponad 20 na nowych czesciach.dolicz tez opone.po takiej glebie warto wymienic(niewiadomo czy nie ma wewn.uszkodzen)
w salonie nowke masz za 26 z 2010 i za ok.23 z 2009.jak potargujesz to moze na 20 ukrecisz ta z 2009. zastanow sie czy warto brac powypadkowe moto i sie potem pie..rzyc z naprawa czy nie lepiej kupic nowke lalunie.wez tez pod uwage,ze wszystkich czesci uzywanych nie kupisz bo niektorych nie bedzie i moze sie okazac,ze po 4 miechach zawracania d... moto wyszlo cie 18 kafli i kupe nerwow.
czyli min co ci wyjdzie to 15 na gotowo na uzywanych lub ponad 20 na nowych czesciach.dolicz tez opone.po takiej glebie warto wymienic(niewiadomo czy nie ma wewn.uszkodzen)
w salonie nowke masz za 26 z 2010 i za ok.23 z 2009.jak potargujesz to moze na 20 ukrecisz ta z 2009. zastanow sie czy warto brac powypadkowe moto i sie potem pie..rzyc z naprawa czy nie lepiej kupic nowke lalunie.wez tez pod uwage,ze wszystkich czesci uzywanych nie kupisz bo niektorych nie bedzie i moze sie okazac,ze po 4 miechach zawracania d... moto wyszlo cie 18 kafli i kupe nerwow.
- fz6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości