[Aktualności] Cyril Despres - historia jak z bajki
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Cyril Despres - historia jak z bajki
Dyskusja na temat: Cyril Despres - historia jak z bajki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyril Despres - historia jak z bajki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyril Despres - historia jak z bajki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To było przeliczenie na tą chwilę. Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia. Chociaż rzeczywiście powinnam była dodać przypis od redakcji (na tą chwilę). W przypadku dalszych wątpliwości proponuję zapytać się saego CyrilaKomentatorzy napisał(a):Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście wyślę e-mail.<br><hr>Duży piesKomentatorzy napisał(a):Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):To było przeliczenie na tą chwilę. Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia. Chociaż rzeczywiście powinnam była dodać przypis od redakcji (na tą chwilę). W przypadku dalszych wątpliwości proponuję zapytać się saego Cyrila<br><hr>Żmija<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
koniecznie napisz co ustaliłeś... o ile zdobędziesz się na tyle odwagi cywilnej;)<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):To było przeliczenie na tą chwilę. Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia. Chociaż rzeczywiście powinnam była dodać przypis od redakcji (na tą chwilę). W przypadku dalszych wątpliwości proponuję zapytać się saego Cyrila<br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):Oczywiście wyślę e-mail.<br><hr>Duży pies<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
....piękna kariera...
Myślę że wielu młodych polskich zawodników w szczególności z WMMP może brać z Cyrila przykład.
"""Zostałem profesjonalnym zawodnikiem, bo tego właśnie chciałem, bo takie było moje marzenie i naprawdę bardzo, bardzo ciężko pracowałem na to, aby je spełnić."""
"""Kiedy zaczynałem swoją przygodę z Dakarem byłem sam sobie mechanikiem i sam pracowałem nad swoim motocyklem, żeby był mocny. Sam również tworzyłem różne rozwiązania i jego modyfikacje. Zanim jednak mogłem to zrobić, musiałem znaleźć właściwe rozwiązanie. Nie prosiłem nikogo o pieniądze, jeżeli nie mogłem mu dać niczego więcej poza tym, że startuję w Dakarze. Tak więc wszystko kręci się wokół ciężkiej pracy. Poza tym trzeba używać nie tylko swoich mięśni, ale także i umysłu."""
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak
Myślę że wielu młodych polskich zawodników w szczególności z WMMP może brać z Cyrila przykład.
"""Zostałem profesjonalnym zawodnikiem, bo tego właśnie chciałem, bo takie było moje marzenie i naprawdę bardzo, bardzo ciężko pracowałem na to, aby je spełnić."""
"""Kiedy zaczynałem swoją przygodę z Dakarem byłem sam sobie mechanikiem i sam pracowałem nad swoim motocyklem, żeby był mocny. Sam również tworzyłem różne rozwiązania i jego modyfikacje. Zanim jednak mogłem to zrobić, musiałem znaleźć właściwe rozwiązanie. Nie prosiłem nikogo o pieniądze, jeżeli nie mogłem mu dać niczego więcej poza tym, że startuję w Dakarze. Tak więc wszystko kręci się wokół ciężkiej pracy. Poza tym trzeba używać nie tylko swoich mięśni, ale także i umysłu."""
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kariera piękna, ale mysle ze wiekszosc woli siedzieć i narzekac że nie ma kasy, że nic nie ma. Faktem jest, że polskie realia nie sprzyjają ...<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):....piękna kariera...
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proponuję zajrzeć na oficjalną stronę Cyrila Despres: <a href="http://www.facebook.com/pages/Cyril-Despres/249628734044?ref=ts&v=wall" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.facebook.com/pages/Cyril-Despres/249628734044?ref=ts&v=wall</a> gdzie udostępnili ten wywiadKomentatorzy napisał(a):Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):To było przeliczenie na tą chwilę. Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia. Chociaż rzeczywiście powinnam była dodać przypis od redakcji (na tą chwilę). W przypadku dalszych wątpliwości proponuję zapytać się saego Cyrila<br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):Oczywiście wyślę e-mail.<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):koniecznie napisz co ustaliłeś... o ile zdobędziesz się na tyle odwagi cywilnej;)<br><hr>Gonzo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i podaj jeszcze dokładny kurs franka w dniu przejścia na Euro<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Mam poważne wątpliwości co do autentyczności tego wywiadu/600euro;25euro itd,czy latach młodości CD obowiązywała taka waluta?/<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):To było przeliczenie na tą chwilę. Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia. Chociaż rzeczywiście powinnam była dodać przypis od redakcji (na tą chwilę). W przypadku dalszych wątpliwości proponuję zapytać się saego Cyrila<br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):Oczywiście wyślę e-mail.<br><hr>Duży pies<br>Komentatorzy napisał(a):koniecznie napisz co ustaliłeś... o ile zdobędziesz się na tyle odwagi cywilnej;)<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak tyle ze dzis wystawienie sie na dakar dla prywatnej osoby to jakies 400tys euro <br><hr>BirolKomentatorzy napisał(a):....piękna kariera...
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak<br>Komentatorzy napisał(a):Kariera piękna, ale mysle ze wiekszosc woli siedzieć i narzekac że nie ma kasy, że nic nie ma. Faktem jest, że polskie realia nie sprzyjają ...<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Są tacy, którzy zamiast szukać problemu szukają rozwiązania...<br><hr>ErniKomentatorzy napisał(a):....piękna kariera...
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak<br>Komentatorzy napisał(a):Kariera piękna, ale mysle ze wiekszosc woli siedzieć i narzekac że nie ma kasy, że nic nie ma. Faktem jest, że polskie realia nie sprzyjają ...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):tak tyle ze dzis wystawienie sie na dakar dla prywatnej osoby to jakies 400tys euro <br><hr>Birol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech ktoś spróbuje sprzedać w Polsce 3 tysiące butelek taniego wina w ozdobnej skrzynce i z etykietą "DAKAR" po 100 złotych za sztukę. Powodzenia
<br><hr>RomanX

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
600 Euro uzbieral na pierwsza komunie...to ile on ma lat:-D Euro zostalo wprowadzone w roku 2000:-D<br><hr>Karol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak napisałam w komentarzu poniżej "Cyril podał kwotę w euro dla łatwiejszego przeliczenia." <br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):600 Euro uzbieral na pierwsza komunie...to ile on ma lat:-D Euro zostalo wprowadzone w roku 2000:-D<br><hr>Karol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skąd ty tą kwotę wymyśliłeś? hahaha<br><hr>;]Komentatorzy napisał(a):....piękna kariera...
Wszystko na temat.
ŻMIJA gratuluje kolejnego ciekawego wywiadu.<br><hr>Marcin Włodarczak<br>Komentatorzy napisał(a):Kariera piękna, ale mysle ze wiekszosc woli siedzieć i narzekac że nie ma kasy, że nic nie ma. Faktem jest, że polskie realia nie sprzyjają ...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):tak tyle ze dzis wystawienie sie na dakar dla prywatnej osoby to jakies 400tys euro <br><hr>Birol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za różnica, Euro czy Franki... Gość szukał sposobu i go znalazł! Podoba mi się jego filozofia. Realizuje marzenia, robi to co kocha i robi to dobrze.<br><hr>Przemo Pstrokoński
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znasz lepszy pomysł to napisz, liczy się kreatywność.<br><hr>daek KTMKomentatorzy napisał(a):Niech ktoś spróbuje sprzedać w Polsce 3 tysiące butelek taniego wina w ozdobnej skrzynce i z etykietą "DAKAR" po 100 złotych za sztukę. Powodzenia<br><hr>RomanX<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości