[Aktualności] List otwarty do Zarządu Głównego PZM
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] List otwarty do Zarządu Głównego PZM
Dyskusja na temat: List otwarty do Zarządu Głównego PZM
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
List otwarty do Zarządu Głównego PZM
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
List otwarty do Zarządu Głównego PZM
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
O co chodzi ????? Wydaja się patrząc na kalendarz WSBK, IDM, Endurance i obecną propozycję WMMP, że zawodnicy, którzy zdecydują się startować w WMMP nie będą mieli możliwości spróbowania swych sił w inych seriach. Czy naprawdę ktoś chce zmniejszyć i tak niewielką liczbę zawodników, czy znów będą problemy z zebraniem wystarczajacej liczby zawodników do klasy. PARANOJA !!!!<br><hr>zawodnik WMMP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
menadżer Yamaha Poland Position<br><hr>hcwdKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chodzi o lenistwo, wygode, głupotę i wzajemne konflikty Panów działaczy. a sport, kogo sport i zawodnicy interesują w tej organizacji...<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):O co chodzi ????? Wydaja się patrząc na kalendarz WSBK, IDM, Endurance i obecną propozycję WMMP, że zawodnicy, którzy zdecydują się startować w WMMP nie będą mieli możliwości spróbowania swych sił w inych seriach. Czy naprawdę ktoś chce zmniejszyć i tak niewielką liczbę zawodników, czy znów będą problemy z zebraniem wystarczajacej liczby zawodników do klasy. PARANOJA !!!!<br><hr>zawodnik WMMP<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie...to jesteś idiotą pisząc o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...<br><hr>kapeKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe kto Wam pozwolił podpisać się za Janusza Oskaldowicza?!Jest od wczoraj w szpitalu i będzie tam do piątku,po wypadku na Słowacji,Janusz ma poważne problemy z kręgosłupem.I nie ma z nim praktycznie kontaktu.Widziałam,ze przyszedł do niego sms,czy można umieścic jego nazwisko pod tym listem.Ale tak sie składa,że Janusz cały czas śpi po znieczuleniu i jeszcze z nikim się nie kontaktował.<br><hr>Monika
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to grubo!!! Widać tu wszyscy konkretnie lecą w hu..<br><hr>jokerKomentatorzy napisał(a):Ciekawe kto Wam pozwolił podpisać się za Janusza Oskaldowicza?!Jest od wczoraj w szpitalu i będzie tam do piątku,po wypadku na Słowacji,Janusz ma poważne problemy z kręgosłupem.I nie ma z nim praktycznie kontaktu.Widziałam,ze przyszedł do niego sms,czy można umieścic jego nazwisko pod tym listem.Ale tak sie składa,że Janusz cały czas śpi po znieczuleniu i jeszcze z nikim się nie kontaktował.<br><hr>Monika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam Wszystkich.
Informuje, że nie czytałem do tej chwili i nie podpisałem się pod żadnym listem.
Zrobiono to za mnie rozpędem.
PS. Nie wszyscy muszą mnie znać, ale pisanie żałosnych komentarzy zarezerwowane jest dla anonimowych internetowych onanistów. Olać ich
))<br><hr>Michał Pernach "Perek"
Informuje, że nie czytałem do tej chwili i nie podpisałem się pod żadnym listem.
Zrobiono to za mnie rozpędem.
PS. Nie wszyscy muszą mnie znać, ale pisanie żałosnych komentarzy zarezerwowane jest dla anonimowych internetowych onanistów. Olać ich

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...chcesz mnie poznać ze złej strony fajo?<br><hr>PerekKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
perek... znam Cię i tylko lekko , grzecznie prowokujeKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
Komentatorzy napisał(a):...chcesz mnie poznać ze złej strony fajo?<br><hr>Perek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do nikogo nie wysyłałem zaproszen, więc nie wiem o czym mowa.Komentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
Komentatorzy napisał(a):...chcesz mnie poznać ze złej strony fajo?<br><hr>Perek<br>Komentatorzy napisał(a):perek... znam Cię i tylko lekko , grzecznie prowokujepowiem wiecej
Ty znasz mnie z tej złej strony i z pewnościąą nie chciał byś sprawdzać czyja jest bardziej zła
- kolega który nie przyjął Twojego zaproszenia na fb
swoją drogą rozpoznawalność to chyba cel Twojego życia ?? prosze nie odbieraj tylko zbyt osobiście
<br><hr>ten najbardziej zły
<br>
Jesli jesteś taki zły, czemu boisz sie ujawnic?<br><hr>Perek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak taki każdy odważny zza klawiaturki i strasznie groźny to niech podpisuje się nazwiskiem!!Komentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
Komentatorzy napisał(a):...chcesz mnie poznać ze złej strony fajo?<br><hr>Perek<br>Komentatorzy napisał(a):perek... znam Cię i tylko lekko , grzecznie prowokujepowiem wiecej
Ty znasz mnie z tej złej strony i z pewnościąą nie chciał byś sprawdzać czyja jest bardziej zła
swoją drogą rozpoznawalność to chyba cel Twojego życia ?? prosze nie odbieraj tylko zbyt osobiście
<br>
Sportowcy....

<br><hr>Nie zwiÄ…zany z tematem..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Michalczewski zawsze pisze z różnych nicków, to Ty nie wiesz? Ujawnia się raz na 10 wpisów na forach. Styl monciciela, pseudowyedukowany prostak. Napisze "Cię" z wielkiej litery i udaje intelektualistę, a chwilę wcześniej "perek" z małej (bo, nie zauważył, czytając swojego posta 10 razy i nie poprawił). To zwykły zakompleksiony burak z wybielonymi zębami z Radomia, jedynego miasta, gdzie wygrał PiS w wyborach samorządowych. Zawistny, "mały człowiek" uwielbia patrzeć, jak ludzie się kłócą i dzielą między sobą i tylko potkręca atmosferę wpisami co parę minut z różnymi nickami. Tak naprawdę na szczęście dawno odrzucony przez środowisko.<br><hr>Prawdziwy PsychologKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
<br>
Komentatorzy napisał(a):Do nikogo nie wysyłałem zaproszen, więc nie wiem o czym mowa.
Jesli jesteś taki zły, czemu boisz sie ujawnic?<br><hr>Perek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co za franca wysłała tego SMSA ??<br><hr>WuuKomentatorzy napisał(a):Ciekawe kto Wam pozwolił podpisać się za Janusza Oskaldowicza?!Jest od wczoraj w szpitalu i będzie tam do piątku,po wypadku na Słowacji,Janusz ma poważne problemy z kręgosłupem.I nie ma z nim praktycznie kontaktu.Widziałam,ze przyszedł do niego sms,czy można umieścic jego nazwisko pod tym listem.Ale tak sie składa,że Janusz cały czas śpi po znieczuleniu i jeszcze z nikim się nie kontaktował.<br><hr>Monika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może poczekajmy spokojnie aż pan Janusz się odniesie do tego a nie szukajmy sensacji...<br><hr>!Komentatorzy napisał(a):Ciekawe kto Wam pozwolił podpisać się za Janusza Oskaldowicza?!Jest od wczoraj w szpitalu i będzie tam do piątku,po wypadku na Słowacji,Janusz ma poważne problemy z kręgosłupem.I nie ma z nim praktycznie kontaktu.Widziałam,ze przyszedł do niego sms,czy można umieścic jego nazwisko pod tym listem.Ale tak sie składa,że Janusz cały czas śpi po znieczuleniu i jeszcze z nikim się nie kontaktował.<br><hr>Monika<br>Komentatorzy napisał(a):A co za franca wysłała tego SMSA ??<br><hr>Wuu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Smutne to ,ale czołowi Polscy zawodnicy pokazali co są warci podczas Gali Mistrzów .Może PZM traktuje ich stosownie do poziomu jaki zaprezentowali.A jak zwykle cierpi całe środowisko.<br><hr>N.Y
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziwi mnie to, że zamiast dyskutować o meritum sprawy poruszonej w liście czyli o tym, że PZM ma wszystkich w d.... i nie liczy się ze zdaniem organizatorów pucharów, zawodników itd. i pomimo udawanej chęci współpracy nagle odwołuje się spotkanie ustalając wszystko pod kątem wygody działaczy dyskusja toczy się o jakieś pierdoły. Nikomu nie zależy ? A potem jak zwykle będzie płacz i lament. Ci którzy nic nie robią tylko czekają na gotowe zazwyczaj głosują najwiecej.<br><hr>.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale o czym chcesz dyskutować ?? o tym ,że PZM ma od zawsze w szystkich w d*** i nikt tego nie zmieni ?? a może żyjesz złudzeniami że się da ??Komentatorzy napisał(a):Dziwi mnie to, że zamiast dyskutować o meritum sprawy poruszonej w liście czyli o tym, że PZM ma wszystkich w d.... i nie liczy się ze zdaniem organizatorów pucharów, zawodników itd. i pomimo udawanej chęci współpracy nagle odwołuje się spotkanie ustalając wszystko pod kątem wygody działaczy dyskusja toczy się o jakieś pierdoły. Nikomu nie zależy ? A potem jak zwykle będzie płacz i lament. Ci którzy nic nie robią tylko czekają na gotowe zazwyczaj głosują najwiecej.<br><hr>.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ależ ten Michalczewski wam leży na sercuKomentatorzy napisał(a):a kto to jest Pernach ?? pewnie jakiś drobny manipulant:):)<br><hr>pkm<br>
<br>
Komentatorzy napisał(a):Do nikogo nie wysyłałem zaproszen, więc nie wiem o czym mowa.
Jesli jesteś taki zły, czemu boisz sie ujawnic?<br><hr>Perek<br>Komentatorzy napisał(a):Michalczewski zawsze pisze z różnych nicków, to Ty nie wiesz? Ujawnia się raz na 10 wpisów na forach. Styl monciciela, pseudowyedukowany prostak. Napisze "Cię" z wielkiej litery i udaje intelektualistę, a chwilę wcześniej "perek" z małej (bo, nie zauważył, czytając swojego posta 10 razy i nie poprawił). To zwykły zakompleksiony burak z wybielonymi zębami z Radomia, jedynego miasta, gdzie wygrał PiS w wyborach samorządowych. Zawistny, "mały człowiek" uwielbia patrzeć, jak ludzie się kłócą i dzielą między sobą i tylko potkręca atmosferę wpisami co parę minut z różnymi nickami. Tak naprawdę na szczęście dawno odrzucony przez środowisko.<br><hr>Prawdziwy Psycholog<br>

ja zadam pytanie : jakie środowisko go odrzuciło ?? kto do niego należy ?? co reprezentuje ?? co zrobiło ?? jakie ma plany ?? śmiech na sali.... a on sobie siedzi i sie karmi tym

Polityki bym do tego nie mieszał

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości