Aprilia rs125 czy Derbi gpr125 ?? :)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Aprilia rs125 czy Derbi gpr125 ?? :)
Witam mam prośbę o doradzenie który jest wytrzymalszy ;d , szybszy ;] i wygodniejszy Dla tego niech piszą ci co mieli rs125 z min. 2008/2009r. i derbi tak samo 2008/2009r. ponieważ chcę zakupić któryś z nich z roku 2010. Więc interesują mnie tylko Ci którzy coś wiedzą pozdrawiam
- patryceq17
- Świeżak
równasz nowe gpr 125 do nowej rs 125? chcesz kupowac motocykl za taką kase, a nie masz za grosz pojęcia o nich? nie wiesz że nowe derbi to 4T? jak myslisz, co bedzie szybsze... ?
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
thx za podpowiedzi :)
Nie o to chodzi że się nie znam ty też orłem od początku nie byleś..Tylko chciałem się dowiedzieć od osób które wiedzą coś i żeby mi doradziły właśnie o to mi chodzi że to wielka kasa a nie tam 3 tyś. ;D i nie chcę spierniczyć takiej okazji chyba trybisz o co chodzi dzięki za podpowiedź i tak zdecydowałem już i widać że dobrze że wybrałem derbi gpr125 a chciałem się dopytać ponieważ kumpel mi wlaśnie wciskał kit że derbi jest szajskie a co to nie rs-ka a z tego co czytałem i słyszę od wielu ludzi to derbi właśnie że jest wytrzymalsze i ogółem lepsze ) dzięki wielkie za pomoc ) pozdrawiam
- patryceq17
- Świeżak
może i derbi wytrzymalsze bo w koncu 4T ale aprilia i tak ją wydyma pod wzgledem przyspieszenia, i vmax-u ;p
-
andrzej551 - Bywalec
Masz rację i jednak znowu nastała nie pewność xD i narazie odmówiłem derbi i chyba apke bd brał masz racje piękny v-max itp.
- patryceq17
- Świeżak
a ja i tak bym brał derbi.. albo ewentualnie R125 bo to bardziej sprawdzona konstrukcja juz. co z tego ze apka jest szybka skoro pierdzi i ma ją prawie każdy. derbi nie spotkasz na ulicy, na allegro stoi tylko jedna sztuka, kazdy na niego zwroci uwage, Vmax dla mnie wystarczajacy, pewnie cos kolo 130km/h.
uwazaj co mowisz, bo dla nie ktorych 3 tys to duzo pieniedzy..
patryceq17 napisał(a):właśnie o to mi chodzi że to wielka kasa a nie tam 3 tyś. ;D
uwazaj co mowisz, bo dla nie ktorych 3 tys to duzo pieniedzy..
-
gruby19 - Stały bywalec
mi tam nigdy nie zależało żeby zapier*alać kupiłem Wiadro nie mając zadnego porownania miedzy 2T a 4T, ale nie zawiodłem się. V2 wystarczająco daje sobie rade z ważącym prawie 200kg sprzetem. Wiadomo, przydałoby sie wiecej, ale nie jest zle dlatego jesli widze sporty 4T ktore nie dosc ze sa teoretycznie mocniejsze, lzejsze i maja lepsze zawieszenia, moge w ciemno stwierdzic ze taki sprzet da duzo frajdy z jazdy. no i do tego spalanie, nie raz miło zaskoczy a dzwiek jest przyjemny dla ucha. a jak komus mało to prosze bardzo +1k na końcówke akrapa i mamy motocykl idealny dla początkujących
-
gruby19 - Stały bywalec
ja bym np wiaderka nie kupił za słabe nie idzie i wyje wolałbym 100X kupic yamahe DT 125 lub cos w te gusta ale nie pisze w kazdym poscie że yamaha najlepsza i żeby nie brac 4takta dla początkującego mały 2T tez jest bardzo dobry zalezy co kto woli jeden jak Ty wolisz 4T ktos inny woli 2T. ja bym małego 4takta nie chciał., jeździłem kilkoma i jazda niezbyt mi sie podoba takie piłowanie. do turystyki jak najbardziej. niskie obroty pyrkanie - świetna sprawa. ale żeby poszaleć 4T sie nie nadaje wg mnie ale dla ciebie ciskanie 4T to norma wiec dla ciebie taka technika jazdy jest ok nie ma co sie dziwic ;D badzcie nieco obiektywni w swoich radach ja tez mam 4T i jakos wszystkich do tego nie namawiam bo wiem jak to potem jest jeden to lubi inny nie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ja właśnie też uwielbiam dźwięk 2T jest piękny a szczególnie jak któryś z panów napisał przy wysokich obrotach xD to jest to jak mam potem jeździć czymś większym i szybszym to wole się teraz nauczyć niż potem żeby mnie starsi chowali ;/ a jeden z was co napisał że nie mam co z kasą robić to co Cię to stary obchodzi ?? :]] zarób sobie i sobie kup coś lepszego pozdrawiam wszystkich spoko kolesi co doceniają 2T )
Wybór jest ostateczny Aprilia rs125
Wybór jest ostateczny Aprilia rs125
- patryceq17
- Świeżak
Szczerze? Też myślę że masz za pełno w dvpie... Zapewne wiesz o tej Aprilii tylko tyle że to 2T, ładnie wygląda, "pierdzi" i jest szybka...
A zapewne nic nie wiesz o kosztach jej utrzymania, tak zeby sie nic nie sypało...
Ale ja tu nie od tego jestem, więc nie zwracaj uwagi na mój post... Tak tylko z nudów napisałem co sądzę o Tobie, po Twoich wypowiedziach...
I nie grupuj osób wypowiadających sie na:
pozytywnie wypowiadajÄ…cych - spoko kolesi i,
negatywnie wypowiadających - frajerów którzy tylko wadzą w Twoim temacie,
bo to chamskie bardzo...
A zapewne nic nie wiesz o kosztach jej utrzymania, tak zeby sie nic nie sypało...
Ale ja tu nie od tego jestem, więc nie zwracaj uwagi na mój post... Tak tylko z nudów napisałem co sądzę o Tobie, po Twoich wypowiedziach...
I nie grupuj osób wypowiadających sie na:
pozytywnie wypowiadajÄ…cych - spoko kolesi i,
negatywnie wypowiadających - frajerów którzy tylko wadzą w Twoim temacie,
bo to chamskie bardzo...
-
Arturo925 - Stały bywalec
mi chodzi że to wielka kasa a nie tam 3 tyś
Eee tam stary będzie zapier*alał w robocie, to się znowu kasa zrobi. ehh przykre.
Kup jakieś gówienko na 125, jak jesteś tak ŻĄDNY WRAŻEŃ i szpanu, i sobie później kup r1, będzie jednego idioty mniej.
Pozdrawiam
- melonick
- Świeżak
wy tak lubicie sie wpiepszac w czyjeś życie może ma bogata babcie w ameryce i mu kwity przysyła, a moze bogatego ojca co was to do ku**y nędzy obchodzi... jak macie coś ciegawego do powiedzenia to piszcie a nie tak jak np Arturo925
-
andrzej551 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości