wezykuje przy malej predkosci
• Strona 1 z 1
wezykuje przy malej predkosci
mam pytanie bo zobaczylem wlasnie temat o wezykowaniu ja mam znowu ze jak puszcze kierownice to mi wtedy wezykue dokładnie to trzęsie w obie strony jakby chcial skrecic a jak tylko trzymam rece to ok i nie trzeba żadnej sily żeby otrzymać mu kierownice jechalem 200 i tez ok nic sie nie dzieje tylko jak puszcze kierownice przy malej prędkości bo przy wiekszej nie próbowałem i nie mam zamiaru
yamaha xj900,
-
mlod@1 - Świeżak
poszukaj tematów "lekka shima" czy jakoś tak. około 12 pozycji w motocyklu do sprawdzenia 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
dokładnie. nie koniecznie to krzywa rama. moga to byc łozyska w kołach., łozyska w głowce ramy. xle wyważone koła. krzywe koła i jeszcze kilka rzeczy
poczytaj bo było 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to bez znaczenia
fakt predkosc że moto ledwo co sie toczy to nie ma co mówic o węzykowaniu bo po prostu moto nie ma stabilnego toru jazdy. raczej koleś nie byłby taki głupi i nie pisał że mu węzykuje przy 5 km h
kazdy moto tez ma inna predkosc do stabilnego toru. u mnie w skuterku trzeba było ze 30 jechac bo inaczej kierownica z samego ciezaru swojego mogła leciec na jakiś bok ale jak masz ciezki motor to mniejsza predkosc i moto jedzie prosto

kazdy moto tez ma inna predkosc do stabilnego toru. u mnie w skuterku trzeba było ze 30 jechac bo inaczej kierownica z samego ciezaru swojego mogła leciec na jakiś bok ale jak masz ciezki motor to mniejsza predkosc i moto jedzie prosto

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum