Zobacz wątek - Czy Kawasaki ZX 6 RR powinien stawać dęba na 1 biegu z gazu?
NAS Analytics TAG

Czy Kawasaki ZX 6 RR powinien stawać dęba na 1 biegu z gazu?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez madcap » 6/1/2011, 23:15

sorry za OT
nie chcę przytaczać ścigaczowego
Obrazek
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez bryk77 » 6/1/2011, 23:21

karamysz napisał(a):
bryk77 napisał(a):Bananowe dziecko, które zap***la w hurtowni ojca od rana do wieczora! :P Tyle pamiętam sprzed kilku m-cy..

Kolejny kozak z internetu na sklejanej cebrze ktorej nikt nie widzial.

Napisałem tak a nie inaczej, bo pamietam jeden z Twoich postów, a było to coś w stylu (...)zapie***lam od rana do wieczora u ojca w hurtowni(...). Utkwiło mi to w pamięci. Pamiętam ten topic i sprzeczkę bo Ty masz a ja nie...

Twoje wypowiedzi pozostały na niezmienionym poziomie jak to Seba zauważył... Agresja i obrażanie pozostałych userów są oznaką słabości. Nie jestem kozakiem i nigdy nie byłem. I skąd takie wnioski?

Tak, jeżdżę posklejaną Cebrą podobnie jak Ty sam. Nikt jej nie widział? Niektórzy widzieli, ale jak już zauważyłeś (w domyśle) nie ma się czym chwalić także nie obwieszam forum zdjęciami. Czy to uwłacza mojej godności? Nie. Czerpię przyjemność z jazdy. Jestem zbyt zajęty pracą na moją przyszłość aby móc sobie pozwolić na nowy motocykl w tym momencie.

Może moja wypowiedz zabrzmiała chamsko. Jeśli tak to przepraszam. Ale mimo wszystko należy konstruktywnie budować argumenty podczas takiej dyskusji zamiat mieszać wszystkich z błotem. Krytykujesz poziom wypowiedzi innych forumowiczów, a sam nic sobą nie reprezentujesz.
bryk77
Stały bywalec

Postprzez karamysz » 6/1/2011, 23:29

Ja tu kogos obrazam? 5 razy dostalem od Was "bananem". Pokaz mi post w ktorym kogokolwiek w tym temacie obrazilem. Jedynie wyrazielm swoje zdanie tak jak kilka innych osob w 1-szej stronie tego tematu. Przewin i zobacz czym roznia sie moje posty od ich.
CBR 600F4i + Torowy Viper bez homologacji + mp3 :D
karamysz
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 7/1/2011, 00:24

Moto mysz wróciła na Marsa :D.
+1 do kompletu. Kto da więcej?

Obrazek

Primo jak będziesz jechał do Ostrołęki daj znać :). Spikniemy się :D.
ZresztÄ… po co ja tu to pisze :D mam Twoje gg hehe :).
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mognilwo » 7/1/2011, 00:44

Nie wiedziałem, że tu tak ostro było. Chyba ktoś dostał bana :lol:
mognilwo
Świeżak

Postprzez mrówa » 7/1/2011, 11:29

Z tego co znalazłem w necie to karamysz masz moto z włoch i do tego całe malowane więc nie rozumiem dlaczego napisałeś że inni mają sklejane :lol:
A po za tym mi też zwróciłeś uwagę że się chyba nie znam wiec ci powiem kiedy ja bawiłem się w motoryzacje ty siedziałeś na plastikowym nocniku z melodyjką.
Po za tym jeżeli jeszcze się nie nauczyłeś to starszym się okazuje szacunek jeżeli kogoś się nie zna lepiej trzymać język za zębami bo można sobie go przygryźć i dostać ale nie bana chyba wiesz o czym mówię.
Więc jak ci jest tak tu źle znajdź sobie inne forum.
CBR 600 F4I
mrówa
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 7/1/2011, 16:37

zamykam? Anybody?
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez albert1988 » 16/1/2011, 18:08

siemka miałem 600 setkę i ten sam problem był z postawieniem jej na koło z pierwszego biegu rwała jak głupia ale koło podnosiła ledwo od ziemi...wydaje ni się że to zależy też od tego że zbyt szybko podkręcasz manetkę tak jak ja,kiedy wyczułem że najpierw potrzeba jej obrotów potem na chwilkę manetka w duł ale żeby poniżej 5 tyś nie spadły i wtedy na maksa do góry....zobaczysz koło odrazu pożegna się z aswaltem na pare ładnych chwil tylko żeby cię nie nakryła kołami miłej jazdy na kole!!!!!
albert1988
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê